Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mal dit eget porcelæn: Royal Copenhagen laver malerskole i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: PR, Royal Copenhagen
Foto: PR, Royal Copenhagen

Royal Copenhagen er en institution i Danmark, og nu har du snart mulighederne for at få fingrene helt ned i den særlige kunst at male på porcelæn.

For Salling Aalborg får nemlig snart besøg af en porcelænsmaler fra Royal Copenhagen, som giver undervisning i porcelænsmalingens svære kunst.

“Slip kreativiteten løs og mal enten en asiet eller en termokop med de ikoniske koboltblå eller sorte farve fra Royal Copenhagen, og få et helt unikt stykke porcelæn med hjem,” fortæller de om eventet.

Du vælger selv

Fra klokken 15-17 kan du male din egen Mega Riflet asiet på det rå porcelæn med pensel, og den klassiske koboltblå eller sorte porcelænsmaling.

Du vil få gode råd og vejledning af en Royal Copenhagen maler, og opleve håndværket bag tilblivelsen af Royal Copenhagens mest populære håndmalede stel.

Fra klokken 18-20 kan du male din eget Mega Riflet termokop på det rå porcelæn med pensel, og den klassiske koboltblå eller sorte porcelænsmaling.

Cirka tre uger efter aktiviteten vil asietten eller koppen være klar til afhentning i butikken, når den har været forbi porcelænsfabrikken til glasering og brænding.

Eventet foregår i boligafdelingen på øverste etage i Salling Aalborg.

Mere info her.

Del artikel

Andre læser også