Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nye drømme venter: Mabel Kafferi lukker ned

Af Stine Kjølby Christensen

Det var drømmen om et unikt mor-datter-projekt, der fik Camilla og Carla Okkels til at åbne Mabel Kafferi tilbage i sommeren 2020.

Efter halvandet år, hvor drømmen i stedet blev en vaskeægte realitet, er der nu kommet nye til. Og det er netop grunden til, at mor/datter duoen har valgt, at 2022 bliver året, hvor Mabel Kafferi lukker ned igen.

“Vi har simpelthen haft en fest hernede i al den tid, der er gået. Men nu er der nye planer på tapetet, der ikke kan kombineres med dét at drive en kaffebar,” forklarer Camilla og fortsætter:

“Carla vil gerne i gang med at læse, og jeg har siden november sidste år haft et fantastisk job i den branche, jeg kom fra inden Mabel.

Derfor giver det bare mening, at vores eventyr hernede skal slutte i år.”

Nye drømme venter: Mabel Kafferi lukker ned
Foto: Okan Gültekin

Lokalerne kan overtages

En 2-årig lejekontrakt betyder, at Mabel Kafferi fortsat holder åbent frem til august 2022 – men står der nogen i kulissen og smådrømmer om sit eget iværksættereventyr, så kan man altså overtage de hyggelige lokaler på Boulevarden lokaler før.

“Ligesom at der ligger nye muligheder for os, så kan det være, at der også er andre derude, der drømmer om at komme herind og blive lejer.

Lokalerne er jo helt ideelle til for eksempel et take away-koncept, en lille butik eller webshop. Vi har rigtig gode faciliteter i kælderen til netop at have et lille lager, så mulighederne er uendelige,” siger Camilla.

Nye drømme venter: Mabel Kafferi lukker ned

Kører videre på fuld skrue

Selvom slutdatoen er sat i Mabel, så er der ingen grund til panik. Hylderne bugner nemlig af nye varer, og Carla står dernede og byder velkommen med sit smittende smil – fuldstændig som normalt.

“Selvom vi ved, hvornår vi senest lukker, så er vi ikke ved at lukke ned så at sige.

Vi kører videre på fuld skrue og har lige fået et helt nyt parti interiør hjem og også selvfølgelig masser af romkugler i montren,” siger Carla og henviser til Danmarks Bedste Romkugler, som Mabel Kafferi længe har forhandlet.

Nye drømme venter: Mabel Kafferi lukker ned

Vil ikke være eventyret foruden

Der er ingen tvivl om, at det for aalborgenserne bliver et trist farvel til et af byens mest charmerende makkerpar – men spørger man Camilla og Carla, så er der ikke meget tristhed at spore.

“Vi har fået skabt lige præcis det skøre og finurlige univers, vi drømte om. Det har været en fest hver eneste dag, og vi har mødt så mange stjerner i butikken.

Vi er lige så glade, som vi var før – og hvem kan sige, at de har gjort det her med deres barn og stadig været hinandens bedste venner bagefter?

Det har været en kæmpe gave, som vi aldrig vil være foruden,” slutter Camilla og giver sin Carla et kæmpe smil.

Du kan følge Mabel Kafferi lige her.