Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Du skal være hurtig: Mads Langer laver helt særligt show kun i Aalborg

Af Michael Qureshi

Er du vild med Mads Langer?

Så skal du rykke hurtigt. For Musikkens Hus har netop præsenteret en hel unik koncertoplevelse med den populære danske kunstner.

Det bliver lørdag d. 30. marts, og billetterne er netop sat i salg.

I Musikkens Hus smukke koncertsal kommer Mads Langer til at fremføre nogle af sine allerstørste hits i selskab med Aalborg Symfoniorkester.

Man kan nok godt allerede regne ud, at der bliver masser af gåsehud, når flere af hans sjælere kommer til udtryk så levende og intimt.

Helt særligt fødselsdags-koncert

Det er i forbindelse med Musikkens Hus fem års fødselsdag, at Mads Langer har sagt ja til at komme og lave en helt unik koncert i de smukke omgivelser.

“Den karismatiske singer-songwriter fra Skive vender tilbage til Musikkens Hus, og han indtager Koncertsalen med et helt særligt show, som ikke kan opleves andre steder.

Denne aften kan du nemlig helt eksklusivt opleve Mads Langer fremføre en række af hans største hits i et helt særligt set up sammen med strygere fra Aalborg Symfoniorkester.

Lad dig bevæge af sangerens mesterlige vokal, som spænder fra dybfølt inderlighed til energisk eksplosivitet,” skriver Musikkens Hus om selve showet.

Har en lang række hits bag sig

Mads Langer har været aktuel og knækket hitlisterne utallige gange, siden han debuterede med “Attention Please” tilbage i 2006. “Fact-Fiction” og “Heartquake” kan vi udenad, og Langers version af Olives megahit “You’re Not Alone” giver stadig genlyd i både ind- og udland.

Mads Langer blev for alvor kendt i den brede befolkning, da han i 2012 medvirkede i “Toppen af Poppen” på TV2, hvor han sang nummeret “Overgi’r mig langsomt” for Sanne Salomonsen, som han selv har komponeret til hende.

Med stærke sange som “3AM” og “Tunnelvision” er Mads Langer fortsat i topform på sit nye album “Reckless Twin”, som igen har vendt op og ned på det danske musiklandskab og placeret Mads Langer øverst på alle hitlister.

Senest lavede han også et stort hit til DRs julekalender Theo & den magiske talisman – “Tag mig med”.

I går præsenterede Musikkens Hus også en anden stor nyhed. De laver nemlig en Musikfestival her i Aalborg, som hedder Musikkens Beats. Flere topnavne er allerede meldt ud – det kan du læse om lige her.

Hvad: Mads Langer – special koncert
Hvor: Musikkens Hus
Hvornår: Lørdag d. 30. marts
Billetter i salg nu

Del artikel