Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Godt gang i boligmarkedet: Mæglerhuset Aalborg udvider ejerkredsen

Af Nathalia Hentze Nielsen
Ejerkredsen i Mæglerhuset Aalborg.
Ejerkredsen i Mæglerhuset Aalborg.

Efter en lidt turbulent tid på boligmarkedet, ser man hos Mæglerhuset lyst på fremtiden.

Der er i dén grad kommet gang i salget igen, og mange spændende boliger kommer til salg.

Faktisk har man i juni måned slået rekord hos Mæglerhuset med hele 58 handler inden for samme måned. Sidste gang dét tal var over 50, var i maj 2021, hvor aktiviteten på boligmarkedet var på sit højeste.

Mæglerhuset består af fem butikker fordelt i Nordjylland, hvoraf butikken i Aalborg slog dørene op i januar 2020.

Som noget nyt indtræder butikschef Torben Kristensen pr. 1. juli i ejerkredsen for Mæglerhuset Aalborg, og det er der flere gode grunde til. Torben fortæller:

”Jeg har på det seneste haft stor lyst til at være en del af indehaverteamet i Aalborg, da jeg ser en meget positiv udvikling hos Mæglerhuset og markedet generelt.”

Den ene af Mæglerhusets øvrige tre indehavere, Thomas Skifter, der har sin daglige gang i Aalborg-butikken, er meget begejstret for udvidelsen af ejerkredsen.

”Torben har fra dag ét hos os vist et kæmpe engagement og et stort drive. Han er en virkelig dygtig mægler, som vi byder varmt velkommen som medindehaver af Mæglerhuset Aalborg.”

Høj kundetilfredshed betyder alt

Torben er ikke i tvivl om, hvad opskriften på succes er hos Mæglerhuset:

”I min tid hos Mæglerhuset har jeg oplevet et stærkt samarbejde mellem butikkerne for at styrke de enkelte områder.

Vi har et unikt og konkurrencedygtigt koncept til vores boligsælgere med egne dygtige fotografer, egen skødeafdeling og en stærk marketingafdeling.

Endelig har vi blandt vores kunder et godt rygte og har i øjeblikket en meget høj rate på Trustpilot på hele 4,9 ud af 5,0. Det er vi særligt stolte af, for tilfredse og glade kunder betyder alt for os.”

Godt gang i boligmarkedet: Mæglerhuset Aalborg udvider ejerkredsen
Torben Kristensen.

Mange års erfaring som mægler og bredt netværk

Privat bor Torben i parcelhus i Aalborg, og han er opvokset i Klarup. Sammen med sin kone Birthe har han to voksne børn.

Torben holder af løbeture med hunden eller en tur i motionscenter, inden arbejdsdagen starter.

Han har over 20 års erfaring som mægler, herunder flere år som selvstændig. Nu glæder han sig over blive medindehaver af Mæglerhuset Aalborg – en af de bedst sælgende ejendomsmæglerbutikker i byen.

”Vi har et meget stærkt team i Aalborg-butikken med 3 uddannede ejendomsmæglere og en dygtig back-up på kontoret,” fortæller Torben.

Han fortsætter: ”Vi har et fantastisk godt samarbejde, både i butikken og i hele Mæglerhuset, hvor alle er parate til at hjælpe hinanden for at få kunderne i mål. Jeg har en stor tro på, at vi kan nå rigtig langt.”

Del artikel

Andre læser også