Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lydbøger: Se oversigten og få adgang til gratis lydbøger her
Denne side er en annonce

Gratis prøveperiode

45 dage

Pris efter prøveperiode

79 kr

Lydbogs bibliotek

200.000 +

✔ Tusindvis af lydbøger
✔ Ingen forpligtelser
✔ Lyt til så meget du vil

Gratis prøveperiode

30 dage

Pris efter prøveperiode

129 kr

Lydbogs bibliotek

300.000 +

✔ Tusindvis af lydbøger
✔ Ingen forpligtelser
✔ Lyt til så meget du vil

Gratis prøveperiode

21 dage

Pris efter prøveperiode

69 kr

Lydbogs bibliotek

75.000 +

✔ Nyt liv til hverdagen
✔ Vælg det rette medlemskab
✔ Ny lyd- og e-bogstjeneste

Gratis prøveperiode

30 dage

Pris efter prøveperiode

99 kr

Lydbogs bibliotek

150.000 +

✔ Tusindvis af lydbøger
✔ Ingen forpligtelser
✔ Lyt til så meget du vil
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Gratis lydbøger

Vil du gerne lytte til lydbøger gratis, så har du også muligheden for det. De fleste lydbogstjenester tilbyder dig, at du kan afprøve dem i en periode ganske kvit og frit. På den måde har du mulighed for at lytte til lydbøger helt gratis, og dermed danne dig et indtryk af, om det at lytte til en god lydbog på en af lydbogstjenesterne, er noget for dig.

Du får gratis lydbøger ved at tilmelde dig som abonnent hos en af de lydbogstjenester, som tilbyder, at man kan afprøve dem gratis i en periode. Lydbogstjenesterne har ofte ingen binding, og derfor kan du let opsige dit abonnement inden den gratis prøveperiode udløber, hvis det viser sig, at det alligevel ikke er noget for dig. Du kan derfor allerede i dag lytte til lydbøger ganske gratis, og dermed åbne op for et univers af interessante lydbøger, som passer netop til dit behov. Du kan helt sikker finde den lydbog, som netop er sjov for dig i dag, og som kan give dig en god fortælling eller lære dig noget nyt indenfor et bestemt område.

Lyt til gode lydbøger

På nettet finder du et stort udvalg af gode lydbøger. Det gør du hos udvalget af lydbogstjenester, som har samlet det bedste udvalg af lydbøger til dig. En god lydbog, som du kan lytte til, fremfor at læse, kan være en god beskæftigelse i en hverdag, hvor du har brug for ro og et afbræk.

Udvalget af interessante og gode lydbøger er enormt, og der er derfor ingen tvivl om, at du kan finde præcis de lydbøger, som du finder interessante. På de mange lydbogstjenester finder du de gode lydbøger, som giver dit liv indhold, udvider din horisont og viden og som gør, at du kan slappe af med en god bog i ørene. Når du lytter til gode lydbøger, har du mulighed for at lave andre ting. Det har du fordi, du ikke behøver at sidde med bogen i hånden, men blot kan have fortællingen i ørene. Så kan du i ro og mag lave mad eller køre fra A til B, samtidig med, at en dygtig oplæser fortæller dig, netop den historie, som du har valgt.

Lydbøger til en sjovere hverdag

Ønsker du mere indhold i din hverdag, så kan en god lydbog også bidrage til en sjovere hverdag. Hverdagen bliver sjovere fordi, du kan have en god fortælling i ørene, mens du laver andre ting, eller når du har brug for en rolig stund i sofaen. I dag kan man lytte til lydbøger via sin mobil, og derfor er det let og ligetil at afspille lydbogen, uanset hvor du er.

Det betyder også, at du kan gøre køreturen, færgeoverfarten eller flyveturen sjovere. Det kan være, at du gerne vil have underholdning mens du er i køkkenet, eller mens du hænger vasketøj op. Uanset hvad, så er det at lytte til lydbøger, en mulighed, som du har, samtidig med, at du laver andre ting. En god lydbog kan altså tilføre din hverdag ekstra viden, og gøre oplevelsen af ellers normalt kedelige ting, sjovere. Lydbøger er ikke kun en beskæftigelse, som er god, når du er i gang med andre ting. Det kan nemlig også være meditativt og afslappende at sidde i sofaen eller på terrassen med en god lydbog i ørene, og så bare slappe af.

Lydbøger er et populært valg

Har du endnu ikke prøvet at lytte til lydbøger, så anbefaler vi, at du prøver det af. Lydbøger er populære som aldrig før, og det er der en god grund til. Lydbøger er blandt andet populære fordi:

 • Du ikke selv skal sidde og læse bogen
 • Du kan have lydbogen med på farten
 • Du kan lytte mens du laver andre ting

Du kender måske det, at det kan være svært at tage sig sammen til at læse en bog, som man eller synes lyder spændende. Når man i stedet vælger at få fortællingen, som en lydbog, så slipper man for at sidde stille og læse bogen. Man kan faktisk få fortællingen læst op mens man er i fitnesscenteret, mens man er i bad eller måske mens man kører med bussen på vej til skole eller arbejde. Lydbogstjenesterne er i dag rigtig gode til at vælge de rette lydbøger, og derfor er der altid mulighed for at finde en lydbog, som du finder interessant. Det gode udvalg, og den lette tilgængelighed, er også en af de store grunde til, at lydbøger i dag er blevet meget populære.

Tror du ikke også, at lydbøger bliver et populært valg for dig, når du først finder ud af hvor nemt det er at lytte til din yndlingsbog i form af en lydbog, som en dygtig oplæser læser op for dig? Vi kan kun anbefale dig at prøve det af.

Vælg din yndlings lydbogstjeneste

Der er flere muligheder, når du skal finde den rette lydbogstjeneste, og de fleste af lydbogstjenesterne kan du afprøve ganske gratis. De forskellige lydbogstjenester har forskellige styrker, og derfor anbefaler vi, at du vælger den lydbogstjeneste, som passer godt til dit behov.

Det kan du vurdere ud fra de bøger, som lydbogstjeneste har. Her er en let måde at vurdere det på, ved at tjekke hvilke genrer, som du kan finde hos de enkelte lydbogstjenesterne, og så vælge den tjeneste, hvor der er flest lydbøger indenfor dine yndlingsgenre.

Alle lydbogstjenesterne er lette at navigere i, og du kan let finde inspiration til, hvilken bog, som kunne være interessant for dig. Måske har du allerede lyttet til de bøger, som du selv kunne finde på, og derfor har du brug for input. Her er lydbogstjenesterne gode til at give dig bud på bøger, som passer til dine interesser. Det er let at fremsøge mange gode lydbøger, og når det er så let at lytte med, kan du også hurtigt vælge en ny lydbog, hvis den du valgte, alligevel ikke helt faldt i din smag.

Afprøv lydbogstjenesterne gratis

Udvalget af gode lydbogstjenester er godt, og hos de fleste tjenester har du mulighed for at afprøve tjenesten gratis. På den måde giver du dig selv mulighed for at vurdere, om netop den tjeneste, tilbyder det, som passer til dit behov. De fleste lydbogstjenester fungerer sådan, at man har et fast abonnement, som man betaler til månedligt, og hos de fleste kan du få den første uge, de første 14 dage eller den første måned gratis.

Hos os finder du en oversigt over de forskellige lydbogstjenester, som du kan afprøve gratis, og dermed har du muligheden for, uden beregning at finde den lydbogstjeneste, som passer dig bedst. Har du svært ved at vælge, så anbefaler vi, at du læser anmeldelserne af de forskellige tjenesterne, for her kan du også få et godt overblik over hvilken lydbogstjeneste der passer dig. Her har eksperterne givet deres vurdering på, hvad der er af fordele og ulemper ved de forskellige lydbogstjenester.

Stort udvalg af lydbøger online

Her på nettet finder du et enormt udvalg af lydbøger. Udvalget spænder bredt, og du kan finde lydbøger indenfor et hav af genrer. Du kan blandt andet finde lydbøger indenfor følgende kategorier:

 • Krimier
 • Børnebøger
 • Biografier
 • Fantasy
 • Økonomi
 • Romantik

Og det er blot nogle af de kategorier, som du kan finde lydbøger indenfor. Der er også noget for dig, som gerne vil lytte til en lydbog om personlig udvikling, som gerne vil lytte til gode digte eller noveller eller til dig, som gerne vil lytte til en god ungdomsbog.

Indenfor de forskellige lydbogskategorier finder du et stort udvalg af bøger, og du har derfor mulighed for at finde flere bøger indenfor netop din yndlingsgenre. De fleste lydbogstjenester har et enormt udvalg af lydbøger, og du kan hos nogle lydbogstjenester finde flere tusinder af forskellige bøger. Det er derfor ganske sikkert, at du kan finde beskæftigelse i at lytte til lydbøger igennem lang tid, for udvalget bliver ikke udtømt lige med det samme, og der kommer hele tiden nye lydbøger til.

Tag lydbogen med på farten

Kender du det, at du netop er i gang med en god bog, og så er du nødt til at ligge den fra dig, fordi du skal afsted? Det problem slipper du i høj grad for, når du lytter til lydbøger. Her har du nemlig mulighed for at tage lydbogen med på farten, så selvom du skal køre på arbejde, eller fordi du skal lave mad eller hænge vasketøj op, så behøver du ikke stoppe med at lytte til lydbogen. Når du benytter dig af lydbogstjenesterne, har du fortsat hænderne fri, til at lave andre ting, samtidig med, at du lytter til en god lydbog.

Netop fordi, du kan have lydbogen med på farten, har lydbøger gennem de seneste år vundet større og større indpas. Det er populært at lytte til lydbøger, og det er det i høj grad fordi, det er nemt og ligetil. Og fordi du kan tage lydbogstjenesten med dig overalt. Selvom du måske skal køre med bus eller tog, hvor du ikke vil genere andre med lyden, så kan du stadig lytte til din yndlingsbog. Det kan du fordi, din lydbogstjeneste er tilgængelig fra telefonen, hvor du let kan tilkoble din høretelefoner eller airpods, som gør, at du kan lytte, uden at genere andre med fortællingen.

Slap af med en god lydbog

Kender du det, at det faktisk kan være svært at slappe ordenligt af, hvis ikke der sker en lille smule. Nogen slapper godt af foran tv’et, men det kan samtidig være hårdt for øjnene, og derfor gøre så, man alligevel ikke slapper af. Når du lytter til en lydbog, har du mulighed for at ligge roligt og afslappet i sofaen, med en god fortælling i ørene.

På den måde kan du også lukke alt andet ude, og blot fordybe dig i fortællingen, samtidig med, at du slapper og lader op. Det at lytte til en lydbog kan være en god måde af koble af på, det har en afstressende virkning på din krop, og samtidig føler du ikke, at der ingenting sker. Nogle mennesker har svært ved at slappe af, hvis ikke der sker en lille smule, og der kan en god lydbog i ørene være mindst lige så godt, som eksempelvis klassisk musik i radioen. Samtidig med, at du slapper af, kan du glæde dig over, at du udvider din horisont. Du lærer måske nye sjove historier at kende, du får ny viden om en person i en spændende biografi eller du tilegner dig måske viden indenfor en historisk begivenhed, når du lytter til en fortælling om et historisk emne.

Lydbøger udvider din horisont

En god lydbog kan nemlig være med til at udvide din horisont. Når du lytter til en god lydbog, så kan du lære nye ting, nye mennesker eller historiske begivenheder bedre at kende. Du har rig mulighed for at tillære dig ny viden indenfor et hav af kategorier. Det kan være, at du gerne vil lære mere om økonomi eller mere om naturen? Det kan også være, at du er ved at lære om et bestemt emne på arbejde eller i skolen, og dermed kan bruge lydbøgerne, som et led i den læring.

Udvalget af lydbøger indenfor mange lærerige områder er rigtig stort, og det gælder hvad enten du vil lære om noget højaktuelt indenfor klima eller politik, eller lære om anden verdenskrig eller istiden. Det er da en kæmpe fordel, at man kan beskæftige sig med noget hyggeligt og afslappende, samtidig med, at man udvider sin horisont og tillærer sig ny viden indenfor ét eller flere spændende områder.

Tag lydbogen med dig overalt

En lydbog er ikke kun god når du er derhjemme eller når du kører bil. En lydbog kan du nemlig have med dig overalt. Det betyder, at du kan have lydbogen med dig, når du er på ferie, når du er på arbejde, når du er i fitnesscenteret eller måske når du er ude at sejle. Hvis bare du har din mobil, tablet eller computer ved hånden, så har du mulighed for at lytte til en god lydbog.

Det gælder faktisk også, selvom du måske ikke har internetadgang. De fleste lydbogstjenester giver dig nemlig muligheden for at hente en række lydbøger ned, så du kan lytte til dem, også når du ikke har mulighed for at have netadgang.

På den måde kan du tage lydbogen med dig overalt, hvis blot du har en mobil, hvor der fortsat er strøm på. Når du lytter til en lydbog i offline tilstand, bruger mobilen ikke den samme mængde strøm, og derfor kan du lytte til en lydbog i timevis, også selvom du er på farten.

Find dit yndlingsudvalg

Det er let at navigere rundt hos de forskellige lydbogstjenester, og derfor kan du let finde dit yndlingsudvalg. Hos flere af tjenesterne kan man også vælge favoritter, og gemme de lydbøger, som man gerne vil lytte til på et senere tidspunkt.

På den måde kan du, præcis som ved de musiktjenester, som du måske kender, lave din egen playliste over gode lydbøger, som du gerne vil lytte til nu eller senere. Du kan både lytte til lydbøger indenfor den genre, som du allerede ved, at du kan lide. Men du kan også vælge at udvide dit søgefelt, og afprøve nye kategorier. Hvem ved, måske finder du pludselig en helt ny genre, som du bliver helt vild med.

Du kan allerede i dag finde dit yndlingsudvalg, og du har endda mulighed for at teste, om lydbogstjenesten er noget for dig, ganske gratis. De fleste lydbogstjenester tilbyder nemlig, at man kan prøve dem i en periode uden beregning.

Lyt lige så længe du vil

Den eneste begrænsning der er, når man har et abonnement på en af de gode lydbogstjenester, er den begrænsning, som man selv har. Du kan nemlig lytte til lydbøger lige så længe, som du vil, og når du er færdig med en lydbog, er der altid en ny klar til dig.

På de forskellige lydbogstjenester, bliver der hele tiden tilføjet nye lydbøger, og derfor er du sikret, at udvalget hele tiden ændre sig. Det betyder også, at du kan lytte til alle de lydbøger du vil, præcis når du har lyst og det passer dig.

Der er stor forskel på længden af lydbøger, og du kan derfor vælge en lydbog, som har en længde der passer dig. Det kan være, at du helst vil lytte til en kort novelle i dag, mens du måske i morgen har lyst til at lytte til en længere roman. Det gode ved lydbøger er også, at man sagtens kan sætte dem på pause, hvis man af en eller anden grund ikke har mulighed for at lytte den til enden samme dag. Du finder let tilbage til der, hvor du er kommet til, og så kan du genoptage fortællingen præcis når det passer dig.

Lær nyt med lydbøger

En af de fordele, som mange ser, ved lydbøger er, at du har mulighed for at lære nyt på en nem måde. Du behøver ikke selv sidde med bogen og fordybe dig i den, du kan nemt tage bogen med i ørene, og lytte når det passer dig. Når du lytter til lydbøger, har du mulighed for at få ny viden indenfor eksempelvis:

 • Politik
 • Personlig udvikling
 • Økonomi
 • Natur
 • Historie

Det er selvfølgelig blot nogle af de emner, som du kan lære mere om, når du finder en god lydbog på en af lydbogstjenesterne. Lydbøger er både for dig, som gerne vil lære nyt, for dig som bare vil lytte til en god fortælling og til dig, som ønsker en god beskæftigelse at slappe af til.

Tit forbinder man læring med en krævende indsats, men når du lytter til en lydbog, er der en dygtig oplæser, som klarer den hårde del af opgaven, og så kan du blot læne dig tilbage og blive klogere.

Lydbogstjenesten viser vej

Er du usikker på, hvilken lydbog, du gerne vil lytte til? Så lad lydbogstjeneste vise dig vej. De forskellige lydbogstjenester har altid mange gode bud på, hvad der kan være godt for dig, og samtidig kan du også se, hvilke lydbøger der er populære. Du kan ofte også finde anmeldelser af de forskellige lydbøger, hvor du kan læse hvad andre tænker om netop den lydbog. På den måde kan du lade lydbogstjenesten, og de andre lydbogslyttere guide dig til at vælge din første eller din næste lydbog.

Find de bedste lydbøger

Du finder de bedste lydbøger på de lydbogstjenester, som passer til dig. Du har hos mange lydbogstjenester mulighed for at søge efter de mest populære lydbøger, efter det bedste match for dig eller måske efter de nyeste lydbøger. På den måde, kan du let og hurtigt finde den næste lydbog, som du skal lytte til.

Vi håber, at vores input, kan hjælpe dig, med at finde den helt rette lydbogstjeneste, og dermed de bedste lydbøger for dig. Udvalget er enormt, og det er blot at gå på opdagelse, for så skal du nok finde de gratis lydbøger, som passer bedst til dig.

Lydbøger er også for børn

Det er ikke kun voksne, som kan have glæde af at lytte til lydbøger. Hos de forskellige lydbogstjenester er der også mange lydbøger for børn og unge. Det kan være en rigtig god beskæftigelse for børn, og en overskuelig måde for børn at lære på. Samtidig kan det, at du spiller en lydbog for dine børn, give dig et frirum til at gøre andre ting.

Det kan også være, at du og dine børn, kan have glæde af at lytte til lydbøger sammen. Der er med sikkerhed nogle lydbøger, som både du og dine børn kan finde interessante, og så kan I sammen nyde en god bog, mens I slapper af eller hjælper hinanden med at gøre rent eller lave mad derhjemme.

Blandt børnelydbøgerne, finder I måske klassikere som Peter Pedal eller Karius og Baktus. Der er også bøger for de lidt ældre børn, som måske godt kan lide bøger som Harry Potter eller Twillight. Der er mange forskellige typer bøger indenfor kategorierne børnebøger og ungdomsbøger, og derfor er der rig mulighed for at finde en bog, som netop dit barn finder interessant.

Sortering

Listen viser et bredt udsnit af lydbogstjenester i DK, men inkluderer ikke alle lydbogstjenesterne. Vi samarbejder med flere af lydbogstjenesterne på listen, hvilket betyder, vi kan modtage provision fra udbyderen. Størrelsen på denne provision har indflydelse på, hvordan listen er sorteret. Oplysningerne om firmaerne kommer fra firmaerne, og vi tager forbehold for fejl.