Mange lækre lejligheder ud til Fjorden: Her kan du bo for under 2,5 mio. kr.

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

De fleste elsker udsigten til vand. For rigtig mange er det lidt af en drøm at bo ud til Fjorden.

Lige nu er det aktuelt at købe flere lejligheder, som er tæt på Limfjorden for under 2.500.000 kroner, om du så begiver dig syd eller nord for Limfjorden.

Vi har fundet nogle stykker herunder;

Julius Posselts Vej 1D, 3. 9, 9400 Nørresundby – 2.195.000 kr.

dmbolig.dk, Julius Posselts Vej 1D, 3. 9, 9400 Nørresundby

På Julius Posselts Vej ved Lindholm Brygge finder du denne lækre 2 værelses lejlighed. Boligen har et stort køkken alrum, hvor der er masser af plads til stort spisebord. Køkken-alrummet er åbent fra begge sider med indgang til stuen.

Fra stuen er der to udgange til den store nordvestvendte altan, hvor der kan indrettes med havemøbler, så man kan sidde og nyde den skønne udsigt. Lejligheden er 104 kvadratmeter. Se og læs mere omkring lejligheden her.

Anders Nielsens Vej 1, st. mf., 9400 Nørresundby – 1.998.000 kr.

dmbolig.dk, Anders Nielsens Vej 1, st. mf., 9400 Nørresundby

Denne lejlighed er 92 kvadratmeter, og byder på et stort køkken alrum i åben forbindelse med stuen. Der er ligeledes udgang til en lækker altan fra alrummet, hvor der er plads til havemøbler og grill. Hvis du har egen bil, får man et parkeringskort til fri afbenyttelse. Se lejligheden ved mægleren her.

Vestre Havnepromenade 11B 2. 3., 9000 Aalborg – 2.295.000 kroner.

thorkildkristensen.dk, Vestre Havnepromenade 11B 2. 3., 9000 Aalborg

Her bor du ud til første parket til Limfjorden. Lejligheden er 75 kvadratmeter og er en 2 værelses. Boligen byder på massive trægulve, boform køkken, italienske klinker på den sydvendte altan og udsigt ud til limfjorden. Der er elevator i ejendommen og der er mulighed for leje en p-plads. Læs og se mere om lejligheden her.

Sundby Brygge 3 , 2. 1., 9400 Nørresundby – 1.995.000 kr.

nybolig.dk, Sundby Brygge 3 , 2. 1., 9400 Nørresundby

Dennne lejlighed er lækker og lys. Ejendommen er fra 2009. Køkkenet har lyse grebsfri elementer, og badeværelset er holdt i samme røde tråd. Lejligheden byder derudover på 2 gode værelser, hvor det ene af værelserne har en fantastisk udsigt til fjorden. Der er elevator i denne ejendom, gratis parkering og nogle fede udearealer. Se mere om lejligheden her.

Vesterbrogade 22, 2. th., 9400 Nørresundby – 1.398.000 kr.

danbolig.dk, Vesterbrogade 22, 2. th., 9400 Nørresundby

En lejlighed til billigere penge med udsigt til fjorden er denne. Boligen er 67 kvadratmeter. Lejligheden er dejligt lys, har et køkken med masser af skabsplads samt udgang til en fransk altan. Derudover har boligen en god stue med udgang til altanen som har en fantastisk udsigt til fjorden, og et godt soveværelse. Se lejligheden her.

Prøv Aalborgs søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.