ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her finder du loppeguld: Kæmpe marked vender retur til Aalborg

Af Michael Qureshi

Vi nordjyder elsker en god handel, og nu har du snart mulighed for at trave rundt i et rent slaraffenland af lækre loppefund.

Du kan nemlig både gøre en god handel og få en hyggelig dag, når der igen er Bagagerumsmarked på Dyrskuepladsen i Aalborg på Hobrovej 437.

Næste gang det finder sted i år er søndag den 11. september fra klokken 09.00 – 15.00, og her kan du komme på en nostalgisk tur tilbage i tiden, når aalborgenserne disker op med alt godt fra kælder, kvist, skuffer og skabe.

Har du skabet fyldt med ting, du ikke har brug for længere men stadig har en værdi, så kan du også selv tage afsted og sælge ud på markedet.

Shop amok og spar penge

Genbrug er generelt blevet et rigtigt modefænomen, der både kommer pengepungen og miljøet til gode.

Derfor er markedspladsen også ofte fyldt til randen med nysgerrige øjne og hænder, der er på udkig efter bæredygtige skatte.

Der vil som sædvanligt både være mulighed for at gøre et godt retrofund, lade børnene købe “nyt” legetøj for lommepengene eller måske en splinterny kaffekande, der blot mangler et nyt sted at bo.

Der er gratis parkeringsmuligheder for bagagerumsmarkedets gæster, mens entréen naturligvis også er med i “prisen” på 0 kr.

Du er altså garanteret en fuldstændig gratis søndags-oplevelse – forudsat, at du kan styre købetrangen og nøjes med at kigge på de mange fristende tilbud.

Hvad: Bagagerumsmarked i Aalborg
Hvor: Hobrovej 437, Skalborg
Hvornår: Søndag d. 11. september kl. 09.00-15.00
Se mere info her

Del artikel

Andre læser også