Mad og lækre møbler: Mani Pine har stor udstilling på Aalborg Streetfood

Skrevet af: Michael Qureshi

Den fremadstormende Aalborg-virksomhed Mani Pine rykker i weekenden fra fredag den 13. april til søndag den 15. april ud med en stor udstilling på Aalborg Streetfood – The Lighthouse.

Tanken er at kombinere deres lækre custom made træmøbler med det fede miljø, som Aalborg Streetfood har skabt i en kæmpe hal på Skudehavnsvej i Vestbyen.

Mani Pine konceptet bygger på custom made træmøbler til både private og virksomheder, og Mani Pine modtager dagligt mange bestillinger fra både ind- og udland.

Fedt at kombinere Streetfood-konceptet med møbler

Duoen bag Mani Pine, Jonas Dam og Nicolai Adamsen, udstiller på et kæmpe område derude, som de fylder op med mange møbler, hvor de blandt andet præsenterer 2018 nyheder.

“Der er lancering af nye stole, bænke og sofaborde blandt andet. Vi vil gerne vise en masse nye designs, og det synes vi er oplagt at gøre her i weekenden ude på Streetfood. Vi synes, det er fedt at kunne kombinere Streetfood-konceptet med at kigge på møbler og få lidt inspiration, nu hvor foråret er kommet,” fortæller Nicolai Adamsen til MigogAalborg.

Duoen bag Mani Pine Nicolai Adamsen (tv) og Jonas Dam

Han afslører desuden, at der kommer til at være en del vilde konkurrencer derude i løbet af weekenddagene, hvor man bl.a. kan vinde et gavekort på 5000 kr. eller et spisebord til værdi af 10.000 kr.

Normalt har Mani Pine værksted på Mineralvej, hvor de tidligere med kæmpe succes har holdt Åbent Hus. Men med denne udstilling og samarbejde med Aalborg Streetfood rykker de helt ind, hvor mange aalborgensere har mulighed for at kigge forbi.

“Det er nemt at komme til for de fleste. Vi håber helt klart på nogle fede dage med godt vejr, god mad og god stemning. Det er lidt lækkert, at man kan kombinere med det med noget god mad. Det er nogle fede rammer, som der er skabt derude hos Streetfood, og vi synes det passer godt i tråd med de produkter, vi selv laver,” siger Nicolai Adamsen.

Mulighed for en god handel

De løfter sløret for nye designs og medtager en stor del af deres nuværende sortiment. Derudover vil der være som nævnt konkurrencer, god musik og noget at drikke.

Han lover desuden, at der bliver mulighed for at

Det er i den grad mange kvadratmeter, vi har fået til rådighed derude i weekenden, og vi kommer til at fylde det hele med masser af produkter. Så det er helt sikkert muligt at gøre en god handel her i denne weekend,” siger Nicolai Adamsen.

Mani Pine var blandt andet nomineret til SACKit Prisen – Årets Iværksætter til AALBORG AWARDS.

Du kan læse den fede historie om barndomskammeraterne, der nu har succes både i Danmark og internationalt med Mani Pine lige her