Madanmeldelse: Dejavú er klassisk fransk, når det er bedst

Skrevet af: Jan L. Pedersen

Jan L. Pedersen er professionel madanmelder og er stifter af aarhusupdate, som er det 2. største bymedie i Aarhus. MigogAalborg har allieret sig med en række af landets bedste anmeldere til Nordjyllands restauranter, som vi fremadrettet sender afsted.

Bistro-segmentet er en blandet pose bolsjer. En af de “nye” i den franske klasse er Bistro Dejavú Ved Stranden. Den ligger inde i en baggård. Godt gemt, og i ly for de mange turister.

København har Bistro Boheme. Aarhus har Restaurant ET. Og nu har Aalborg så fået Bistro Dejavú, som er i samme liga.

Høje forventninger

De skriver på deres website, at bistroen har nogle rammer, som giver et dejavú til The Great Gatsby. Det er store ord, som er mere end almindelig modigt at bruge, og som klart forpligter. Det sætter nogle høje forventninger, hvilket kræver, teamet på Bistro Dejavú kan indfri dem.

Jeg vil gerne indrømme, at jeg tvivlede på det, inden jeg trådte ind i baggården.

Mad som i Frankrig

Menukortet er fyldt med dem. Retter som er ærkefranske, og i flere tilfælde er ført up to date. Ikke alle, men nogle er.  Om menukortet passer ind i det segment, som den typiske franske bistro hører til i, er jeg tvivlende overfor. Jeg måtte senere konkludere, at det mere er et brasserie. Men det er i og for sig underordnet.

Vi startede i gårdhaven og flyttede senere ind i den hyggelige restaurant. Stolene indendørs var bløde og polstret. Der sad man godt. Her var også mere ro, da de fleste gæster havde valgt at sidde udenfor i baggården.

 

En fransk menu er med mindst tre retter

De var a la carte. Når en restaurant har frølår, så indgyder det til respekt. Det fortæller ganske enkelt, at vi er på et vist niveau, og at man ikke behøver spørge yderligere ind til retterne. Det er der styr på.

Frølårene kommer man ikke uden om, hvis man er fan af det franske køkken. På Dejavú er serveringen uhyre enkel. Frølårene er stegt med persille og hvidløg. Intet andet. Prisen var 85 kroner. Ikke så meget hokus pokus her.

Det spises nemmest med fingrene, og tjeneren var klar med en ny serviet efterfølgende. Saftigt og mørt kød. Hvidløget var gennemtrængende, og en smule mere salt kunne retten godt trække. Men det var der råd for i saltkværnen på bordet.

Det samme med bouillabaissen. En fond kogt på hummerskaller, pighvarben og tomatpuré. Radiser, gulerod, torsk og kammusling. Klassisk fransk er nok for meget sagt, men den smagte forrygende godt, og så var der mere frisk fisk i, end man typisk får i Frankrig. Smagen var mere moderne, og tomatsmagen bankede elegant igennem. Prisen var sølle 165 kroner.

Den udødelige klassiker

Tournedos Rossini. En grillet bøf af oksemørbrad på en smørstegt crouton med stegt foie gras, en sauce bordelaise og friskrevet trøffel. Det er den klassiske servering.

Nu er Tournedos Rossini en gammel ret, og blev lavet for omkring 170 år siden. Dengang serverede man ikke sommergrønt, urter, marvfedt og knuste kartofler til. Men det gjorde intet. Et forrygende mørt stykke kød. Stegt så den ikke var for rød. Den stegte foie gras var der ikke sparet på. Det samme gjaldt den revede trøffel.

Prisen var 395 kroner, hvilket var hver en krone værd. Den her var bedre, og mere præcis tilberedt, end den jeg fik for et par måneder siden til 600 kroner på en anden restaurant.

Hvad er der med fisk og Nordjylland?

Pighvar med en blanquette på purløg og med blåmuslinger. Knuste, røgede kartofler med spæde gulerødder og radiser i. Pighvarren var i en størrelse, som kun er forbeholdt nordjyske restauranter.

I de andre store byer har man ganske enkelt ikke råd til at købe dem. Fisken var en oplevelse. Saftig og sart i smagen. Den dansede nærmest på tungen. Saucen var mild og muslingesmagen var næsten mere markant end ved friske muslinger. En helt igennem kongeservering.

French toast

Det var desserten. En toast stegt med smør og sukker på panden. Den her var ikke for sød. Vaniljeis på et leje af mørk og hvid chokolade, så den ikke skred nogle steder. Lidt florsukker drysset på toppen gjorde toasten mere indbydende. 95 kroner var prisen.

Citrontærte

Frankrig og citrontærte er tæt forbundet. En creme af citron og hyldeblomst. Brændt marengs. En markant creme holdt styr på det hele, så intet stak af. Hvor jeg dog elsker desserter, som ikke er for søde. Tærten kostede 85 kroner.

Det enkle valg

Vinene var fra Bourgogne. Eller rettere, det var to af dem. Thibault Liger-Belair 2014 fra Nuits-Saint-Georges. En flaske, selvfølgelig, fristes jeg til at sige. 595 kroner og hver en krone værd. Giv dig selv den oplevelse, er mit råd. Mindre kan også gøre det, og der er drikkevarer i alle prisklasser. Den var køligt serveret. Perfekt til sommervarmen.

Vinen til pighvarren var også Bourgogne. Domaine Monthelie – Cuvée Miss Armande. En pivren og klassisk vin, med 15 måneder på fad. Det kan drikkes til det meste fisk og skaldyr, og er det sikre valg. 110 kroner for et glas.

Dessertvinen var aftenens største overraskelse. Xavier Weisskopf fra Montlouis området i Loire. Petillant Original er en mousserende vin i en klasse for sig. Sjælden rank, og med en uimodståelig afbalanceret syre. Den passede uovertruffen til desserterne. Husk den, for den skal ganske enkelt opleves. 95 kroner per glas.

Betjeningen

Betjeningen var opmærksom og var hurtig til at tage imod bestilling. Hun var godt inde i de forskellige retter og vejledte pænt. Køkkenchefen selv kom og præsenterede retterne, hvilket gjorde, at der var fuldstændig styr på præsentationen. En smilende og ærlig betjening, som jeg ikke kan sætte en finger på. 

Hvad løb det så op i?

Terminalen stod på 1.965 kroner inklusiv alt, da jeg skulle betale min regning. Jeg betalte, men måtte efterfølgende lige tjekke regningen. Ikke fordi de havde taget for meget. Tværtimod. Nej, de måtte have glemt noget til den pris.

Priserne er sympatiske på Bistro Dejavú. Ikke i byens laveste ende, men maden var også i den bedste liga. Prisen skal ses op mod de råvarer, vi fik – og ikke mindst den kvalitet, de havde. Hvis jeg sammenligner med Aarhus og København, bliver priserne endnu bedre. Det skal sammenholdes med, at portionerne også er større.

 

Vurderingen

  • Vores forventninger var høje. Rigtig høje endda. Men de blev indfriet til fulde. Jeg er vild med den ydmyge tilgang, vi oplevede.

 

  • Det er ikke en bistro. Det er et brasserie, og maden er ikke kun klassisk fransk. Så er det på plads.

 

  • Jeg er vild med Bistro Dejavú. De behøver ikke have mindreværd over for franske restauranter i København, Aarhus og Frankrig. Tværtimod. Folkene på Dejavú formåede at være til stede og skabe en stemning, som jeg ikke troede, jeg skulle finde i Aalborg. Never. Men der tog jeg så fejl. De er gået all in.

 

  • En overvejelse, som ikke er uvæsentlig, er, at du sparer turen til Paris. Aalborg er ikke Paris, men maden på Bistro Dejavú kan fint måle sig med rigtig meget af det mad, jeg har spist i Frankrig.

 

  • Jeg er ikke i tvivl. Bistro Dejavú er i min karakterbog den bedste bistro, jeg har spist hos i Nordjylland. Det er helt sikkert. At Dejavú kan blande sig med de bedste franske restauranter i Danmark, tvivler jeg ikke på. Hvis de kan holde det niveau, jeg oplevede, er de selvskrevne i toppen. En ærkefransk anbefaling herfra. Dejavú skal opleves. Velkommen til Aalborgs nye stjerneskud!

 

Bistro Dejavú

Ved Stranden 7D
9000 Aalborg
Website

 

Helmuth med nyt tiltag: Alle favoritterne i en overdådig buffet hver uge

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Vi elsker buffet i Aalborg. Så enkelt er det.

Der kan åbne nok så mange “fine” restauranter – og vi er også mange, der foretrækker disse– men når alt kommer til alt, så ved vi nordjyder altså hvad en buffet er …

Og dét kan vi godt lide.

Helmuth på Boulevarden er nok mest af alt kendt for sine uimodståelige cocktails, festlige dansegulv og byens bedste natklub-stemning.

Men når der ikke bliver langet cocktails henover baren, så bruges den blandt andet til Helmuths ugentlige (og voldsomt populære!) brunch-buffet.

Dette koncept er løbende blevet udvidet; blandt andet med deres sommerlige Fisk- og Skaldyrsbuffet.

Nu er der igen nyheder på Helmuth – og det er i den virkelig lækre ende af skalaen.

En madklub, der er til at forstå

Den 4. april lancerer de nemlig Helmuths Madklub, der hver torsdag indbyder til overdådig hverdagsbuffet med alle Helmuths livretter.

“Idéen udspringer i bund og grund bare af vores kringlede hjerner, der lige pludselig finder på et eller andet,” fortæller Anders Strandhave, indehaver af Helmuth.

“Vores brunch-koncept går vanvittigt godt, og vi kan mærke, at Aalborg bare er en by, der sætter pris på buffet.”

Anders Strandhave og Mathias Walther overtog Helmuth Bar & Kitchen i november 2017, og siden har de gjort, hvad de kunne for at bygge videre på Helmuths i forvejen store succes.

Fremover håber de også at kunne lokke aalborgenserne ind i hverdagsaftenerne.

“Vi ved godt, at buffet er lidt et fy-ord og ofte forbundet med at være lidt kedelig – men vi mener altså godt, at man kan lave en buffet, der samtidig er overdådig,” siger Mathias og uddyber:

“Buffeten kommer til at variere fra torsdag til torsdag, men som udgangspunkt bliver det en opgradering af vores egne populære livretter fra menukortet, der blot forstørres op til buffet-konceptet.”

Helmuth har for nyligt fået mange nye retter på menukortet.

Vi har testet konceptet

I anledning af lanceringen var MigogAalborg inviteret til prøvemiddag på konceptet.

Denne aften stod menuen blandt andet på svinekæber, svampe speltotto, oksefrikadeller, gnocchi truffle and cheese, coq au vin, favaffel med skalotteløg og creme fraiche, bagt rødbede med feta samt forskellige salater.

Derudover var der også rig mulighed for at slukke tørsten.

De fleste mennesker kender ordet “buffet” – og ved som udgangspunkt også, at det ofte betyder billig mad og dyre drikkevarer.

Men det er ikke planen hos Helmuth.

“Vi kommer til at køre med to seatings: Den ene fra 17.00-18.50 (198 kr.) og den anden fra 19.00-21.30 (248 kr.).

Vi skiller os nok ud på den måde, at drikkevarerne er inkluderet – man går altså ikke herfra med en dyr ekstraregning; uanset om du har drukket spandevis af fadøl, hvidvin, rosé, rødvin, sodavand eller vores hjemmelavede saft,” fortæller Anders.

Det er med andre ord What you see is what you get.

Udvid din madhorisont

Tidspunktet for de forskellige seatings er også nøje udvalgt af makkerparret, der håber, at de kan ramme både børnefamilier, der gerne vil spise lækkert og billigt i en travl hverdag, venindepar, der skal i teateret, eller kærestepar, der skal videre i biografen.

“Det hele er stillet frem, når folk kommer herind og er generelt meget gennemskueligt.

Vi sætter skilte i alle retterne, så man kan se, hvad det er – og så markerer vi selvfølgelig alt, der er vegansk, glutenfrit eller laktosefrit,” siger Anders.

Nøgleordet for det nye koncept er Helmuths sædvanlige kvalitet, kreative serveringer og ikke mindst sunde og mættende retter for hele familien.

“Det er ikke fordi at det kun skal henvende sig til børnefamilier – men vi synes, det er en fordel, at forældrene kan give børnene en god madoplevelse og udvide deres horisont; og ikke bare stikke dem en kedelig pastaret eller røde pølser,” forklarer Mathias med et grin.

Derfor spiser de yngste (4-10) selvfølgelig også til halv pris.

Hvad: Helmuths Madklub
Hvor: Helmuth Bar & Kitchen
Hvornår: Hver torsdag fra 17-21.30 (to seatings)

Bestil bord her.

Amazon kommer snart: Temamøde hos BDO handlede om shopping-giganten

Skrevet af: Michael Qureshi

“Ulven kommer,” råber de i tegneserierne.

I virkeligheden råber detailhandlen i Danmark “Amazon kommer.”

Verdens største webshop har sat kursen mod Norden, og det gælder også Danmark.

Amazon er globalt urørlig, når det gælder logistik og leveringstider – fra bestilling af varen til den leveres hjemme hos kunden.

Derfor er der mange, med markedsandele i Danmark på online handel, som frygter for, hvilken betydning Amazon vil få i Danmark.

I januar 2019 var Amazon det mest værdifulde selskab i verden. Virksomhedens markedsværdi lå på hele 796 milliarder dollar, svarende til mere end fem billioner kroner.

Amazon er i den grad et hot emne, og derfor afviklede revisionsvirksomheden BDO for nylig et Amazon-arrangement i Musikkens Hus.

BDO havde taget deres robot med

Tager fat i aktuelle emner

Formålet var at få fortalt lidt mere om Amazon til nordjyske virksomheder.

“Hos BDO ønsker vi at tage fat i aktuelle emner, som optager mange af vores kunder, og gøre dem klogere.

Derfor holder vi i løbet af et år en række spændende arrangementer som dette med Amazon,” sagde Mads Madsen, Partner og statsautoriseret revisor hos BDO.

Første oplægsholder, Morten Bo Madsen, salgs- og marketingsdirektør for Australian Bodycare, var en af de helt spændende af slagsen.

Han kunne nemlig fortælle, hvordan de bruger Amazon i andre lande for at supplere deres egen webshop og fysiske handel.

Morten Bo Madsen havde mange gode råd med på scenen.

Virksomheden, som i øvrigt er pæredansk med hovedkontor på Fyn, har øget deres vækst og omsætning markant, efter de er begyndt at bruge Amazon som platform.

De har nemlig brugt Amazon, især på det tyske marked, som en webshop og reklame for deres egen webshop.

Gav gode råd til at agere på Amazon

Amazon fungerer nærmest som et socialt medie, som er meget styret af, hvad kunderne interesserer sig for og kan lide at købe.

Han talte især om at lave den perfekte produktside inde på Amazon.

Hvis man investerer i at gøre sin egen produktside på platformen mere lækker og professionel, så giver det næsten med garanti mere afkast i form af salg af virksomhedens produkter.

“Det er også vigtigt at sætte sig ind i Amazons retningslinjer.

Træder man ved siden af, så smider de jer af, og så skal man bruge måneder på at få lov til at komme ind i varmen igen.

Det handler blandt andet om, hvordan du fisker anmeldelser til din Amazon-side.

Der er nogle helt klare regler, man skal efterleve på Amazon,” fortalte Morten Bo Madsen.

Han fortalte også om de tre forskellige løsninger, hvis man ønsker at sælge sine produkter igennem Amazon.

Den ene hvor man anvender Amazon som platform til salg af sine produkter, og selv håndterer salg og fragt imod at betale et beløb til Amazon.

En anden, og den mest populære mulighed, er den, hvor Amazon både håndterer logistik og kundeservice mod et fast månedligt beløb.

Den anbefalede han til virksomheder, som har med fysiske produkter at gøre.

En tredje og mere sjældne mulighed er, at Amazon køber varer af din virksomhed og sælger produkterne videre.

Vil øge danskernes online shopping-appetit

For de nuværende store danske webshops handler det om at forberede sig bedst muligt, når Amazon kommer.

Omvendt kan Amazon i endnu højere grad være med til at øge danskernes online shopping-appetit.

Sådan lød det fra Jette Radich, der var næste oplægsholder på scenen.

Jette Radich er direktør for Wupti, som ejes af Salling Group – en af de nuværende store spillere på online-handel i Danmark.

Momsekspert Maria Riismøller fra BDO og Niels Ralund, direktør for Foreningen for Dansk Internethandel, holdt også oplæg på temamødet, og derved kom man hele vejen rundt om Amazons kommende indtog.

“Vi synes, det giver os mulighed for at møde rigtig mange interessante virksomheder eller måske kommende virksomheder, når vi holder vores kurser og arrangementer, og det er en fin anledning til at fortælle om BDO’s mange services og høje faglighed.

Man kan løbende holde øje med kommende arrangementer og kurser på vores hjemmeside eller Facebookside.

Man er også altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvornår vi afholder næste arrangement,” siger Vibeke Woetmann, som er administrationschef hos BDO i Aalborg.

BDO blev i 2018 kåret til verdens bedste revisornetværk for 2. gang.

Med mere end 80.000 ansatte fordelt på 1591 kontorer i 162 lande har BDO en meget stærk international organisering, der medvirker til, at BDO også kan servicere kunderne i internationale sammenhænge.

I Aalborg er BDO blandt de største revisionsfirmaer i byen.

Anmeldelse: Glimmer, glitter og kæmpe Grand Prix fest i AKKC

Skrevet af: Jens Erik Møller
Foto: akkc.dk
Foto: akkc.dk

Lørdag aften indtog ”Disco Tango – Grand Prix Galla Show” Aalborghallen som et led i en landsdækkende turné, hvor forskellige Grand Prix-stjerner optræder med de allerstørste Grand Prix-hits.

Lad det være sagt med det samme: hvis du får allergiske reaktioner af pailletter eller tics ved øjnene ved udsigten til fællessang, så har oplevelsen i Aalborg Kongres og Kultur Center denne aften været aldeles rædselsfuld.

Allerede nu kan vi dog godt afsløre, at anmelderen her fra MigogAalborg fik hverken allergiske udslæt, tics eller dårlig mave – for det var en aften i absolut topklasse.

Glitrende stjerne-cast

Gallashowet var en hyldest til det traditionsrige tv-program, som alle elsker at hade, og aftenen bød på i alt 64 af de største Grand Prix-hits gennem tiderne.

Holdet af artister spændte bredt – både med Grand Prix-stjerner som Gry, Lonnie Devantier og Annette Heick samt nyere navne som Bryan Rice og Silas Holst – alle har de på et eller andet tidspunkt i deres karriere deltaget i Grand Prix’et.

Selvom der var fokus på musikken, så var show-delen bestemt også tilstede. Silas Holst, som de fleste nok kender bedst fra ”Vild Med Dans”, vidste generøst dansetrin og hoftevrik frem, mens både Annette Heick og Henrik Krogsgaard fortalte anekdoter undervejs.

Og så underviste Gry naturligvis i, hvordan man laver det perfekte rejehop, når man synger med på ”Kloden Drejer”.

Men aldrig har denne anmelder set så mange pailletter i sit liv – der var glimmer, glitter og frynser overalt. Til næsten hver eneste sang, havde artisterne desuden skiftet tøj, og man skulle næste tro, at de havde taget hele klædeskabet med.

Bryan og Silas bragede igennem

Selvom det nok er Gry, Lonnie Devantier og Annette Heick, som repræsenterer Grand Prix-genren bedst, så stjal både Bryan Rice og Silas Holst showet flere gange.

Allerede i begyndelsen som en ung udgave af Brødrene Olsen med ”Smuk Som Et Stjerneskud” viste de klasse, men også hver for sig formåede de at tryllebinde publikum igennem hele showet.

Silas Holst brændte igennem med Anders Frandsens udødelige klassiker ”Lige Der Hvor Hjertet Slår”, og alle tilstedeværende var ikke i tvivl om, at det kom fra hjertet. Det samme med Bryan Rices udgave af Johnny Logans ”Hold Me Now” – der var ikke et øje tørt blandt publikum.

Blandt aftenens absolutte højdepunkter var Bryan Rices fortolkning af Grand Prix-klassikeren ”Eres Tu” fra 1973. Den er ikke særlig kendt i Danmark i den originale spanske udgave, men alligevel sang folk med, for den lød nu ret bekendt alligevel.

Det eksploderede dog fuldstændigt, da Lonnie Devantier og Annette Heick joinede ham på scenen og slog over i den danske og mere kendte udgave af sangen: ”Rør ved mig”. For et øjeblik løftede taget sig på Aalborghallen, og der opstod et helt særligt øjeblik mellem artister og publikum.

At ”Eres Tu” så aldrig vandt Grand Prix’et er en helt anden historie.

Det hele sluttede af med et festfyrværkeri, da alle de medvirkende fremførte ”Vi Maler Byen Rød” i en version, som ville gøre selv Birthe Kjær stolt.

Vellykket show

Når alt kommer til alt, så fungerede afvekslingen mellem solonumre, duetter og forskellige medleys, hvor alle var med, virkelig godt. Alle de medvirkende havde øjeblikke, hvor de shinede igennem – både i samspillet med de andre, men bestemt også som solister.

De var godt bakket op af et syvmands stort orkester under ledelse af Henrik Krogsgaard. Han er i øvrigt også manden bag de mange flerstemmige arrangementer, som publikum blev forkælet med undervejs.

Det kan være en svær disciplin at koge mere end 60 års Grand Prix-historie ned til to timers musikalsk topunderholdning, men det lykkedes.

Det var en aften, hvor publikum fik alle de kendte og elskede hits plus et par løse, som dog – hvis vi skal være ærlige – kun de allermest inkarnerede Grand Prix-fans husker. Der var naturligt nok størst fokus på Grand Prix’ets guldalder i 80’erne, men showet kom også forbi hits fra Grand Prix’ets barndom og vindersange fra de seneste år.

Efter showet var der i Aalborghallens foyer arrangeret et afterparty med Henrik Milling som dj. Det var en festlig og fornøjelig måde at afslutte en fantastisk aften på.

Disco Tango – Grand Prix Galla Show gæstede desværre kun Aalborg en enkelt aften, men fortsætter sin turné rundt i Danmark. Næste gang er lørdag 30. marts i Musikhuset Esbjerg, og selvom det er langt væk, så kan det anbefales at tage turen derned.

6 stjerner herfra:

Mere plads eller plads til en roomie: Tre lækre 3-værelses lejligheder til salg i Aalborg

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
Foto: Ambolig.dk, Østerbro 90 1. tv., 9000 Aalborg
Foto: Ambolig.dk, Østerbro 90 1. tv., 9000 Aalborg

Drømmer du om at eje en bolig istedet for at bo i en lejebolig?

Der er masser af fordele og anvendelsesmuligheder ved at bo i en 3 værelses lejlighed, og de er særdeles eftertragtet i Aalborg.

Hvis du ønsker at komme længere ned til jorden, så skrev vi forleden om tre sjældne byhuse der er kommet til salg.

Måske er du på jagt efter en lejlighed, der skal anvendes som forældrekøbslejlighed, og kan bruges som en eventuel studiebolig. Billig og i en størrelse, der gør det muligt at bo sammen med en studiekammerat.

Eller muligvis er du på jagt efter en bolig, der er et godt førstegangskøb – så har MigogAalborg Bolig fundet tre fede 3 værelses lejligheder til salg i Aalborg i en prisklasse fra 1.798.000 – 2.698.000 kr.

Østerbro 90, 1. TV.

Foto: Ambolig.dk, Østerbro 90 1. tv., 9000 Aalborg
Foto: Ambolig.dk, Østerbro 90 1. tv., 9000 Aalborg

I nærheden af Østre Anlæg på Østerbro finder du en indflytningsklar og moderne lejlighed.

Boligens 79 kvadratmeter er fordelt ud på et soveværelse med rå murstensvæg og walk-in closet, to stuer med sort malet trægulve og rå murstensvæg, en entre, køkken og badeværelse.

Lejligheden er delevenlig, og koster 1.798.000 kr.

Der er mange fede og lækre detaljer i lejligheden, som du kan se her.

Stormgade 12 st. tv.

Foto: dit-hjem.dk, Stormgade 12 st. tv., 9000 Aalborg
Foto: dit-hjem.dk, Stormgade 12 st. tv., 9000 Aalborg

I kort afstand fra Aalborgs midtby ligger denne lejlighed, der stod færdigbygget i 2005.

Lejligheden er 90 kvadrameter, og er fordelt på to værelser.

Et køkken med plads til spisebord og åben forbindelse til stuen samt entre og badeværelse.

Lejligheden ligger i stueplan og har en direkte udgang ud til et fælles terrassemiljø. Ekstra fordel at lejligheden har egen P-plads.

Lejligheden er delevenlig og koster 2.199.000. Du har mulighed for at se meget mere her.

Vingårdsgade 27, 2 tv

Foto: Ambolig.dk, Vingårdsgade 27, 2. tv., 9000 Aalborg
Foto: Ambolig.dk, Vingårdsgade 27, 2. tv., 9000 Aalborg

I Aalborgs midtby står der i øjeblikket en tom lejlighed til salg, der blot mangler en ny ejer.

Der er 119 kvadratmeter at boltre sig på, og denne lejlighed rummer masser af kvalitet.

Lejligheden er blevet renoveret i 2009, og er indrettet med to stuer, et værelse, en entre, et bad og et køkken.

Derudover er der udgang til en altan fra værelset. Boligen har adgang til træterasse på 150 kvadratmeter i hævet niveau bag ejendommen.

Lejligheden kan både anvendes som delelejlighed eller som egoist lejlighed. Boligen koster 2.698.000. Se mange flere lækre billeder af lejligheden her.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.