Mad, drikke og underholdning ad libitum: Kom til årets sjoveste julefrokost i Maximum

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Maximum
Foto: Maximum

Juletiden nærmer sig med hastige skridt, og der er nu under 100 dage til, at vi igen skal fejre juleaften.

Det betyder også, at mange af os skal til at overveje, hvor årets fedeste julefrokost skal holdes.

Uanset om du mangler de rette omgivelser for firmaet, vennerne eller familien, så tilbyder Maximum Aalborg nogle rammer, som i vores øjne, kan danne grobund for årets sjoveste julefrokost – krydret med overdådig julemad og stor respekt for corona-situationen i Danmark.

“Julefrokost i Maximum er en stolt tradition i Bowl`n`Fun kæden, og det er et af årets absolutte højdepunkter”.

Vores medarbejdere vil sørge for at skabe festlige og hyggelige rammer i julens tegn, så man kommer i den helt rette stemning,” fortæller Janni Selmer, centerchef i Maximum Aalborg.

Uanset om i blot er to venner, der vil have et brag af en julefrokost, eller du vil samle hele firmaet på 50 mennesker (hvor i også kan få jeres helt eget lokale), så har Maximum plads til jer.

Foto: Maximum

Masser af fest – med respekt for situationen

Du kan faktisk komme til julefrokost i Maximum alle ugens dage fra 27. november – 19. december, hvor du både får legendarisk julebuffet, drikkevarer ad libitum og 1 valgfri aktivitet med i prisen.

Fredag og lørdag skruer man tilmed helt op for julehyggen med både velkomstdrink, natmad og livemusik.

Musikken står bandet North Avenue for. De har over 10 års erfaring i at skabe den rette stemning under maden, og ikke mindst sætte gang i festen.

“Grundet covid-19 har vi valgt ikke at have noget dansegulv i år. I stedet satser vi på at folk har en endnu større fest ved de enkelte borde – eller benytter sig af flere af de mange aktiviteter som vi kan tilbyde i centret.

Aktiviteter som bl.a. CUBE, Laser Hero eller minigolf er oplagt til at skabe den rette stemning og være en fantastisk erstatning for dansegulvet.”

Masser af fede aktiviteter i vente

Maximum er Aalborg største oplevelsescenter med over 12.300 kvadratmeter og hele 10 forskellige aktiviteter – bl.a. virtual reality, Escape Rooms, Laser Hero, Mini Golf, Social Dart, Cube og naturligvis bowling.

Med i prisen for Maximums Big Time Juleparty kan du vælge mellem en af de valgte aktiviteter – og har du svært ved at vælge, kan du naturligvis tilkøbe alle de aktiviteter, du vil.

“Alle vores aktiviteter har et eller andet konkurrence-aspekt, så der bliver rig mulighed for at opnå håneretten ved julefrokost-bordet efterfølgende,” siger Janni med et grin.

Vild julebuffet og drikkevarer ad libitum

Hvad er en god julefrokost overhovedet uden rigeligt mad og drikke? Hvis du eksempelvis har dystet mod kollegaerne i Cube, har du nok både opbygget en god sult og en tørst af den anden verden.

Med i prisen er der naturligvis den overdådige Big Time Julebuffet i The Grill, hvor der altid er 5 slags kød på grillen, 7 kolde retter og 7 lune/varme retter, små lækre salater samt risalamande og spændende desserter.

Læg dertil, at du fra klokken 17.00 får drikkevarer ad libitum med både øl, vin og vand.

Foto: Maximum

En tryg og sikker oplevelse for alle

En god og tryg oplevelse højeste prioritet for Maximum Aalborg, og myndighedernes retningslinjer bliver fulgt til punkt og prikke – og mere til.

Alle medarbejdere har fået særlig træning i retningslinjer og hygiejne, og så har man iværksat yderligere tiltag.

Personalet af spritter løbende alle berøringsoverflader i centret, der er sat afstandsmarkerings op, og der er opsat særlige nyseskærme i alle siddeområder.

“Vi har haft åbent siden 10. juli, så vi har fuldstændigt styr på alle tiltag, så alle får en tryg oplevelse”, siger Janni.

Du kan læse mere om alle Maximums covid-19 tiltag her.

For at skabe endnu mere tryghed i bookingen af årets julefrokost, har Maximum også ændret på afbestillingsbetingelser.

“Det betyder, at man kan afbestille arrangementet op til 48 timer før, hvis det skyldes ændrerede retningslinjer fra myndighederne, eller hvis en deltager er testet positiv,” siger Janni.

Big Time Juleparty med julebuffet, dessert, 1 aktivitet, velkomstdrink, natmad og livemusik (fredag-lørdag) og drikkevarer ad libitum får du til 459 kr. søndag-torsdag og 649 kr. fredag-lørdag.

Du booker årets julefrokost i Maximum Aalborg lige her.