Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Unikt foredrag i weekenden: Malte Ebert og Alex Høgh gæster Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

Malte Ebert og Alex Høgh er i den grad to navne, der har brændt sig fast på danskernes nethinde – normalt kender vi dem dog primært som henholdsvis hele Danmarks gulddreng og The Boneless vikinge-konge over dem alle.

Malte har i årevis forkælet os med sin sprøde sangstemme – først som Gulddreng og senere under sit eget borgerlige navn. I efteråret kunne vi for eksempel nyde ham i TV 2’s program Toppen af Poppen.

Også Alex Høgh imponerer igen og igen på den det store lærred; senest som “hiposvinet” Frederik i biografsuccesen, Skyggen i mit øje. Før denne var han nok mest kendt for sin hovedrolle i serien Vikings, der har opnået kultstatus i hele verden.

Der er ingen tvivl om, at de to stjerner begge er fyldt til randen med talenter, men når de kommer til Aalborg i weekenden er det med en helt ny mission for øje.

Lørdag aften klokken 19.30 lægger de to danske stjerner vejen forbi Musikkens Hus med Earth Hour – Dark Night 2022.¨

Unikt foredrag i weekenden: Malte Ebert og Alex Høgh gæster Aalborg
Alex Høghs billeder, som du kan se (og købe) under ferniseringen

Fortæller om en helt særlig mission

I november 2020 drog de to venner afsted på en rejse til Masai Mara i Kenya. Her skulle de to ambassadører fra Gate to Nature være en del af en ranger-patrulje, der prøver at beskytte området mod ulovlig skovhugst.

De blev begge sat ind i en verden langt fra deres egen, for i Masai Mara er hver dag nemlig en kamp for overlevelse for områdets natur, dyr og mennesker.

På lørdag kan publikum glæde sig til at få et unikt indblik i missionen i Kenya gennem et helt særligt foredrag, hvor direktør for Ree Park Safari også deltager.

Udover et spændende foredrag vil der være en fernisering med billeder taget af Alex Høgh. Billederne er udstillet på Øvre Foyer, og billederne er til salg, hvor overskuddet går til plantning af træer i Masai Mara i Kenya.

Unikt foredrag i weekenden: Malte Ebert og Alex Høgh gæster Aalborg

Unikt foredrag i weekenden: Malte Ebert og Alex Høgh gæster AalborgIngen aften med Malte Ebert uden musik, og den danske popstjerne vil spille en særlig akustisk koncert i løbet af aftenen.

Der vil også være en Q&A med de to ambassadører, hvor du bl.a. kan spørge yderligere ind til de to drenges rejse til Masai Mara.

Det er heller ikke tilfældigt, at arrangementet finder sted den 26. marts. Denne aften markerer man nemlig Earth Hour ved at slukke for lyset flere steder i Danmark – heriblandt Musikkens Hus, hvor lyset slukket mellem klokken 20.30 – 21.30.

Dette gør man for at sætte fokus på tabet af naturen og dets arter, som arrangementet med Malte Ebert og Alex Høgh også netop omhandler.

Når foredraget i Koncertsalen er slut, vil alle gæster blive inviteret til at gå med op på Øvre Foyer, hvor man sammen vil stå i mørke og lyse foyeren op med egne lyskilder (f.eks. din mobiltelefon).

Du køber billet til arrangementet lige her.

Slut aftenen af i Musikkens Lounge Bar

Når arrangementet er slut, har du mulighed for at slutte lørdagen af på bedste manér, når Musikkens Lounge Bar åbner.

Det er et helt nyt koncept, hvor Musikkens Hus i samarbejde med AUME (Aalborg Underground Music & Events), åbner baren på Øvre Foyer, mens foyeren spilles op af to dygtige DJ’s.

Baren er åben og alle er velkomne – også selvom du ikke har været til koncert i Musikkens Hus Musikkens Lounge Bar slutter kl. 01:00.

Du finder billetinfo til Earth Hour – Dark Night 2022 med Alex Høgh Andersen og Malte Ebert her.