Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Magisk show i vente: Fortryllende juleforestilling kommer til Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Kalenderen har ramt 1. december, og hvis du ikke allerede er i julestemning, er der ingen grund til at gå i panik.

Vi har nemlig fundet den perfekte julekur.

Onsdag den 6. december kan du opleve Dance Ballerina Dance i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Der venter publikum en fortryllende, dansende og musikalsk omfavnelse af julen, hvor alle de kendte julehits kombineres med et romantisk juleeventyr.

Et snedækket og juleudsmykket New York

Please Come Home For Christmas, White Christmas, Winter Wonderland, The Christmas Song, Baby It Is Cold Outside, It Had To Be You, My Heart Belongs To Daddy, Have Yourself a Merry Little Christmas …

Du kan høre alle de elskede julehits i verdensklasse selskab med balletdanserne fra Den Kongelige Ballet og Chris Minh Dokys orkester i et storslået show.

Den fortryllende juleforestilling er meget mere end bare en ballet – det er en magisk juleforestilling, der samler alle de største jule-croonerklassikere i en romantisk kærlighedshistorie.

Dance Ballerina Dance er historien om den unge succesfulde ballerina Audrey og jazzmusikeren Gene, der trods både udfordringer, tvivl og misforståelser finder hinanden.

Den store scene i AKKC forvandles til et vaskeægte snedækket og juleudsmykket New York, når balletdanserne og orkesteret er klar til at sprede julestemning over hele salen.

Magisk show i vente: Fortryllende juleforestilling kommer til Aalborg

En magisk oplevelse i vente

Den danske jazz-bassist, komponist og producer, Chris Minh Doky, er manden bag den nye juleforestilling Dance Ballerina Dance. Og det bliver anden gang, han gør det.

For nogle år siden var han nemlig med til at lægge Danmark ned med sin charmerende kombination af ballet og croonerjazz med forestillingen Come Fly Away, som var scenen for den ultimative natklub med tøjlesløst temperament, intime møder, snublende uskyld og god musik.

Det blev en publikumsfavorit, som solgte mere end 90.000 billetter. Om balletten sagde Magasinet Kbh: ”Alt er så fantastisk, flot og forførerisk at det næsten er unfair at fremhæve noget frem for andet”.

Magisk show i vente: Fortryllende juleforestilling kommer til Aalborg

Efter flere års planlægning er Chris Minh Doky nu klar med topklasse-juleforestillingen Dance Ballerina Dance. Og der er ingen juleforestilling uden ‘Santa’ – som bliver ingen ringere end Alban Lendorf, der spreder lidt magisk julehjælp.

Alban Lendorf har vundet utallige priser og danset hovedpartier i Svanesøen, Giselle, Tornerose, Romeo & Julie og mange flere.

“Jeg glæder mig vildt til, at vi skal skyde gang i julestemningen i 2023 med ’Dance Ballerina Dance’ – det bliver intet mindre end magisk! Og så er jeg lykkelig for, at vi har kunne samle så stærkt et dream-team af dansere og musikere – det er helt unikt,” siger Chris Min Doky om Dance Ballerina Dance.

Du finder billetinfo her.

Del artikel

Andre læser også