Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lokalt samarbejde hitter: Få gratis Paradis-is hos Spiret i hele juli

Af Stine Kjølby Christensen

“Sammen er vi stærkere”

Det må siges at være et statement, der giver ekstra god mening efter corona-krisen, hvor det meste af Aalborg – og Danmark – blev tvunget til at lukke ned fra den ene dag til den anden.

I dag ser verden heldigvis anderledes ud, og covid-19 har da heller ikke kun bragt sorg og frustrationer med sig.

Flere steder i byen er kærligheden blomstret på ny, og lokale aktører har valgt at udnytte de nye omstændigheder til at indgå spændende samarbejder med hinanden.

Det nyeste skud på stammen er Spiret og ParadIS, der igen i år går sammen om at give aalborgenserne en ekstra lækker café-oplevelse.

Lokalt samarbejde hitter: Få gratis Paradis-is hos Spiret i hele juli

Gratis Aalborg-dessert

Besøger du Spiret til aftensmadstid og bestiller en hovedret, er du nemlig sikret én af byens lækreste desserter: Paradis-is.

“Samarbejdet var en kæmpe succes for os sidste år, så den har vi valgt at gentage,” fortæller Mads Lindgaard Brix, der er indehaver af Spiret.

“Sommer er lavsæson for mange caféer, der ikke har udeservering – men vi vil gerne gøre, hvad vi kan, for at holde hjulene i gang. Her kom idéen sidste år til et samarbejde med Paradis-is.”

Konceptet går i al sin simpelhed ud på, at Paradis fra 1. juli leverer to iskølere til Spiret med i alt 6 (Parad)is-varianter. Her udvælger du dine to favoritter, som du får serveret i et bæger med drys og valgfri sauce – free of charge.

Lokalt samarbejde hitter: Få gratis Paradis-is hos Spiret i hele juli

“Det havde slet ikke været det samme, hvis jeg selv havde købt noget is og smidt i en fryser ude bagved. Det skulle være Paradis, fordi det i min optik er isen.

De har et fantastisk godt navn i Aalborg, og ejeren Michael var heldigvis med på min idé lige med det samme,” siger Mads.

En tak til gæsterne

Udover at kunne indgå i et godt, lokalt samarbejde så er det nye tiltag også en måde, hvorpå Mads kan sige tak til Spirets gæster.

“Ovenpå hele corona-nedlukning vil jeg gerne give aalborgenserne en god grund til at gå ud – og selvfølgelig sige tak, for at folk kommer og støtter os i tiden efter.

Der synes jeg ikke, at der er nogen bedre måde at gøre det på, end med Paradis-is,” slutter han med et grin.

Lokalt samarbejde hitter: Få gratis Paradis-is hos Spiret i hele juli

Kriterierne for at få en gratis Paradis-dessert er, at du (pr. person) bestiller en hovedret med drikkevarer.

Tilbuddet gælder fra kl. 17, og indtil caféen lukker – i hele juli måned.

Du kan booke bord lige her.

Del artikel

Andre læser også