Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mæglerhuset er optimistiske: Høje forventninger til boligmarkedet i 2021

Af Michael Qureshi

Hos Mæglerhuset i Aalborg kan de her i januar måned fejre 1-års fødselsdag på deres Aalborg-kontor og ny salgsrekord.

2021 er for alvor skudt i gang med en lang række solgte boliger.

Boligmarkedet er brandvarmt med stor efterspørgsel fra køberne, men et lavt udbud af nye boliger til salg.

Boligejerne er for alvor ved at få øjnene op for, at det er et godt tidspunkt at sætte til salg.

Lavt udbud og rekordmange bolighandler

Boligsælgerne har vist Mæglerhusets afdeling i Aalborg stor tillid det første år.

Der er gang i bolighandlerne særligt i Aalborg og de nærliggende oplandsbyer. Det mærkes tydeligt hos det nordjyske mæglerfirma, der længe har haft de hurtige sko på.

“Vi har overtaget flere boliger fra andre mæglere, som vi har solgt på rekordtid.

En af vores styrker er det stærke samarbejde mellem vores fire afdelinger i Aalborg, Nørresundby, Aabybro og Dronninglund.

Vi er gode til at flytte køberne, hvilket er en stor gevinst for vores sælgere. Det er en af årsagerne til, at vi nu har nået en milepæl i januar med ny salgsrekord,” fortæller indehaver, Thomas Skifter Andersen

Der er rekordmange bolighandler. Det gælder både lejlighedsmarkedet og villasalget.

Køberne er ikke gået i vinterhi, tværtimod. Der er spidse albuer, og faktisk er det nu ikke unormalt, at der er flere hold købere til en bolig.

Hos Mæglerhuset sælger de også en god portion boliger via køberkartotek.

 Der er generelt et lavt udbud af nye boliger til salg, og den høje efterspørgsel fra køberne får boligsælgerne til at juble.

Det gør tidspunktet perfekt til at sætte til salg.

Det har flere boligejere fået øjnene op for ved at kickstarte det nye år med at sælge hjemmet. Mæglerhuset har høje forventninger til boligmarkedet 2021.

Mæglerhuset er optimistiske: Høje forventninger til boligmarkedet i 2021

Den hemmelige ingrediens til succes

Tilbage i januar 2020 åbnede Mæglerhuset for første gang dørene til deres afdeling i Aalborg. Få måneder senere viste Corona for første gang sit grimme ansigt.

Mæglerhuset i Aalborg startede to mand stærk. Indehaver, Thomas Skifter Andersen, og Casper Laursen. To lokale mæglere med bopæl i Aalborg og en dejlig nordjysk jargon.

“Jeg er sikker på, at vores kunder og kolleger kan bekræfte, at vi er nede på jorden og taler et sprog, der er til at forstå.

For os handler det om at gøre en bolighandel til noget ukompliceret og forståeligt, så vores kunder føler sig i trygge hænder,” forklarer Casper Laursen

Det er ikke tilfældigt, at Mæglerhuset slår på de nordjyske værdier. Det går godt i spænd med den arbejdsgang og ånd, der præger alle Mæglerhusets fire afdelinger.

Mæglerhuset har vokseværk

Hos Mæglerhuset i Aalborg er der sket meget det første år.

Nu tæller Aalborg-afdelingen tre mæglere og en sagsbehandler. Senest er Torben Kristensen ansat som butikschef & ejendomsmægler.

En erfaren rotte i faget om man vil.

Han kommer med mere end 20 års erfaring i bagagen med fokus på særligt Aalborg og omegnsbyerne. Han er selv opvokset i Klarup og bor nu i Aalborg.

“Jeg valgte at rykke til Mæglerhuset, da jeg kan se og ved, at man er i en rivende udvikling og har fire gode og sunde butikker.

Derudover har Mæglerhuset et meget professionelt setup, både i forhold til markedsføring, egen skødeafdeling, egne fotografer og egen tekstforfatter, hvilket jeg ser som en meget stor fordel for kunderne,” forklarer Torben.

Går du med overvejelser om at sælge, står Mæglerhuset klar til at hjælpe på 50 929 929 eller bestil en gratis salgsvurdering direkte her