Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt koncept i Aalborg: Måltidet laver populære gryderetter fra bunden

Af Annoncør
Foto: Måltidet.dk
Foto: Måltidet.dk

Der er ikke noget som at samle familien til aftensmad, hvor man kan stille en varm og smagfuld gryderet på middagsbordet. Det er skaberne bag Måltidet.dk helt enige i.

De laver de populære gryderetter helt fra bunden.

”Måltidet blev skabt for at gøre det nemmere- og billigere for familier at få mad udefra. Vi laver de mest populære gryderetter fra bunden med de bedste råvarer. Vi ved alle hvor dyrt det er at bestille almindeligt takeaway. Hos Måltidet kan du mætte 2 personer fra 75 kr.” fortæller Darious.

Konceptet er helt nyt – og det er startet lige her i Aalborg.

Nyt koncept i Aalborg: Måltidet laver populære gryderetter fra bunden
Foto: Måltidet.dk

Produktionen foregår i Aalborg Streetfood

Folkene bag konceptet holder til dagligt til i Aalborg Streetfood, hvor de driver Little India og Dosa Spot.

Så hvis man kan lide den mad, som bliver serveret de steder, så falder deres gryderetter højst sandsynligt i god jord.

”Produktionen foregår fra Aalborg Streetfood, hvor vi har nogle boder. Her kan man afhente sin bestilling samme dag i tidsrummet 15-17, hvis man bestiller før kl. 12.”

Måltidet tilbyder både afhentning- og levering.

”Ønsker man at få det leveret, så kan man finde os på Hungry.”

Nyt koncept i Aalborg: Måltidet laver populære gryderetter fra bunden
Foto: Måltidet.dk

Lukrativ løsning til firmaer

Måltidet tilbyder også firmaer en lukrativ løsning, hvor Måltidet gratis opsætter et fryseskab med tilhørende mikroovn.

Fryserne bliver fyldt med de gryderetter som virksomheden vælger, og betalingen foregår på MobilePay fra medarbejderne, hver gang de tager en ret. En ret koster 45 kr. pr. stk.

Der er altså intet administration- eller arbejde fra virksomhedens side ved at vælge løsningen.

”Vi ser det som en rigtig nem- og lukrativ løsning for virksomhederne, at tage vores koncept ind i deres virksomhedslokaler. Der er intet administration- eller arbejde fra virksomhedens side.

Nyt koncept i Aalborg: Måltidet laver populære gryderetter fra bunden
Foto: Måltidet.dk

Jeg er selv fra Aalborg, og vi stoler på at medarbejderne betaler, når de tager en ret fra fryseskabet” Griner Darious.

”Vi håber generelt at Aalborg vil tage godt imod konceptet” afslutter Darious fra Måltidet.dk.

Du finder meget mere info lige her.