Luksus-solcenter med brandvarmt introtilbud: I dag åbner CLUBTAN Sol & Wellness

Skrevet af: Aske Bisgaard Pedersen

Det har været begrænset med hede sommerdage, der indbyder til strandture, is og en god tan.

Men der er ingen grund til at frygte, at den lækre sommerkulør udebliver – vi har nemlig en nyhed, der bringer sol til Aalborg på selv de mest overskyede dage.

For i dag åbnede CLUBTAN Sol & Wellness Aalborgs største solcenter.

Hot introtilbud og gratis sol til de første 500 gæster.

Der er god grund til at tage et smut forbi Kastetvej 47. Mindst 500 gode grunde faktisk. De første 500 gæster kvitteres med en gratis behandling i det spritnye center:

“Vi vil jo gerne lokke folk ned og prøve, hvad vi kan tilbyde. Derfor har vi besluttet, at de første 500 gæster får gratis sol ved oprettelse af en bruger på centrets automat.

Forhåbentlig er de så tilfredse, at de har lyst til at besøge os igen”, forklarer Michael Yammin, der er bestyrer af CLUBTAN Sol & Wellness på Kastetvej.

CLUBTAN Sol & Wellness er med godt 100 solcentre på landsplan, vant til at bringe sydens sol til de nordlige himmelstrøg – og lige nu er der penge at spare, idet de har fyret op for et brandvarmt introtilbud:

“De første tre måneder kan alle få FRI SOL for kun 49 kroner per måned. Tilbuddet betyder, at man kan tage sol for 70 kr. hver anden dag uden merbetaling.

Man behøver ikke en lommeregner for at kunne se, at prisen allerede er tjent hjem efter første besøg”, forklarer Michael Yammin.

Bindingen på abonnementet gælder kun de tre måneder, hvorefter FRI SOL – under samme vilkår – koster 139 kroner per måned.

“Det flotteste solcenter, du har set”

Efter et halvt års renovering står solcentrets lokaler knivskarpt, efter de i dag åbnede op og inviterer sollystne aalborgensere indenfor alle dage mellem 6-23:

“Det har været en sej kamp at få centret til at være lige, som vi ville have det. Men det er så fedt at se resultatet nu, og jeg vil nærmest garantere, at det er det flotteste solcenter, du nogensinde har set – Vi vil gerne, at det ikke bare handler om at lægge sig ind og få sol. Det skal være en helt igennem god oplevelse lige fra du ser centeret udefra, til du forlader det bagefter”

Det er da også et solcenter ud over det sædvanlige med sin indbydende facade, sillebensgulve, spejle fra gulv til loft og meget mere.

Gratis Airshower og Aftersun lotion

Der er da også kælet for detaljerne. Ikke bare med den stilfulde indretning, men også hvad centret ellers tilbyder:

“Vi mener ikke, vi kun er ansvarlige for, at vores besøgende får sol. Derfor har vi gratis aftersun til alle, så huden får noget kærkommen pleje”, fortæller Michael Yammin og uddyber:

“Efter en tur i sol sveder man af gode grunde ret meget. Derfor har vi hos CLUBTAN lavet vores eget Airshower. Det er højtryksluft, der er kølet en smule, så man kan blive kølet ned og tørret”.

Så hvis du også forgæves går og håber på hede sommerdage, kan du lægge din vej forbi Kastetvej 47. Måske du er en af de første 500 gæster, der får gratis sol.