Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Anmeldelse: Majestique leverede som altid et show i absolut verdensklasse

Af Nathalia Hentze Nielsen

Hver sommer rejses spejlteltet Paradiso på pladsen foran Nordkraft, og hver sommer bliver det indtaget af en international trup af akrobater, gøglere og cabaret-stjerner.

Aalborg er en fast destination for den kreative trup, så selvfølgelig er de også forbi denne sommer for at underholde og forblænde med det nye show Majestique.

Traditionen tro var vi forbi til verdenspremieren, der fandt sted i går aftes, og traditionen tro var det et show af højeste kaliber.

Der var fantastisk stemning blandt publikum og artisterne, og det blev en hed aften – både hvad angår varmen i teltet, men bestemt også i mange af optrædener, der havde et tema af forførelse.

Anmeldelse: Majestique leverede som altid et show i absolut verdensklasse
Arkivfoto af La Soiree. Foto: Rafael Zajac

Publikumsfavoritterne var retur

For hver gang truppen svinger forbi Aalborg med et nyt show, har de fundet nye fantastiske artister, som formår at vise os noget, vi aldrig har set før.

Denne gang blev vi bl.a. introducerede for en indisk duo, der leverede en meget alternativ version af poledance på en stor træpæl. Det var, hvad vi kun kan kalde kaotisk akrobatik, og publikum gipsede flere gange, når det så ud til, at det lige var ved at gå galt.

Der var også en artist fra Ukraine, der så let som ingenting jonglerede med fire hulahop ringe på sin krop – først én vej, så den anden vej og til sidst i modsatte retninger – og hele tiden med en forbavsende elegance.

Anmeldelse: Majestique leverede som altid et show i absolut verdensklasse
Foto: Majestique

Skiftet fra elegance, skønhed og det besnærende til fjolleri og lummer komedie, sammenblandet med fænomenal akrobatik, er essensen af, hvad der gør Majestique så fantastisk underholdende.

Derfor var det også et glædeligt gensyn, at Vegas duoen Daredevil Chicken endnu engang var med i showet med deres vilde tossestreger.

De to er absolut publikumsfavoritter med deres banan-jonglering (uden hænder… man bliver nødt til at opleve det) og involveringen af publikum til dans, striptease og generel komedie.

Et strømsvigt kan også noget

At artister som Daredevil Chicken er dygtige og har et naturligt talent for komedie og improvisation, der ikke alene kan øves, kom virkelig til syne til verdenspremieren.

Halvvejs gennem showet var der strømsvigt i spejlteltet, og de to flotte, halvnøgne mænd, der var ved at optræde i et badekar (igen… det skal opleves!) blev desværre afbrudt.

I de 15-20 minutter det tog før teknikerne fik strømmen tilbage, tog duoen det på sig at underholde os med improviserede linjer, der var mindst lige så sjove, som deres planlagte optræden.

Anmeldelse: Majestique leverede som altid et show i absolut verdensklasse
Foto: Majestique

Da strømmen endelig kom tilbage fulgte resten af showet planen med jonglering, dukketeater og mere vild akrobatik, og da sidste akt var ovre, fik Majestique den stående applaus det virkelig fortjente.

Vil du forbløffes, grine, blive ret pinligt berørt og nyde en aften i rigtigt festligt selskab, anbefaler vi, at du skynder dig afsted, inden Majestique suser videre på deres tour.

De optræder igen i aften kl. 20.00 og frem til søndag den 4. september.

Læs mere og køb billetter her.

Anmeldelse: Majestique leverede som altid et show i absolut verdensklasse

Del artikel

Andre læser også