ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Måltidskasser: Se oversigten og find den bedste måltidskasse her
Denne side er en annonce

Antal personer

2-6

Antal måltider

1-5

Pris fra

Fra 35 kr

Spar 20 % på de to første leveringer ✔ Friske råvarer ✔ Nemme opskrifter ✔

Antal personer

2-4

Antal måltider

3-5

Pris fra

Fra 43.50 kr

Rabatkode

HELLOAALBORG725

✔ Lette opskrifter
✔ Friske råvarer
✔ God mad helt enkelt

Antal personer

1-5

Antal måltider

3-4

Pris fra

Fra 42.40 kr

✔ Lette opskrifter
✔ Friske råvarer
✔ God mad helt enkelt

Antal personer

1-5

Antal måltider

3-4

Pris fra

Fra 50 kr

✔ Hjemmelavede måltider
✔ Fyldt med vitaminer
✔ Lige til at varme

Antal personer

2-5

Antal måltider

3

Pris fra

Fra 50 kr

✔ 100 % økologisk
✔ Plantebaseret
✔ Klar på 15 minutter
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Hvad er måltidskasser?

Du kender muligvis allerede til konceptet, men ved du ikke hvad en måltidskasse er, så vil vi forklare det her. En måltidskasse er en smart løsning til dig, som kommer hjem efter en lang dag på arbejdet eller i skolen, og som er træt af, at komme hjem til et tomt køleskab. Det kan også være en smart løsning for dig, som er løbet tør for kreative idéer til aftensmaden. En måltidskasse er ganske enkelt en sending råvarer, som er sammensat således, at de udgør en eller flere retter, som du let kan tilberede med hjælp fra de medfølgende opskrifter.

Det fungerer hos de fleste måltidskasseudbydere sådan, at du selv krydser af hvor mange dage du ønsker, og hvilken type måltidskasse du ønsker, og så kan du få leveret ugentligt eller sjældnere. I måltidskasserne er ingredienserne målt nøje af, så det stemmer overens med det antal personer, som du har valgt at få leveret til. På den måde mindsker man altså også madspil.

Måltidskasser er altså en kasse med mad og opskrifter, som bliver leveret direkte til døren. Du slipper på den måde for at stå i kø i supermarkedet, lave indkøbslister og spise det samme mad hver uge, fordi du er løbet tør for idéer.

God information om måltidskasser

Måltidskassekonceptet er fortsat nyt, og der er rigtig mange danskere, som endnu ikke har prøvet at bestille en eller flere måltidskasser. Omvendt har der været måltidskasser til rådighed i nogle år nu, og det er så småt begyndt at vinde indpas i rigtig mange danske hjem. Når man vælger at benytte sig af måltidskasser, får man nemlig leveret sunde og gode råvarer direkte til døren, som man let kan lave mad af. Selvom måltidskasser måske ikke er en billigere løsning end når du selv handler ind, så sparer det dig for tid og omkostninger i forbindelse med transport og eventuel madspil, der opstår, fordi det kan være svært at købe ind i de helt rette mængder.

Måltidskasser er altså en rigtig god idé, hvis man gerne vil have hjælp til at sikre, at man altid kommer hjem til en lækkert, godt og sundt aftensmåltid. I dag er der mange udbydere af måltidskasser, så har den første man finder ikke lige den type måltidskasse, som man godt kan lide, så har en af de næste helt sikkert.

Billig og nem aftensmad

Når man vælger at bestille en måltidskasse, har man sikret sig en let måde at få sin aftensmad på. Råvarerne bliver leveret lige til døren, retten er allerede sammensat, og det tager ofte kun omkring 30 minutter at følge den vedlagte opskrift og lave retten. Samtidig med, at det er en nem aftensmad, når man vælger en måltidskasse, så vil man også opleve, at der er sundt og lækkert. Kokkene hos de forskellige måltidskasseleverandører sætter en ære i at lave gode og sunde måltidskasser.

Selvom det måske ved første øjekast virker som en lidt dyr løsning, så er måltidskasser faktisk et billigt valg. Det skyldes, at du sparer køreturen ind til supermarkedet, og samtidig undgår du madspil, da du får præcis den mængde du har brug for. Når du bestiller en måltidskasse, kan du altså se frem til at få billig og nem aftensmad leveret lige til døren. En måltidskasse sikrer, at du let kan lave lækkert aftensmad når du kommer hjem efter en lang dag. Det betyder, at du kan se frem til flere hyggelige aftener, uden stress i forhold til hvad der skal købes ind og serveres til aftensmad.

Varierede måltidskasser

Der er rigtig mange forskellige måltidskasseudbydere. De forskellige måltidskasser på markedet er meget varierede. De fleste udbydere har et tema eller en retning, som deres måltidskasser følger, men samtidig er de meget varierede. Det kan være, at du vælger en måltidskasse fra en udbyder, hvor temaet er fisk. Det betyder dog ikke, at du kan se frem til de samme fiskeretter uge efter uge. Tværtimod, vil du opleve, at du får den ene nye ret efter den anden ind ad døren, og på den måde udvider du også din mængde af forskellige retter, som du kender.

Du kan få alle mulige forskellige måltidskasser. Det kan være, at du gerne vil have måltidskasser med asiatisk mad, med danske mad eller måske med amerikansk mad. Du kan også vælge måltidskasser med kød, med fisk eller måske vil du helst have måltidskasser, der er vegetariske eller veganske. Der er et enormt udvalg online, og du kan derfor gå på opdagelse blandt mange spændende sammensætninger, og finde præcis den kasse, som du synes bedst om.

Veganske måltidskasser

Er du vegetar eller veganer, så skal du ikke føle dig snydt. I dag er der rigtig mange måltidskasseudbydere, som enten har en eller flere måltidskasser netop til vegetarer eller veganere. Der findes endda måltidskasseudbydere, som har fokus på udelukkende plantebaseret eller vegetarisk kost, så muligheder er mange.

Det er blevet mere og mere normalt, at man gerne ville spise mad uden kød, enten hele tiden eller nogle dage om ugen. Her er måltidskasser også det oplagte valg, da man her får spændende og lækre retter leveret lige til døren. Mange synes måske, at det er en udfordring at købe ind til mad uden kød eller måske er det bare svært at finde på gode retter. Her har kokkene fra de forskellige måltidskasseudbydere sørget for, at det er mindst lige så lækkert at være vegetar, veganer eller kødspiser, som ønsker, at spise kødfrit nogle dage om ugen.

Der er altså et stort udvalg af måltidskasser til dig, som ønsker retter uden kød. Det gælder hvad enten det er vegetariske retter eller veganske retter. Du kan både få retter, som er færdige eller måltidskasser med opskrifter og råvarer, som du let selv kan tilberede.

Sunde opskrifter i måltidskasser

Vil du gerne spise sundt? Det kan være svært selv at finde på den ene lækre og sunde ret efter den anden. Og netop her er måltidskasser det oplagte valg. Stort set alle måltidskasseudbydere har fokus på, at maden skal være sund og samtidig lækker. Det betyder, at du let kan få sunde opskrifter og gode råvarer leveret direkte til døren. Når du har valgt den måltidskasse, som du synes lyder sund og lækker, skal du blot vente på levering. Når maden er leveret, kan du let følge de sunde opskrifter og lave lækker mad, som du ikke havde formået, hvis ikke du havde fået den gode inspiration.

Opskrifterne i måltidskasserne er gennemtænkte, og som regel sammensat af professionelle kokke, som ved præcis hvilke råvarer der fungerer godt sammen. Det betyder altså, at man med en måltidskasse får udvidet sit repertoire i forhold til hvilke retter man kender og mestrer i køkkenet. Så hvis du ønsker sunde opskrifter leveret lige til døren, skal du blot nu gå på opdagelse blandt de mange måltidskasseudbydere, og vælge den, som du bedst kunne tænke dig.

Måltidskasser fra forskellige køkkener

Når du går på opdagelse blandt de mange måltidskasseudbydere, vil du opdage, at du har mulighed for at få mad fra mange forskellige køkkener. Med forskellige køkkener mener vi, at du kan få mad fra mange forskellige nationaliteter. Det kan være at du er mest til klassisk fransk mad, til dansk mad, til asiatisk mad eller måske til italiensk mad. Uanset hvad, så kan du med sikkerhed finde en måltidskasse, som indeholder retter, som falder i din smag.

Hos mange af måltidskasseudbyderne kan du faktisk helt selv udvælge de eksakte retter blandt et stort udvalg af retter. Det betyder, at du f.eks. selv kan sammensætte hvilke tre retter du ønsker at få leveret i den kommende uge, hvis du altså ønsker tre retter. Hos mange af udbyderne kan man nemlig selv vælge om man vil have leveret mad til to, tre eller eksempelvis fire dage. Det er altså på den måde let at tilpasse måltidskasseleverancerne til ens behov. Man kan også selv vælge hvor mange personer, som man ønsker, at der skal være mad til. Så er man én person, skal man vælge en af de udbydere, som tilbyder at levere mad til enkeltpersoner, mens der også er udbydere der specialiserer sig i at levere mad til større forsamlinger eller store familier.

Mange forskellige måltidskasser

Der er altså, som tidligere nævnt, rigtig mange forskellige måltidskasser. Det skyldes, at der er rigtig mange forskellige måltidskasseudbydere, som hver især har flere forskellige måltidskasser at vælge imellem. Her på siden finder du let et overblik over hvilke måltidskasseudbydere, der er, og hvad de kan tilbyde dig.

Nogle af måltidskasseudbyderne har også kampagner til deres nye kunder, som f.eks. indebærer, at man få rabat på de første leverancer eller, at man får en gratis velkomstgave. I forhold til prisniveauet på de mange måltidskasser, så varierer det forholdsvist meget. Priserne afhænger meget af mængden, og af hvilket slags måltidskasse man vælger. De såkaldte kvikkasser eller måltidskasserne med vegetariske retter ofte billigere end de kasser, hvor der er meget kød eller fisk. Priserne hænger altså sammen med råvarernes pris, og du kan derfor roligt stole på, at du får maden leveret til døren til en fair pris. Selvom det måske virker en smule dyrt, så vil du opleve, at det at benytte sig af måltidskasser i sidste ende kan være væsentligt billigere, end når du selv handler ind.

Vælg din yndlings måltidskasse

Du har måske fået anbefalet en måltidskasse fra nogen du kender, men måske synes du ikke lige, at den lød som noget for dig. Det er ingen problem, for du skal selvfølgelig vælge præcis den måltidskasse, som du helst vil have. Det er desuden let at afmelde en valgt måltidskasse, hvis man efter at have prøvet den, opdager, at det alligevel ikke var den man ønskede. Er det tilfældet, kan man let afmelde fremtidige leverancer, og i stedet prøve en af de mange andre udbydere eller måltidskasser hos samme udbyder.

Det er vigtigt, at du vælger præcis den måltidskasse, som du og din familie helst vil have, og I kan jo også altid prøve nogle forskellige. Hvis man indimellem skifter måltidskasseudbyder, vil man opleve, at den mad man får, er endnu mere varieret. Man kan jo også altid skifte tilbage til en tidligere måltidskasse, og det er fuldt forståeligt, hvis man har svært ved at vælge, og derfor over tid prøver flere forskellige. Det fungerer ofte sådan, at man blot til- og framelder sig på måltidskasseudbyderens hjemmeside, hvor man er oprettet med en bruger.

Få fisk i måltidskasser

Har du også hørt, at det skulle være sundt at få fisk flere gange om ugen? Måltidskasser med fisk er rigtig populære, og det er en let måde at få den mængde fisk, som man gerne vil, og som man anbefaler. De fleste måltidskasseudbydere sætter en ære i at levere frisk og lækker fisk, og man vil derfor opleve, at den fisk, som man får leveret, smager virkelig godt.

Man kan eksempelvis få måltidskasser fra Skagen Food, som er specialiseret i at levere lækre retter med fisk som hovedingrediens. Når du vælger at få din fisk igennem et måltidskasseabonnement, vil du også opleve, at du får leveret fisk til en rigtig fair pris, og samtidig er du sikker på, at du får fisken sammen med råvarer, som der passer godt til. Kokkene hos de forskellige måltidskasseudbydere er rigtig gode til at sammensætte lækre opskrifter, også når det gælder retter med fisk.

Hverdagsmad i måltidskasser

Måltidskasser er et godt valg til dig, som ønsker at få leveret lækker og sund hverdagsmad lige til døren. Måltidskasserne byder på varieret og lækker hverdagsmad, som er let at tilberede. Hos de forskellige udbydere, vil du som regel på forhånd kunne se, hvor lang tid det ca. tager at lave en ret. Det betyder, at du let kan planlægge din uge, og du ved på forhånd, hvor lang tid det vil tage at lave det mad, som du skal have til aften.

Det er en af grundene til, at så mange danskere i dag vælger at få leveret deres hverdagsmad ved hjælp af måltidskasser. Det er en nem, overskuelig og sund måde at købe ind til god og lækker aftensmad på.

Madplan med måltidskasser

Du har måske forsøgt at lave en god madplan for den mad, som du skal have til aften i løbet af ugen. Det kan faktisk være rigtig svært, men med en måltidskasse har du allerede styr på en eller flere af ugens retter, og så bliver råvarerne endda leveret lige til døren.

En måltidskasse kan altså være en måde, hvorpå, at man får lavet en god og sund madplan for ugen, som man er sikker på, at man holder sig til. Det er på den måde måltidskasseudbyderen, som står for at lave madplanen for din aftensmad en eller flere dage om ugen. Lettere bliver det ikke. Du kan også sætte dit eget præg på madplanen hos flere af måltidskasseudbyderne. Det skyldes at flere af udbyderne har valgt at udbyde eksempelvis 20 retter i en uge, og så kan man selv vælge hvilke af dem, som man ønsker at modtage.

Måltidskasser lige til døren

Måltidskasserne bliver leveret direkte til din hoveddør, og netop derfor er måltidskasser blevet meget populært. Når du benytter dig af måltidskassekonceptet, slipper du for at skulle ud og handle, og du kan spare den tid, som du normalt står i kø i supermarkedet. Det kan betyde, at du har bedre tid til andre ting, og måske i sidste ende får en mere afslappet og hyggelig dag.

Tiden, som du sparer, kan du i stedet bruge på en hyggelig aften med dig selv, dine venner eller med familien. Der er mange fordele ved, at man får leveret sine måltider lige til døren.

Sammensæt din egen måltidskasse

Som tidligere nævnt kan man hos rigtig mange af måltidskasseudbyderne helt selv sammensætte sin måltidskasse. Det betyder, at der ikke på forhånd er valgt tre eller fire retter. Man kan i stedet selv vælge det antal retter, som man ønsker, blandt måske 20 eller 30 forskellige retter.

På den måde sammensætter man selv sin yndlings måltidskasse, og så er man helt sikker på, at den mad, som man får leveret, er det, som man godt kan lide.

Stort udvalg af måltidskasser

Der er et enormt udvalg af måltidskasser tilgængelig i dag. Siden corona blev aktuelt er der kun kommet flere måltidskasseudbydere til, og det betyder, at mulighederne er mange. Du vil hurtigt opdage, at der er rigtig mange forskellige udbydere, og de forskellige udbydere adskiller sig fra hinanden på flere parametre. Det kan være madtype, antal personer, pris eller måske udvalget af retter.

Her på siden finder du et godt overblik over forskellige af de bedste måltidsudbydere, og du kan let se hvad fordelene og ulemperne er ved de forskellige. Du kan vælge præcis den måltidskasse udbyder, som du synes bedst om, og så kan du indenfor få dage se frem til at få leveret en lækker måltidskasse.

Mange fordele ved måltidskasser

Der er rigtig mange fordele ved at benytte sig af måltidskasser. Nogle af fordelene er:

  • At du får mad leveret lige til døren
  • At du får god inspiration til dit madvalg
  • At du har en let guide til at tilberede maden
  • At du sparer tid
  • At du kan vælge retter indenfor den type mad du bedst kan lide

Det er blot nogle af de fordele, som der er ved måltidskasser. Nogle af de andre fordele er, at du på en let og behagelig måde, kan få sunde retter integreret i din hverdag. Du kan let danne et overblik over hvilke retter, du skal have i løbet af ugen. Du kan let få de bedste råvarer leveret lige til døren. Måltidskasser er en let måde at få en sundere og lettere hverdag.Bliv en bedre kok med måltidskasser

Faktisk kan du blive en bedre kok med måltidskasserne. Det kan du fordi, der altid er en let og overskuelig guide med. Denne guide eller opskrifter sikrer, at du let kan tilberede maden efter alle kunstens forskrifter. Det betyder også, at du på sigt bliver bedre og bedre til at lave mad. Det gør du fordi, du får inspiration til madlavningen, og fordi du bliver trænet i forskellige tilberedningsmåder og teknikker.

Du vil opdage, at der findes rigtig mange lækre retter, som faktisk er rigtig lette at tilberede. Det kan være, at du på et senere tidspunkt selv kan lave en af de retter, som du har opdaget gennem måltidskassen. Det kan være, at du ser den som den oplagte ret at servere ved en kommende fødselsdag eller når du har venner på besøg.

Økologiske måltidskasser

Rigtig mange måltidskasser har stort fokus på at vælge sunde råvarer. Det betyder også, at flere og flere af måltidskasseudbyderne sætter en stor ære i, at de fleste råvarer er økologiske.

Vil du gerne have en måltidskasse med ren økologi, kan du sagtens det, og du vil også let kunne overskue hvilke leverandører, der tilbyder netop dette. Faktisk leverer de fleste af måltidskasseudbyderne primært råvarer der er økologiske eller indkøbt hos lokale leverandører. Økologi fylder mere og mere i danskernes hverdag, og derfor er det naturligt, at også måltidskasseleverandørerne har fokus på at levere lækker og økologisk mad. Ofte smager økologiske råvarer bedre, og du undgår sprøjtemidler i din mad. Samtidig hænger økologi ofte også sammen med dyrevelfærd, og du vil derfor med en økologisk måltidskasse sætte en positivt præg på den omverden.

Hvorfor vælge en måltidskasse?

Hvis du har læst alle de råd og beskrivelser, som vi har samlet her på siden, ved du allerede hvorfor man skal vælge en måltidskasse. Men for at opsummere, så er der faktisk rigtig mange gode og præcise grunde til, at du skal vælge at benytte dig af måltidskasser. Først og fremmest så sparer det dig tid. Du får maden lige til døren. Du får inspiration til dit madvalg. Der bliver automatisk lavet en madplan. Du får varieret og sund kost. Du får mulighed for at prøve nye retter af. Du kan få en mere afslappet og let aften, da opskrifterne er lette at følge, og maden hurtig at lave. Måltidskasser er til dig, der ønsker god mad, som du hurtigt kan lave, og som bliver leveret direkte til din hoveddør, så ofte, som du ønsker det.

Sortering

Listen viser et bredt udsnit af måltidskasser i DK, men inkluderer ikke alle måltidskasse firmaer. Vi samarbejder med flere af måltidskasserne på listen, hvilket betyder, vi kan modtage provision fra udbyderen. Størrelsen på denne provision har indflydelse på, hvordan listen er sorteret. Oplysningerne om firmaerne kommer fra firmaerne, og vi tager forbehold for fejl.