Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udvider cateringdel: Mette og Stefan fra Mest forkæler stadig aalborgenserne

Af Michael Qureshi
Stefan fra MEST
Stefan fra MEST

Mange af os husker nok stadig, da Mette og Stefan Klausholm drev Restaurant Mest i Brandstrupsgade, hvor Rusk i dag ligger.

Restaurant Mest var en af Aalborgs mest populære spisesteder, indtil familielivet blev prioriteret, og de lukkede restauranten.

Men der er stadig rigtig mange mennesker, der dagligt nyder godt af parrets sans for kvalitet og innovative tanker omkring god mad.

Således driver de Svalegaarden Mest til selskaber og mad ud af huset med stor succes, og senest er deres cateringdel blevet så eftertragtet, at de nu har udvidet den del af forretningen.

Kantinefaciliteter er rykket i egne store lokaler

Deres kantineløsninger til især virksomheder i Aalborg har så stor efterspørgsel, at hele den del nu er rykket i egne større faciliteter på Kristinevej i postnummer 9000.

“Da vi lukkede restauranten ned i Brandstrupsgade, så startede vi faktisk med at lave kantineordning i vores egen kælder i Vejgaard.

Det rykkede så med videre, da vi overtog Svalegaarden i Hasseris.

Men vi har faktisk været i den situation det seneste år, at vi har måtte sige nej til rigtig mange forespørgsler fra virksomheder af kvalitetshensyn.

Det er vi fri for nu, hvor vi har langt større kapacitet i vores nye omgivelser på kantinedelen,” fortæller Stefan til MigogAalborg.

Udvider cateringdel: Mette og Stefan fra Mest forkæler stadig aalborgenserne

 

Ny medejer af Mad med Mest

Blandt de første kunder på kantineordning var større firmaer som Nowaco og Nordea i Prinsensgade.

Deres anbefalinger videre har blandt andet spredt sig som ringe i vandet, og der er ingen tvivl om, at der er stor interesse for den forkælelse på madfronten, som Mest-parret og deres personale leverer i hverdagene.

Til at stå i spidsen for cateringdelen Mad med Mest er den anerkendte kok Michel Lycoops. Han er udlært fra Ruths Hotel og vandt sammen med Allan Poulsen DM for kokke i hans elevtid.

Han blev ansat på Restaurant MEST, da den startede i 2010 og har siden fulgt med Stefan og Mette. Michel er blandt anden medejer af Mad med Mest.

“Jeg var med til at starte Restaurant Mest op, men valgte at stoppe, efter jeg fik børn, grundet arbejdstiderne.

Siden stod jeg for kantinemaden hos Intel i Novi bygningen. Men da det så blev truet med lukning, ringede Stefan til mig og spurgte om ikke jeg kunne tænke mig at arbejde på Svalegaarden,” fortæller Michel til MigogAalborg.

Han supplerer;

”For nyligt blev jeg så medejer af Mad med Mest. Og jeg glæder mig rigtig meget til at bygge videre på projektet.

Stefan og jeg kompenserer hinanden godt. Han har stor erfaring inden for selskaber og jeg inden for catering og kantine.

Jeg kommer til at stå for den daglige drift inden for kantine,” forklarer Michel.

Udvider cateringdel: Mette og Stefan fra Mest forkæler stadig aalborgenserne

Bedste set-up på fjernkantine i Aalborg

For Stefan Klausholm har det været vigtigt med en partner som Michel Lycoops, og derfor kan de også tilbyde et højt niveau på denne del.

“Vi mener, at vi kan byde ind med det bedste set-up på fjernkantine til virksomheder. Vi får leveret frisk fisk og kød hver dag, vi har frisklavet pålæg og alt bliver lavet på dagen af udlærte kokke.

Det er med friskbagt surdejsbrød, og det er den slags frokost, alle synes er rigtig lækker med et bredt udvalg også.

Der er heller intet arbejde i det for virksomhederne udover, at de skal stille det frem til medarbejderne,” forklarer Stefan.

Udvider cateringdel: Mette og Stefan fra Mest forkæler stadig aalborgenserne

Han supplerer;

“Vi lægger stor vægt på høj kvalitet, smag og sæsonens friske råvarer og kombinerer det med vores store kærlighed for mad  – det sikrer oplevelsen af god smag hver gang.”

Stefan Klausholm understreger, at det lige pt er minimum 25 personer til kantineordningerne, og man er klar til at tage nogle af de helt større virksomheder ind, hvis muligheden byder sig.

“Vi har prøvet det af igennem de sidste fire år, og vi har øvet os på at gøre det ordentligt. Vi får heldigvis rigtig positive tilbagemeldinger fra vores kunder, og det værdsætter vi. Kvaliteten skal der ikke være en finger at sætte på,” siger Stefan.

Med udvidelsen af de nye faciliteter kan Svalegaarden Mest også levere julefrokoster ud af huset, og der er et tæt samarbejde med Svalegaardens nytårsmenuer.

Man kan læse mere om både kantineordninger og hvad de ellers kan gøre med julefrokoster, nytårsmenuer, selskaber her

Del artikel

Andre læser også