Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis kaffe og store rabatter: Mabel Kafferi lukker med et brag

Af Stine Kjølby Christensen

Lige så stor glæden var, da Mabel Kafferi åbnede på Boulevarden … lige så trist var reaktionen fra vores læsere, da vi for nylig kunne afsløre, at mor og datter-duoen nu havde planlagt at lukke.

På det tidspunkt lå den forventede lukning i august, men nu har Carla og Camilla Okkels besluttet, at eventyret skal slutte før. Allerede i slutningen af denne måned.

“Vi har sidste åbningsdag den 29. april. Vi har begge travlt med hver vores, og vil gerne fokusere 100 % på de ting, vi ved, at vi gerne vil lave i fremtiden. Derfor lukker vi allerede nu,” forklarer Camilla.

Gratis kaffe og store rabatter: Mabel Kafferi lukker med et brag

Selvom Camilla og Carla har mange drømme for fremtiden, så betyder det ikke, at lukningen for dem ikke er en lille smule sørgmodig.

“Vi kommer til at savne det helt vildt, og vil gerne sige 1000 tak til alle dem, der har besøgt os. Vi har skabt så mange gode minder og oplevelser hernede – og så endda med hinanden.

Det har været et fantastisk eventyr, som vi ikke ville gøre om,” siger Carla, der nu satser på at blive frisør.

Siger farvel med et brag

I uge 17, der bliver Mabels sidste på Boulevarden, vil der masser af gode grunde til at komme og sige farvel til byens mest charmerende makkerpar.

Her vil der nemlig være 25-50 % på alle varer i kaffebaren – undtagen de populære dyretæpper, der allerede nu bliver solgt hurtigt ud.


Den 29. april er der åbent – for sidste gang – fra 10-14, og også her burde man slå vejen forbi.

“Om fredagen holder vi en form for markedsdag, hvor der vil være gratis kaffe på kanden til alle handlende kunder.

Det bliver rigtig hyggeligt, så vi håber, at så mange som muligt har lyst til at kigge forbi en sidste gang,” siger Camilla.

Hvad: Mabel lukker
Hvor: Boulevarden
Hvornår: 29. april