ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flyv direkte fra Aalborg: Guide til en anderledes Mallorca-ferie

Af Michael Qureshi

De fleste kender den klassiske charter-ferie, når turen går til Mallorca.

Øen der engang var kendt for de store grisefester med sangria ad libitum. I dag har danskerne opdaget, at Mallorca kan meget mere, og øen har også fået et helt andet udtryk.

Der er en grund til, at de store skibe ligger i Palma de Mallorca og Alcudia havnen, og Cristiano Ronaldo tager familien på ferien til øen.

Fra Aalborg Lufthavn kan man flyve direkte til Mallorca med Norwegian. Man kan også booke kun fly gennem de store charterselskaber.

En ny måde at rejse på og hvor man virkelig opdager Mallorca, det er at selv stå for at leje en bolig.

På sitet AirbnB er der rigtig mange lækre private udlejningsboliger. Det kan være både lejlighed eller et privat hus. Det kan være i et større kompleks eller helt privat for jer selv.

Tal viser, at over 20% af danskerne vælger at stå for selv booke deres ferieboliger, og det er et marked i vækst. Vi testede selv Airbnb løsningen af, og vi kan roligt konstatere, at det langt fra var sidste gang.

Her er nogle gode tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du selv booker bolig på ferien.

Flyv direkte fra Aalborg: Guide til en anderledes Mallorca-ferie

Tjek anmeldelser

Anmeldelserne er utrolig vigtige for troværdigheden af boligen. Alle kan skrive om, hvor fantastisk deres bolig er, men det er gæsternes feedback, som er det vigtigste.

I modsætning til Tripadvisor og anmeldelser af hoteller, så er det kun folk, som har foretaget en booking på denne eksakte bolig, som også kan anmelde den. Det øger troværdigheden.

Tjek lokation

Det er vigtigt, at man kigger på, hvor langt væk ligger det fra en større by, indkøbsmuligheder, stranden og så videre. Det giver også hurtig mulighed for at vurdere, om du skal leje bil eller ej. Vi lejede eksempelvis bil fra Avis via FDM medlemsklub, som reducerede prisen.

Vores hus som vi lejede lå lige mellem Alcudia og Pollenca, og det gav altså masser af muligheder hver dag for nye gode oplevelser.

Tjek værten

I Airbnb er der mulighed for at kategorisere værterne, altså dem som ejer boligen. En Super-host er således en, som er totalt valideret og som nærmest er garanti for en god oplevelse. Det er så oftest dem, som er dyreste og bliver udsolgt hurtigst.

Men gode ratings er naturligvis næste parameter, man kigger på, og det er altid fint at kigge på, om de svarer deres gæsters anmeldelser. Det giver ofte et vist indtryk af værterne.

Flyv direkte fra Aalborg: Guide til en anderledes Mallorca-ferie

Få styr på hvad du vil have

Det er vigtigt, at man har gennemgået på forhånd, hvad man vil have. Lejlighed, hus, tæt på strand, egen pool, vaskemaskine. Alle disse ting spiller ind. Der er mange gode filtre på Airbnb.

For os som familie på 4 med to drenge i alderen 9 og 11 år var det helt fantastisk at have et privat hus med egen pool og stor have. Det var helt fænomenalt at kunne bade på alle tider af døgnet, og ikke kæmpe om solstole på et stort hotel.

Del artikel