Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Luksus og hygge – få hele pakken med en Altinii hyndeboks

Af Annoncør

Forhåbentlig får du god tid til at bruge dine havemøbler over sommeren, men som bekendt melder den danske sommerregn sig også i ny og næ. Så hyndeopbevaring er en nødvendighed, hvis du vil passe bedst muligt på dine hynder.

Eftersom hyndeopbevaring er en nødvendighed, kan det også være værd at overveje, hvilken slags hyndeboks du ønsker dig. Planlægger du at gemme boksen langt væk i skuret eller garagen, har du selvfølgelig heller ikke det store behov for at vælge den mest eksklusive løsning.

Omvendt er det praktisk at opbevare hynderne tæt på havemøblerne. Så hvorfor ikke vælge en luksuriøs hyndeboks i kobber fra Altinii, der kan fungere som en dekoration i sig selv i kombination med dine havemøbler og terrasse?

Hyndebokse med et råt og eksklusivt udtryk

Danske Altinii producerer deres hyndebokse i sort zink, almindelig zink og kobber. Alt efter hvilken variant du vælger, kan du enten bruge hyndeboksen til at skabe et mere råt udtryk i uderummet eller til at skabe en varmere og hyggeligere stemning på træterrassen.
Kobber og træ er to materialer, der komplimenterer hinanden på elegant vis, og såvel kobber- som zinkglansen vil bidrage med et eksklusivt udtryk.

Vælger du en hyndeboks i sort zink, passer den ind overalt med sit enkle look. Det er helt op dig, om den sorte boks skal fungere som en kontrast eller som en mere diskret detalje.
Går du efter kontrasten, kan du ydermere vælge en stor hyndeboks fra Altinii. Her får du ekstra god plads til alle dine hynder.

Altinii – dansk håndværk og kvalitet

Når du vælger en Altinii hyndeboks i zink eller kobber, skal du være indstillet på, at den får en vis patina med tiden. Alle produkter fra den danske producent bygger dog på gode materialer og solidt håndværk, der er specialdesignet til de nordiske forhold. Boksene kan derfor uden problem stå ude hele året rundt.

Køb også lækre gaspejse og ildborde fra Altinii

Er du i gang med indretningen af dit udemiljø, er det måske ikke nok med blot hyndeopbevaring fra Altinii. Er du vild med den særlige glød, som ild giver på en terrasse, kan du med fordel tage et nærmere kig på både gaspejsene og havebordene med ild fra Altinii.
De fås i de samme eksklusive materialer som hyndeboksene, og de kan kombineres med hjul, hvis du ønsker en større fleksibilitet. Så indret haven med Altinii!  

Del artikel

Andre læser også