Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lokalt samarbejde: Populære vinbarer giver nu rabat hos hinanden

Af Stine Kjølby Christensen

Mange (dårlige) ting kan man sige om corona-nedlukningerne, men hvis der er noget, som byens lokale aktører har lært – så er det at stå sammen.

Dette gør sig f.eks. gældende hos vinbarerne Ma Petite France og Quist Wine, der altid har haft et godt og tæt samarbejde – på trods af at være åbenlyse konkurrenter.

Blandt andet har de (sammen med D’Wine og Duoro Wine Bar) for nylig arrangeret en Wine Walk mellem barerne, og dermed allerede vist, at de ikke er for stolte til at binde barerne sammen i den gode sags tjeneste.

Køb ved den ene – få rabat ved den anden

Nu skruer Quist Wine og Ma Petite France dog ekstra op for kærligheden ved at tilbyde rabat hos hinanden. Og hvordan skal det så kunne betale sig, tænker du måske?

Rent praktisk bliver det sådan, at når du besøger én af vinbarerne i løbet af ugen, får du 10 % i rabat hos den anden vinbar den efterfølgende torsdag – seneste 10 dage efter dit besøg hos den første.

“Det er dejligt at have gode kollegaer – og også dejligt at have glade gæster.

Derfor giver samarbejdet rigtig meget mening for os begge, så vores gæster både kan få lov at smage en tår af Italien og Frankrig,” siger Kim Quist, indehaver af Quist Wine.

Lokalt samarbejde: Populære vinbarer giver nu rabat hos hinanden

“På den måde kan vi også deles lidt om Aalborgs vinglade gæster, og vores stamkunder får måske øjnene op for Ma Petite France og omvendt. Man kan vel aldrig få for meget god vin,” siger han.

I stedet for at bekæmpe hinanden går vinbarerne dermed sammen om at skabe liv i byen og ikke mindst få nye gæster til at opdage alt det gode ved at gå ud at få et godt glas vin.

For at opnå rabatten skal du blot vise kvitteringen fra dit besøg hos eksempelvis Quist Wine, når senere besøger Ma Petite France.

En genial mulighed for en ugentlig vin-crawl hos to af byens bedste og mest velbesøgte vinbarer.

Du finder Quist Wine på Budolfi Plads og Ma Petite France i Nørregade.