Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En sød jul: Her kan du få lyserød varm kakao i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

Selvom vi er klar over, at vi næsten har udtømt emnet om byens vilde julelækkerier, må vi alligevel dele én mere med jer.

Denne her er nemlig så outstanding, at der ikke er noget at gøre. Vi taler nemlig om intet mindre end en lyserød varm kakao.

Det er (ikke overraskende) Guf og Kugler i Slotsgade, der har fremtryllet dette vidunder, der vil gøre selv Barbies kinder røde af begejstring.

Jeppe Korsholm Mikkelsen, der meget snart er officiel arving af is-imperiet, fortæller, at kakaoen blev til af to helt særlige grunde.

“Den er dedikeret til de to kvinder i mit liv,” siger han med et drømmende blik i øjnene.

Min mor er en ægte ‘pink lady’, der elsker alt, hvad der er lyserødt, og min kæreste har en forkærlighed for hvid chokolade. Således opstod idéen,” forklarer han.

En lyserød kærlighedserklæring

Den varme kakao er lavet med hvid Callebaut-chokolade, omrørt i dampet mælk – og ifølge Jeppe er den tilført så meget kærlighed, at den er blevet lyserød.

“Man kan få enten softice eller flødeskum på toppen. Eller noget andet. Vi er meget åbne overfor folks egne idéer,” siger han, og slutter:

“Og så laver vi den selvfølgelig både to-go og to-stay.”

MigogAalborg har selvfølgelig allerede smagt den for jer, og vi må bare sige: Det er en kærlighedserklæring, der vil noget!

Er du til søde og lyserøde ting, og drømmer om noget lækkert content på din Instagram, så er det her julens must-try.

Den lyserøde kakao koster 50 kr., og fås i Guf & Kuglers åbningstid, der i skrivende stund er fredag (15-19), lørdag (13-20) og søndag (13-17).

Den 20., 21., 22. og 23. december har Guf & Kugler åbent fra 13-20.

Udover lyserød varm kakao, byder ishuset på alt lige fra is med brændte mandler, brunkager og smagen af risalamande. Fristet? Læs mere her:

Del artikel