Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Må vente lidt endnu: Danmarks største fitnesskæde åbner ikke mandag

Af Michael Qureshi
Arkivfoto
Arkivfoto

Lørdag kom en nyhed, mange har ventet længe på.

Landets fitnesscentre må genåbne allerede fra i morgen mandag d. 8. juni.

Men man må alligevel væbne sig lidt med tålmodighed, hvis man havde håbet på at ramme løbebåndet, eller få fingrene i et par håndvægte igen allerede i morgen.

Landets største fitnesskæde Fitness World meddeler i en pressemeddelse søndag eftermiddag, at de ikke åbner mandag.

Mangler stadig at få tilsendt retningslinjer

For selv om der er grønt lys fra myndighederne, så har man endnu ikke udsendt gældende retningslinjer til fitnesscentre. Så man kender ikke de specifikke krav for en genåbning.

“Vi er meget begejstrede for nyheden om, at vi kan få lov til at åbne vores centre igen, men afventer de endelige retningslinjer,” lyder det fra direktør i Fitness World, Lars Frødstrup.

Han fortsætter;

“Vi har sammen med brancheorganisationen DFHO (Dansk Fitness og Helse red.) opstillet en række forholdsregler og retningslinjer for en sikker genåbning. Fokus er at passe på hinanden ved at vise hensyn, holde afstand og sikre en god hygiejne,” forklarer direktøren.

I Danmark har Fitness World 175 centre, og selskabet har 4500 medarbejdere.

Svømmehal og træningscenter i Aalborg

Haraldslund vand og kulturhus som både har svømmehal og træningscenter er også havnet i samme situation. Derfor har de også meldt ud, at de ikke kan genåbne mandag.

“Vi har også fulgt med i nyhederne og det ser ud til, at vi snart kan få lov til at genåbne vore faciliteter og endda meget tidligere end forventet. Det er jo rigtig dejlige nyheder!

Det er dog ikke muligt for Haraldslund, at åbne allerede mandag, da det tager nogle dage at starte en svømmehal op, og samtidig afventer vi retningslinier fra såvel regeringen som vores forvaltning.

Dog kan vi love jer, at så snart vi er klar, slår vi dørene op,” lyder det på Facebook.

Samme melding lyder også fra flere helt lokale træningscentre i Aalborg-området på deres Facebook-sider. Så man må vente bare lige lidt endnu.

Burger Week hos Bogø

MigogAalborg har i samarbejde med Bogø-kæden lavet Burger Week hos Bogø. Sidste dag i dag får du en burgermenu med valgfri burger, fritter, sodavand og valgfri dip til 50 kr. Læs mere her 

Må vente lidt endnu: Danmarks største fitnesskæde åbner ikke mandag