Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lys i livets mørkeste stunder: Kom til gratis foredrag med Esben Dalgaard

Af Emil Kjær Jørgensen

Esben Dalgaard er en modig skuespiller og dedikeret familiefar, som åbent deler sin kamp mod kræft.

Han inspirerer med sin styrke og sårbarhed, og hans foredrag giver anledning til både grin og tårer, når han fortæller om at finde lys i livets mørkeste stunder.

I morgen, fredag d. 1. marts, kommer Esben Dalgaard forbi Aalborg Storcenter og fortæller sit livsbekræftende og hudløst ærlige foredrag Kræftens Kontraster: At finde lys i livets mørkeste stunder, som tager udgangspunkt i menneskers op- og nedture – specielt Esbens egen historie.

Det vil også være muligt at få signeret hans nye bog.

Et tankevækkende foredrag

Esben Dalgaards medrivende foredrag finder sted på Centertorvet, og her vil han fortælle om sin personlige kamp mod livets op- og nedture, hvor han viser, hvordan han forsøger at forvandle tunge skyer til solskin.

Foredraget er delt op i tre dele, hvor Esben fortæller om sit liv før kræften, under behandlingen og hvordan det er at leve med sygdommen. Hver del tager cirka 30 minutter.

Kl. 17:00: Livet før kræft
Kl. 18:00: Behandlingsforløbet
Kl. 19:00: At leve med sygdommen

Foredraget er helt gratis.Aalborg Storcenter anbefaler at komme i god tid, hvis du ønsker at sidde ned under foredraget.

Mød Esben Dalgaard i Bog&Ide

Onsdag den 28. februar udgav Charlotte og Esben Dalgaard deres bog ”Mærket”, hvor de hudløst ærligt fortæller om deres liv i kræftens skygge, for når man bliver uhelbredeligt syg, så rammer det ikke kun en selv, men hele familien.

På Centertorvet kan du købe Charlotte og Esbens bog hos Bog&Ide, hvor Esben står klar til at signere din bog fra kl. 17:30.

Hvem er Esben Dalgaard?

Esben er lige nu aktuel på TV2, hvor han begiver sig ud på sit livs rejse i Shaolin, men måske du også kender ham fra Netflix-serien Kastanjemanden, Viaplay-serien Hånd i Hånd og TV2 julekalenderne om Tinka.

Esben Dalgaard er ikke blot en skuespiller, men også en ægtemand og en dedikeret familiefar. Han har dog også oplevet en alvorlig udfordring i livet – stadie 4 cancer, mere specifikt, uhelbredelig modermærkekræft.

I sommeren 2021, da meningsløsheden i livet ramte ham hårdt, besluttede Esben sig for at søge mening i situationen i samarbejde med sin familie. En af måderne, han gjorde dette på, var ved at sætte fokus på modermærkekræft. Hans beslutning har vist sig at være både bekræftende og livsændrende, og den har overrasket og inspireret mange.

Del artikel

Andre læser også