ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Luksusbaby med rekordregnskab: Omsætningen runder 100 mio. kr.

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Okan Gültekin
Foto: Okan Gültekin

Aalborg har masser af fantastiske iværksættere, og her på MigogAalborg elsker vi at fortælle om de mange ildsjæle, der hver dag gør en kæmpe indsats for at skabe arbejdspladser og masser af succes til regionen.

En af de helt vilde Aalborg-iværksætterhistorier lige nu er fremadstormende Luksusbaby, der sælger babytøj og tøj til børn mellem 0-16 år fra de mest populære designerbrands på markedet – bl.a. i en stor flot butik i centrum af Aalborg.

Luksusbaby har netop offentliggjort deres nyeste regnskab, og det viser, at selskabet har fordoblet sit resultat i 2020.

Det skriver Finans.dk

Parret bag, Ann-Louise Christine Aasted og Morten Grabowski Kjær, kan præsentere et overskud på hele 10,1 mio. kr. efter skat, mens omsætningen ifølge stifterne landede ” et godt stykke” over 100 mio. kr.

Vil åbne i flere byer

Luksusbaby ser sig ikke tilbage og de er lige nu på jagt efter lokaler i både København og Odense.

Når man har etableret fem-seks butikker i Danmark, vil man gå efter udlandet.

“Vi vil meget gerne åbne i Stockholm og Norge, hvor vi allerede har godt fat i onlinekunderne. Men det, vi satser allermest på, er vores kinesiske site, hvor vi har ansat to kinesere til at håndtere kundehenvendelser og oversættelser. Markedet er sindssygt spændende, og min personlige drøm er, at vi på et tidspunkt kan åbne en butik i Beijing,” siger Ann-Louise Christine Aasted til Finans.dk.

Del artikel