ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mæglerhuset fylder tre år med vækst: Fordoblede salget i 2017

Af Christine Luca Hornemann

Hårdt arbejde betaler sig.

Det er ejendomsmæglerfirmaet Mæglerhuset et tydeligt eksempel på.

På bare tre år er virksomheden vækstet fra to til ti medarbejdere fordelt ud på to afdelinger i Nørresundby og Dronninglund – så makkerparret Mads Sørensen og Thomas Skifter Andersen har virkelig noget at være stolte af.

Mæglerhuset i Nørresundby så dagens lys tilbage i februar 2015, og allerede samme år i maj åbnede de deres anden afdeling i Dronninglund.

Med de to butikker sælger mæglerfirmaet både boliger nord for fjorden og i Aalborg. Det blev startskuddet til en spændende rejse for Mads og Thomas.

”Vi var begge to spændte og klar til at kaste os ud i vores store drøm som uafhængig ejendomsmæglerbutik med base i Nørresundby,” fortæller Mads Sørensen.

Indehaverne har haft et stort fokus på at samle et stærkt team, der kan varetage alle dagligdagens udfordringer. Som desuden har en stor handlekraft som egenskab og kan skabe den bedste kundeoplevelse.

Mæglerhuset fylder tre år med vækst: Fordoblede salget i 2017

Når to bliver til tre

I foråret 2017 tiltrådte Simon Rye som ny medindehaver, således Mæglerhuset i dag består af tre indehavere. Simon Rye er oprindeligt fra Vodskov, men bor nu i Nørresundby.

”Det er en stor fordel, at vi selv kommer fra lokalområdet. På den måde har vi den nødvendige viden, som ofte medfører et salg,” fortæller Simon Rye, som er nyeste skud på stammen af indehavere.

De tre indehavere er en god dynamisk mæglertrio på grund af alderspændet mellem dem. Der er masser af plads til den nordjyske mentalitet, men de tør også at springe ud i nye ting.

Stigning på 62% i antal solgte boliger

I 2017 afsluttede Mæglerhusets to butikker næsten 200 handler tilsammen.

”Hårdt arbejde og god service giver pote. Ser vi på Mæglerhusets antal solgte boliger i 2016 sammenlignet med 2017, er der sket en stigning på hele 62%, og samtidig er markedsandelen blevet større.

Blot i 2017 rundede vi næsten 200 handler i begge vores butikker tilsammen.

Hvor klichéagtigt det end lyder, så er vi taknemmelige for den tiltro, som rigtig mange sælgere og købere har vist os i 2017.

Det giver os blod på tanden til at hjælpe endnu flere boligejere videre i 2018 – og vel og mærke med et forsat højt serviceniveau for øje.

Det er vigtigt for os, at vi bliver ved med at levere den samme service,” slutter Thomas Skifter Andersen.

Mæglerhuset forventer et lige så travlt og positivt boligmarked i 2018, hvor realistiske boligpriser bliver afgørende for et fortsat stabilt boligmarked.

Del artikel