ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Melder snart udsolgt: Lukas Graham holder kæmpe koncert i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Lukas Graham giver koncert i Aalborg den 13. august.
Lukas Graham giver koncert i Aalborg den 13. august.

I slutningen af oktober blev det annonceret, at det danske verdensnavn Lukas Graham giver stor koncert i Aalborg.

Det sker som led i en eksklusiv Tour “Lukas Graham in the Round”, der bringer hit-mageren til byen. Det sker lørdag d. 13. august 2022.

Der er også satset stort på denne koncert, da man har lagt den på Trekanten i Hvorup, som vi primært kender som stedet til Grøn Koncert.

Her er der som bekendt plads til mange mennesker, da det er et stort åbent markareal, og derfor bliver Lukas Graham-koncerten en af årets allerstørste koncerter i 2022 i hele Nordjylland.

Kun få billetter tilbage til koncerten

Nu melder arrangørerne bag, at der kun er få billetter tilbage til den stort anlagte koncert. Derfor skal du være hurtig, hvis du vil med til koncerten.

Hvis man nu tænker, at man helst ikke skal stå på de bagerste rækker blandt mere end 15.000 mennesker, så behøver man ikke at frygte den del.

For scenen bliver bygget op som en særlig 360 graders scene, hvor Lukas Graham står i midten, mens publikum er rundt om scenen.

Det er blandt andet også det koncept, som Ed Sheeran holder 4 udsolgte koncerter i København også til august 2022.

Nibe Festival med nyt tiltag

Det er også et helt nyt tiltag, som har været med til at bringe Lukas Graham til Aalborg. Sammen med Musikkens Hus er Nibe Festival nemlig også sprunget ud som helårsarrangør af koncerter i Aalborg Kommune.

Fremover bliver Lyden af Nibe nemlig afsender på de arrangementer, som Nibe Festival arrangerer i løbet af året – altså før og efter festivalen.

“Det er optimalt at søsætte Lyden af Nibe, som vores helårsarrangør, med en meget eksklusiv 360° koncert med Lukas Graham.

Samtidig tager vi et stort skridt ift. at opfylde Nibe Festivals strategi om at sætte kulturel dagsorden uden for festivalugen,” fortæller Peter Møller Madsen fra Nibe Festival.

Koncerten bliver én af blot fem Lukas Graham koncerter i Danmark næste sommer. Samtidig bliver 360° formatet og det visuelle design både imponerende og ganske spektakulært.

du kan købe billetter her

Del artikel

Andre læser også