Lokalt samarbejde hitter: Nu kan du få gratis Paradis-is hos Spiret

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

“Sammen er vi stærkere”

Det må siges at være et statement, der giver ekstra god mening efter corona-krisen, hvor det meste af Aalborg – og Danmark – blev tvunget til at lukke ned fra den ene dag til den anden.

I dag ser verden heldigvis anderledes ud, og covid-19 har da heller ikke kun bragt sorg og frustrationer med sig.

Flere steder i byen er kærligheden blomstret på ny, og lokale aktører har valgt at udnytte de nye omstændigheder til at indgå spændende samarbejder med hinanden.

Det nyeste skud på stammen er Spiret og ParadIS, der i hele juli måned går sammen om at give aalborgenserne en ekstra lækker café-oplevelse.

Gratis Aalborg-dessert

Besøger du Spiret til aftensmadstid og bestiller en hovedret, er du nemlig sikret én af byens lækreste desserter: Paradis-is.

“Sommer er lavsæson for mange caféer, der ikke har udeservering – men vi vil gerne gøre, hvad vi kan, for at holde hjulene i gang. Her kom idéen til et samarbejde med Paradis-is,” fortæller Mads Lindgaard Brix, der er indehaver af Spiret.

Konceptet går i al sin simpelhed ud på, at Paradis pr. dags dato har leveret to iskølere til Spiret med i alt 6 (Parad)is-varianter. Her udvælger du dine to favoritter, som du får serveret i et bæger med drys og valgfri sauce – free of charge.

“Det havde slet ikke været det samme, hvis jeg selv havde købt noget is og smidt i en fryser ude bagved. Det skulle være Paradis, fordi det i min optik er isen.

De har et fantastisk godt navn i Aalborg, og ejeren Michael var heldigvis med på min idé lige med det samme,” siger Mads.

En tak til gæsterne

Udover at kunne indgå i et godt, lokalt samarbejde så er det nye tiltag også en måde, hvorpå Mads kan sige tak til Spirets gæster.

“Ovenpå hele corona-nedlukning vil jeg gerne give aalborgenserne en god grund til at gå ud – og selvfølgelig sige tak, for at folk kommer og støtter os i tiden efter.

Der synes jeg ikke, at der er nogen bedre måde at gøre det på, end med Paradis-is,” slutter han med et grin.

Kriterierne for at få en gratis Paradis-dessert er, at du (pr. person) bestiller en hovedret med drikkevarer.

Tilbuddet gælder fra kl. 17, og indtil caféen lukker – i hele juli måned.

Du kan booke bord lige her.

ALL YOU CAN EAT BBQ-FESTIVAL PÅ BONE’S

MigogAalborg laver i samarbejde med Bone’s på Havnefronten i Aalborg en BBQ-festival. Spis løs af American Spareribs, Roasted chicken, Smoked Sausage, Pork belly Ribs, fries, slaw andet tilbehør og selvfølgelig dessert for kun 229 kr. (børn 99 kr.) – du kan kun opnå tilbuddet ved at bestille her