Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Madtip: Sous vide gør madlavningen nem

Af Michael Qureshi

Madlavning er noget, der hurtigt kan bruges flere timer på, især hvis man ikke har de rette redskaber ved hånden.

For mange er det ikke nødvendigvis en topprioritet at have det rigtige køkkenudstyr, hvis der kun skal laves mad lidt i sjov engang i mellem.

Men med det rigtige udstyr vil du hurtigt opdage, hvor meget sjovere og nemmere dét at skulle stå i et køkken kan være.

En stigende popularitet

Selvom madlavning er sjovt at begive sig ud i, så er det langt fra alle dage at tiden er til det.

Faktisk kan det hurtigt blive en stressfyldt proces, hvis tiden pludselig er løbet fra dig. Dette gør sig især gældende når det handler om retter der tager længere tid at lave, og som du skal stå og holde øje med.

Med den stigende popularitet for Sous vide, er dette ikke længere et problem. Sous vide er en tilberedningsteknik, der lader dig tilberede maden nemt og simpelt.

Få overblik med maden med Sous vide

Hele princippet går ud på, at du vakuumforsegler ingredienserne i en pose sammen med de krydderier du måtte få brug for, og derefter lægges dette i en gryde med vand, hvor Sous vide får lov at fuldføre processen.

Maden bliver langtidstilberedt, og giver dig mulighed for at lave andre ting imens du venter på at maden er færdig, i stedet for at du konstant skal stå og holde øje med, hvornår retten har fået nok.

På denne måde har du mulighed for at starte madlavningen i god tid, og stadigvæk sikre dig, at det når at blive færdigt inden deadline.

Simpelt, sjovt og overskueligt

Der findes flere forskellige modeller indenfor Sous vide, alt efter hvilke funktioner du ønsker at redskabet har.

Det mest essentielle er dog ikke hvor mange funktioner den har, men at den letter stressbyrden fra dine skuldre når du laver mad.

Madlavning skal være sjovt, men det skal også være til at have med at gøre. Med Sous vide har du muligheden for at opnå begge dele.

Del artikel

Andre læser også