Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Pariser-stemning midt i Aalborg: Fransk vinbar åbner i byen

Af Michael Qureshi

Aalborg har en spansk vinbar i D’Wine Bar. En portugisisk i Douro Winebar.

Nu åbner snart en hyggelig fransk vinbar på en af Aalborgs gågader. Ma Petite France bliver et sted, hvor freden skal sænke sig, og hvor man kan hygge sig over et glas vin og Charcuterie.

Vinbaren er i øjeblikket i fuld gang med at blive renoveret med forventet åbning i starten af april. Det bliver i Nørregade 6, at Ma Petite France slår dørene op i Aalborg.

“Det skal være sådan, at når du træder ind af døren, så kommer der helt ro over kroppen, og skuldrene sænkes automatisk.

Et slags frirum hvor man kan nyde den hyggelige afslappede stemning. Hvis man har været i Frankrig, så kender man måske den atmosfære, der er på en fransk bistro.

Vi ønsker at skabe et lille stykke af Frankrig her i Aalborg,” fortæller Christian Green, der åbner Ma Petite France sammen med hustruen Majken.

Drømmer om at flytte til Frankrig

Parret bor selv til daglig i Nørregade og glæder sig at skabe en Pariser-stemning i den hyggelige gågade fyldt med specialbutikker.

“Vi drømmer om at flytte til Frankrig en dag, så man kan sige, at vi tyvstarter med den her vinbar.

Vi synes der er plads til vores koncept her i Aalborg. Hvor der er plads til nærværet og samtalen. Så serverer vi gode franske vine og Charcuterie, som man kan nyde imens,” forklarer Christian Green.

Han tilføjer;

“Aalborg har en spansk og en portugisisk vinbar. Så der bør også være plads til en fransk vinbar. Frankrig er et kæmpe vinland, og der kommer så meget god vin derfra, som vi glæder os til at dele med vores gæster.”

Nyt med vinbar

Ma Petite France (som betyder mit lille Frankrig) kommer til at holde åbent fra tirsdag-lørdag. I weekenderne holdes der længere tid åbent, og det kan være en god start før en middag på en af byens restauranter.

Det kan selvfølgelig også være her, at man tager ind for at hygge sig hele aftenen.

Det at drive en vinbar bliver dog helt nyt for parret Christian og Majken Green.

“Vi har begge en akademisk baggrund. Så vi kaster os ud i noget helt nyt, og vi glæder os rigtig meget,” lyder det fra Christian Green.

Det bliver som nævnt i starten af april, at dørene åbnes til en ny vinoplevelse i Aalborg.

“Håndværkerne er i fuld gang med at renovere, og der er selvfølgelig mange ting, som der skal styr på. Hvis vores bevillinger og tilladelser falder på plads, så er det helt klart målet, at vi åbner i starten af april,” slutter Christian Green.

Hvad: Ma Petite France vinbar
Hvor: Nørregade 6
Hvornår: Forventet åbning april
Tjek deres Facebook-side her

 

Del artikel