Lucas blogger: Det handler ikke bare om at skifte klub

Skrevet af: Lucas Andersen

Jeg har efterhånden boet i Zürich i en tre måneders tid, og ja det er en sindssyg fed by!

Som alle nok genkender med flytning, er det et mareridt at få styr på de praktiske ting, især når man måske ikke ligefrem er papirarbejds-typen.

Men nu er vi på plads! Dejlig lejlighed med udsigt over byen, og kan endelig begynde at fokusere 100% på, hvad det hele egentlig drejer sig om – nemlig fodbold!

Vi har spillet en tyve kampe, og for at være ærlig har det sgu været meget op og ned. Vi startede super godt, med masser af seværdig fodbold.

Lucas Andersen

Lucas Andersen

Samtidig fik vi også nogle rigtige gode resultater både i den hjemlige liga, og ude i Europa hvor endestationen hed Play-off runde mod Fenerbache.

Selv på vores hjemmebane føltes det som udebane, da der vel var en 5-10 tusinde tyrkere ellevilde for, at deres hold nu var kommet lidt tættere på dem, end Istanbul nu engang er.Jeg tror mange forbinder Schweiz (ja, man skal bruge et par forsøg på at stave det korrekt) med finans/bankverdenen, og da helt sikkert ikke fodbold.

Personligt havde jeg ingen idé om, hvad den schweiziske liga var, udover Basel. Og Grasshopper var for mig et navn, jeg synes lød skægt, når det kørte forbi i FIFA, da jeg var en 10 år gammel.

Lucas Andersen

Min grund til at vælge Grasshoppers var fordi, at de havde en spændende plan, spændende mix af spillere, og så vil de tilbage i toppen af schweizisk fodbold. Og til det så de mig som en vigtig brik!

Pt. vil man måske mene, at en sjetteplads ikke er toppen, men jeg føler bestemt, vi er på vej i den rigtige retning, og når sæsonen er omme, så har vi leveret et godt resultat!

⚽️

A video posted by Lucas Andersen (@lucasandersen18) on

Så jeg synes, at alle jer skal begynde at følge lidt med, for det er en utroligt spændende liga!

For mit fodboldprojekt i Aalborg er det startet rigtig godt. Når man spiller i de lavere serier kan man rykke op hvert halve år, og vi har klaret den første oprykning.

Nordens Paris FC sluttede med 10 sejre i efteråret. Dog skal det siges, at seks af sejrene var skrivebordssejre, da modstanderne ikke dukkede op, haha. Det bliver nok lidt bedre i foråret.

Det her var et bud på min første blog. Jeg skal lige vænne mig til at lade andet end fødderne tale – men jeg lover, at der også kommer meget mere uden for fodbolden, så I også kan få et indblik i livet som udlandsprofessionel.

Hyg jer derhjemme i Aalborg!

Lucas Andersen blogger: Nu skal jeg være fodboldfar

Skrevet af: Lucas Andersen
Lucas Andersen og kæresten Thea skal være forældre
Lucas Andersen og kæresten Thea skal være forældre

Jeg tror, at fodboldlivet uden for grønsværen er noget, som mange har en forestilling om, hvordan er!

Hver gang jeg sidder og ser en film, hvor de portrætterer en fodboldspiller er det i hvert fald ret langt fra min virkelighed!

I virkeligheden er den meget bedre, og jeg nyder at kunne leve af min hobby!

Jeg bruger meget tid sammen med min kæreste Thea, som jeg bor med nede i Schweiz!

Som også skal være mor til mit barn, som vi forleden fik at vide er en DRENG ???. Så det er virkelig fantastisk!

Hvad laver sådan en som mig så?

Jamen som fodboldspiller har man rigtig meget fritid, da en dag oftest varer fra 9 til 14-15, medmindre man har to træninger.

Jeg bruger meget tid på, at gå rundt inde i byen og udforske den, finde de gode spisesteder, de flotteste steder , og alle de her små hemmeligheder som byen gemmer på.

Lucas Andersen Aalborg

Jeg går rigtig meget op i mode, og så er der ved at udvikle sig en lille gastromand indeni mig!

Derudover bruger jeg meget tid på at pleje alle dem hjemme i Danmark ved hjælp af FaceTime, da det for mig er helt sindssygt vigtigt, så man ikke lige pludselig har misset en masse ting i dem der betyder nogets liv!

Lucas Andersen Aalborg

Lucas Andersen Aalborg

For ja man får gode penge for at spille fodbold, det ved alle. Men familie og venner er noget af det, som jeg tænker på hver eneste dag, og hvis man har prøvet at være afsted på en længere rejse eller boet i udlandet, så tror jeg godt. man kan genkende følelsen af, at der ikke er noget vigtigere end ens nærmeste!

Så derfor er det også fantastisk at være hjemme på juleferie i Aalborg, hvor der virkelig skal hygges igennem, med kæreste, familie og venner !

Lucas Andersens seneste indlæg