ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Magisk filmoplevelse: Oplev Harry Potter og Halvblodsprinsen i Musikkens Hus

Af Stine Kjølby Christensen

Harry, Ron, Hermione og de øvrige karakterer vender tilbage til det store lærred for fuld udblæsning til et brag af en filmkoncert, hvor Musikkens Hus’ eget Aalborg Symfoniorkester, under ledelse af Timothy Henty, fremfører Nicholas Hoopers ikoniske og Grammy®-nominerede musik fra filmen Harry Potter og Halvblodsprinsen. 

Hooper, hvis soundtrack til filmen også fandt vej til Billboard 200-hitlisten, bruger eksperimentelle teknikker og unikke motiver, der på storladen vis skildrer det magiske univers, som i efterhånden mange år har fortryllet os.

Præcis ligesom sidste gang fremføres filmen i Koncertsalen på storskærm med engelsk tale og danske undertekster, mens de dygtige musikere i symfoniorkestret spiller sig smukt ind i både hjerte og øregange på publikum.

Siden Musikkens Hus i 2017 sikrede sig rettighederne i hele Norden til at fremføre filmkoncerter med Harry Potter™, har det været et kæmpe hit blandt både fans af fantasy-universet og musikelskere.

Derfor kan de næsten ikke få armene ned, nu de til december kan blænde op for den sjette film i rækken.

Om filmen

Voldemort™ har strammet grebet om Mugglerne og troldmandsverdenen™, og Hogwarts™ er ikke længere et sikkert sted at være.

Harry har mistanke om, at faren ligger inden for skolens mure, men Dumbledore er mere opsat på at forberede ham på den endelige kamp, som han ved nærmer sig.

Sammen forsøger de at finde den nøgle, der kan afsløre Voldemorts forsvar.

For at gøre dette rækker Dumbledore ud til sin gamle ven og kollega, levemanden Professor Horatio Schnobbevom, som menes at have vitale informationer, der kan bruges mod Voldemort™.

WIZARDING WORLD and all related trademarks, characters, names, and indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s22).

Billetterne er allerede sat i salg, og du kan sikre dig én lige her. 

Del artikel