ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Magasin er klar med gode tips: Sådan får du det perfekte nytårslook

Af Redaktionen

Har du styr på nytårslooket?

Magasins personlige shopper står altid klar med gode tips til et festligt outfit. Du har nu mulighed for at vinde en times styling, inden nytårsfesten sparkes i gang, og du får også et gavekort på 1000kr., som du kan bruge på dagen.

 Nytår er en festdag, hvor vi fejrer det forgangne år og byder et nyt år velkommen. Det er derfor en oplagt mulighed for at skabe blikfang med et fedt outfit.

For hvem vil ikke gerne gøre lidt ekstra ud af det på årets sidste dag?

Magasins personlige shopper Line Gundersen hjælper dig her på vej i jagten på det perfekte nytårslook til både mænd og kvinder.

Magasin er klar med gode tips: Sådan får du det perfekte nytårslook

Skru op for blonder, glimmer og pailletter

Nytårsaften er den perfekte anledning til at pifte outfittet op med ekstra meget glimmer, pailletter og farver. Ifølge Line Gundersen skal man ikke være bange for at vælge kjoler eller sko i flotte og markante farver:

“Blonder, glimmer og pailletter er altså bare sæsonens musthaves.

Man skal heller ikke være bange for farver, og her er det særligt mørkeblå, grå og brun, der er populære sammen med flaskegrøn, støvet pink og bordeaux.

Hvis man foretrækker at holde det mere neutralt, er sort jo også en klassiker til nytår, som med fordel kan kombineres med flotte smykker og accessoires, siger Line Gundersen og fortsætter:

“Det er også populært med suits i denne sæson, hvor der findes rigtig mange modeller i forskellige farver til de modige eller et klassisk og neutralt sæt til de knap så modige.

Her kan man altid vælge at tilføre en farverig top, sko eller accessories for et eksklusivt og festligt look.”

Vind en styling og et gavekort på 1000 kr. til Magasin i Odense

Frem til den 26. december har du mulighed for at deltage i konkurrencen om at blive stylet af Magasins personlige shoppere samt et gavekort på intet mindre end 1.000 kroner.

Læs mere og deltag på MigogAalborgs Facebook.

For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive i kommentarfeltet, hvad du kunne tænke dig at bruge gavekortet til, hvis du bliver den heldige vinder. Og mindst en du skal holde nytår med.

Del artikel