Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Månedens klumme: Pas på boligen mens du er på sommerferie

Af Nybolig Palle Ørtoft

Pas på boligen mens du er på sommerferie

Mange af os smutter i sommerhus eller rejser til udlandet, når sommerferien melder sig. Men man må endelig ikke glemme, at det også er højsæson for ubudne gæster, der desværre ikke altid vil vores hjem det bedste…

Særligt de store ferier såsom julen og sommerferien er udsatte tidspunkter. MEN vi kan jo altid gøre vores bedste, for at forhindre at de lange fingre kommer for tæt på… Jeg har rystet posen og fundet en række gode råd til, hvordan du kan forebygge besøg fra indbrudstyve, mens du på ferie med kæresten eller familien.

Boligen må ikke se ubeboet ud
Ofte ønsker vi et rent og ryddeligt hjem inden afrejse, men for en-gangs-skyld kan det faktisk være afgørende, hvis dit hjem er lidt rodet… Ja du hørte rigtig… Hvis du har ryddet pænt op i dit hjem, og alt ligger snorlige, har du måske allerede gjort din bolig mere attraktiv for besøg fra ubudne gæster. Men faktisk kan lidt ‘naturligt’ rod få det til at ligne, at huset ikke er forladt.

-Man kan med fordel lade lidt legetøj ligge fremme, lægge en opslået bog på spisebordet, eller sætte lidt service i opvaskemaskinen og lade lågen stå på klem. Samtidig kan det være en god idé at sætte timere til fx musikanlæg eller belysning flere steder i din bolig, som automatisk tændes og slukkes i de perioder, man ville forvente i en bolig med liv..

Månedens klumme: Pas på boligen mens du er på sommerferie

Få hjælp fra naboerne
Det kan også være en god idé at bede naboerne om hjælp, hvis du rejser væk i flere uger. Hvis det kræver overtalelse, kan du jo altid tilbyde at give tjenesten tilbage en anden gang…

-En postkasse propfyldt med aviser, breve og reklamer er et tydeligt tegn på, at boligen står ubeboet hen. Bed derfor eksempelvis din nabo om at tømme din postkasse, og tilbyd dem avisen til morgenkaffen, mens du er væk. Desuden kan du bede dem om at lægge lidt af deres affald i din skraldespand, så det også her ligner, at der er liv i huset..

Du kan med fordel også bede dem parkere deres bil i din indkørsel eller hænge deres tøj til tørre i enten have, carport eller baggård.

Alarmsystem topper sikkerheden
Der findes flere leverandører af alarmsystemer til en pris, hvor de fleste kan være med. Alarmsystemer har en god forebyggende effekt mod indbrud og kan i mange tilfælde give tyven kolde fødder.

-Der findes i dag mulighed for både at sikre boligen med vibrations- og fotosensorer, som kan betjenes nemt og bekvemt fra din smartphone. Det giver mulighed for at overvåge boligen døgnet rundt samt hurtigt at orientere vagtcentralen, hvis indbrud måtte blive en realitet.

Fortsat rigtig god sommer.

DBH. Inge Ørtoft

Udgiver

Nybolig Palle Ørtoft har mere end 25 års erfaring med salg af villaer, liebhaveri, lejligheder, andelsboliger og nedlagte landbrug, samt et stort kendskab til lokalområdet. Vi er i dag Aalborg Kommunes mest sælgende ejendomsmægler med over 40 medarbejdere fordelt på 7 butikker, en projektafdeling, en marketingafdeling samt et skødeteam, der alle arbejder med et stort engagement hver eneste dag for at opfylde din boligdrøm. Vi ved nemlig, at du ikke er på markedet for at finde en ejendomsmægler, men for at finde køberen til dit hjem, så du kan komme videre – og det kan vi hjælpe dig med.

Du finder vores 7 forretninger her:

Nybolig Palle Ørtoft Hasseris

Nybolig Palle Ørtoft Vejgaard

Nybolig Palle Ørtoft Gug

Nybolig Palle Ørtoft Nørresundby

Nybolig Palle Ørtoft Nibe

Nybolig Palle Ørtoft Hals

Nybolig Palle Ørtoft Lejligheder

Mere fra Nybolig Palle Ørtoft