Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Magisk workshop i Aalborg: Lær at flette moderne julehjerter

Af Stine Kjølby Christensen

Julen er (jule)hjerternes fest.

Og selvom det klassiske julehjerte, som H.C. Andersen var den første til at flette for mere end 150 år siden, for længe siden blev selve symbolet på dansk jul, åbner Aalborg Historiske Museum nu dørene for en moderne fortolkning.

Det på torsdag, hvor museet inviterer til moderne juleflet i deres hyggelige julestue på Budolfi Plads.

Her kan du kan flette unikt dansk papirflet, som du aldrig har prøvet det før.

Den gamle juletradition er nemlig blevet genopfundet og moderniseret med en twist og spændende kreative teknikker – kort sagt har det klassiske flettede julehjerte fået nye former.

Lær at flette på ny

På torsdag får museet fint besøg af Anna Schepper, der er arkitekt og ejer af PaperMatrix, der specialiserer sig i netop moderne juleflet.

Til workshoppen vil hun lære og introducere dig for både de grundlæggende og de mere avancerede teknikker, der sætter dig i stand til at skabe smukt og unikt papirflet – og det er ikke bare julehjerter, men også anden julepynt.

Til det særlige moderne flette-arrangement får du også et materialekit indeholdende udskåret papir til enten to forskellige hjerter eller to kræmmerhuse.

Der er ligeledes mulighed for at købe flere forskellige hjerte- og kræmmerhusdesigns i museumsbutikken efterfølgende samt PaperMatrix’ signaturflet: Luftballonen.

Det koster 259 kr. at deltage i dette moderne juleflette-kursus – men så er det også inkl. materialer samt kaffe og kage.

Du kan købe billetter til arrangementet her.

Del artikel

Andre læser også