Mads & Monopolet kommer til Aalborg: Du kan få løst dit dilemma

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: DR Presse
Foto: DR Presse

Forleden slog Mads & Monopolet lytterrekord, da hele 1,3 mio. danskere lyttede med til landets mest populære radioprogram lørdag formiddag på P4.

Og så er alle dem, der downloader den på podcast ikke engang talt med. For uge efter uge ligger Mads & Monopolet også nummer et på podcast hitlisten i Danmark.

Mads Steffensen har sørget for at få løst hverdagsdilemmaer store som små for danskerne siden 2003, så det er imponerende, at det stadig er et kæmpe hit.

Få løst dit eget dilemma uden hele Danmark lytter med

Nu kan du opleve Monopolet live og endda få løst dit helt eget dilemma, når Mads & Monopolet kommer til Aalborg i Musikkens Hus.

Det er et helt specielt arrangement, for det bliver faktisk ikke sendt i radioen eller som podcast. Det er faktisk kun til ære for publikum i salen, så hvis man ikke har lyst til at dele sit dilemma med hele Danmark, så er det faktisk muligt.

Det sker lørdag aften den 27. oktober i Musikkens Hus. Det er ganske vist langt ude i fremtiden, men alt tyder på, at billetterne hurtigt ryger.

Allerede nu er sløret også løftet for, hvem der kommer til at sidde i monopolet den aften.

Stærk trio kommer til Aalborg

Mads Steffensen skriver på sin officielle Facebook;

“Det kommer IKKE i radioen eller som podcast. Det er kun for publikum i salen, og det er uden musik – kun snak og dilemmaer. Og det bliver aldeles fremragende.

LØRDAG AFTEN DEN 27. OKTOBER rammer vi MUSIKKENS HUS I Aalborg. Jeg tager Sofie Linde, Nicolaj Kopernikus og Uffe Buchard med på scenen.”

Det bliver i den grad også hjemmebane for Mads Steffensen, der jo selv er fra Aalborg.

Du kan booke billetter til Mads & Monopolet Live i Musikkens Hus her