Mad, underholdning og -25 % på køkkener: Kom til stor åbningsfest i HTH Køkken

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Køkkenkærlighed, der holder.

Sådan lyder HTH Køkkens motto og efter at have produceret danske kvalitetskøkkener i mere end 50 år, må det siges at holde vand.

Der er dog altid plads til fornyelse og nytænkning, og det har HTH i Aalborg taget til sig.

Kædens 1.150 kvm store lokaler i City Syd er blevet helt gentænkt, og kunder kan nu se frem til en konceptbutik, hvor oplevelsen af køkkener, bad og garderober er i fokus.

”Vi vil være mere end bare en køkkenbutik,” fortæller Jesper Ravn, Filialchef i HTH Aalborg.

”Vores kunder skal have en oplevelse udover det sædvanlige, og derfor har vi lavet lounge- og caféområder, hvor man kan nyde en kop kaffe, slappe af og tage alle indtrykkene ind.”

For at fejre åbningen af den nyrenoverede butik inviterer HTH til åbningsfest den 22. til 23. februar, kl. 10.00 til 15.00, i Stenbukken 1B.

Et af HTH Køkkens flotte loungeområder.

Spar 25% på alle køkkener

Det hedder ikke ”åbningsfest” uden grund, og HTH har også store planer for weekenden.

Udover muligheden for at vinde et køkken til en værdi af 50.000 kr, kan man også spare 25% på alle køkkener.

Har man ikke helt besluttet sig for, hvilket køkken man ønsker, kan man stadig benytte sig af rabatten efter åbningsweekenden; alle interesserede får nemlig udleveret en personlig voucher, som kan bruges på et senere tidspunkt til det helt perfekte køkken.

Et af de mange konceptkøkkener, man kan opleve.
Et af de mange konceptkøkkener, man kan opleve.

Der er mange køkkener at se og mange kvm at spadsere rundt i de store lokaler, og alle ved, at uden mad og drikke duer helten ikke.

HTH sørger derfor for masser af forfriskninger både lørdag og søndag i form af lækker mad fra AEG Electrolux, kaffe fra Miele og økologisk juice fra High On Juice.

Som et særligt indslag for børnefamilier kommer multikunstneren Michael fra Musik og Sjov forbi fra 10.00 til 12.00 om lørdagen og fra 10.00 til 15.00 om søndagen, hvor han gøgler, tryller og synger.

Få en snak med køkkeneksperter

HTH Køkken er bl.a. kendt for deres store køkkenudvalg i alle prisklasser, deres fokus på kvalitet og ikke mindst de mange dedikerede køkkeneksperter i alle landets afdelinger.

Disse eksperter står selvfølgelig også klar til åbningen i City Syd i weekenden – såvel som årets andre dage – hvor der ikke kun er mulighed for en god snak, men også for at opleve produkterne på første hånd i butikkens ”Tech Lab.”

Tech Lab er et nyt område, hvor kunder kan se og mærke forskel på HTHs varierede produktudvalg.
Åben skuffer, låger og hårde hvidevarer i Tech Lab.

”Tech Lab” er et nyt konceptområde fyldt med låger, skabe og hvidevarer, som kan udforskes, og hvis du ikke finder lige netop det produkt, du søger i deres koncept lab, kan du slå hele udvalget op på den interaktive skærm.

Er du ikke privatkunde, men derimod en af de mange håndværkere, der henter varer fra HTH Køkken, har du også noget at glæde dig til.

Butikken introducerer en special håndværkerafdeling, som åbner alle hverdage kl. 07.00 for håndværkere.

Her er det muligt at hente køkkener, bad og garderober direkte fra deres lokale lager.

Læs mere om HTH Køkkens åbningsfest i Aalborg her.

Hvad: HTH Køkken butiksåbning
Hvor: Stenbukken 1B, 9200 Aalborg SV
Hvornår: 22-23. februar, kl. 10.00-15.00