Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mamma mia: Her åbner nyt pastasted i Aalborg

Af Lærke Holst Thomsen

Nu bliver Aalborgs kulinariske scene snart beriget med endnu et take away sted, der denne gang skiller sig lidt ud fra byens andre spisesteder.

Den nye take away forretning, Yummy Pasta, åbner dørene i Bispensgade nr. 29 på fredag kl. 12.00.

Konceptet er enkelt og klart: Tre forskellige pastaformer, kombineret med din foretrukne pastasauce.

Ovenikøbet lover de, at der går maks. fem minutter fra du bestiller din mad til, at du får den udleveret.

Alt dette uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Mamma mia: Her åbner nyt pastasted i Aalborg
Foto af: Yummy Pasta

Fokus på det italienske køkken

Målet er at tilbyde hjemmelavet, frisk pasta med velsmagende autentiske saucer til overkommelig pris for alle.

“Vi laver tre forskellige slags pastavarianter fra bunden af med ingredienser direkte fra en italiensk leverandør, der producerer vores mel. Så du får ikke det her andre steder,” forklarer den ene af ejerne og tilføjer:

“Vi laver vores sauceretter om formiddagen, så de står og simrer hele dagen. På den måde sørger vi for at servere en sauce med en masse god smag i,” siger vedkommende.

Udover at Yummy Pasta får produceret deres eget mel, så importeres friske råvarer direkte fra Italien, så gæsterne kan nyde en autentisk smagsoplevelse af sydens delikatesser.

Det er netop også, hvad det enkelte menukort bærer præg af.

Her kan man blandt andet glæde sig til at smage en Bolo Bolo, der er en klassisk italiensk bolognese, en carbonara med parmasansauce og sprød bacon eller en kalvefilet & svampe med langtidssimret kalvefilet med friske svampe og persille.

Pasta er deres passion

Ejerne forklarer, hvorfor de udelukkende vælger at fokusere på pastaretter i deres take away sted:

“Det er vores passion,” siger de helt enkelt.

Efter at have nørdet pasta gennem flere besøg i Italien bliver drømmen om at åbne deres eget pasta sted nu en realitet.

Derfor er det heller ikke helt uden spænding og en smule hjertebanken, at de åbner dørene på fredag:

“Vi er næææsten klar. Lige nu venter vi på nogle håndværkere, der skal komme og lave det sidste.

Vi synes selv, det er en god idé, vi har fundet på, fordi det ikke findes andre steder i Aalborg. Og så kan vi dyrke vores store passion oveni. Dét glæder vi os til,” siger ejerne entusiastisk.

Billigt og delikat

Ejerne har bestræbt sig på at skabe et prisvenligt take away sted, hvor alle kan være med:

“Det skal være billigt, nemt og lækkert, men uden at gå på kompromis med kvaliteten,” siger de.

Derfor kan du få en pastaret til kun 59 kroner, mens den dyreste pastaret altså kun koster 89 kroner.

Og det er helt bevidst, at de gør det så billigt.

“Vores ambition er, at vi skal komme til at fungere som en lille “fastfood-kæde”, hvor vi åbner flere små steder.

Fordi vi laver så meget selv og får vores varer importeret direkte fra Italien hertil, sparer vi en masse mellemled, som gør, at vi har råd til at gøre det billigere,” afslutter ejerne.

Åbningstider og tilbud

For at fejre åbningsdagen vil de servere de små retter gratis til de første 200 gæster.

De åbner altså nu på fredag kl. 12-21.

Åbningstiderne bliver mandag til lørdag fra kl. 11-21 og søndag fra kl. 12-20.

Del artikel

Andre læser også