Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lokal mægler tænker ud af boksen: Garanterer coronafrie vurderingsdage

Af Nathalia Hentze Nielsen

“Det handler om at gøre sig umage.”

Ordene går igen på flere plakater, når man træder ind i EDC Danebos smukke lokaler på Nyhavnsgade, og spørger man indehaver og ejendomsmægler Bo Ravn, er det mere end bare et motto; det er et værdigrundlag.

At de lever og ånder for deres kunderelationer, bliver især tydeligt med mæglerens nye tiltag: ”Coronafrie” vurderingsdage. 

Tiltaget er lige så simpelt, som det er smart.

Hver uge bliver samtlige mæglere hos EDC Danebo coronatestet, så de på en ansvarsfuld måde kan besøge de kunder, som ønsker en vurdering af deres bolig  – og med en negativ test i hånden selvfølgelig.

”Folk er forståeligt nok nervøse. Nogle befinder sig i risikogruppen, mens andre blot tager deres forholdsregler. Vi vil derfor gerne sørge for, at alle kunder får en så sikker og tryg oplevelse som muligt.

”Da vi er et af de erhverv, som stadig er åbne, føler vi et ansvar over for vores kunder og samfundet som helhed. Derfor har vi lavet dette tiltag i tråd med myndighedernes anbefalinger,” slår Bo Ravn fast.

All-in på at minimere risikoen

EDC Danebos første coronafrie vurderingsdage er planlagt til fredag den 29. januar, lørdag den 30. januar og søndag den 31. januar og igen i februar måned.

Her kan man gratis og uforpligtende få en vurdering af boligen samt modtage rådgivning om lejebolig eller ejerbolig, hvis man stadig er på udkig efter noget nyt.

“Vi mangler boliger til salg, og for at sige det som det er, er det jo det, vi lever af. Derfor gør vi en ekstra umage for at sikre størst mulig sikkerhed, så vi også kan hjælpe de folk, der ellers ville have ventet til pandemien er ovre, men som gerne vil videre nu, hvor markedet er godt,” forklarer den erfarne mægler.

Udover coronatest og god vejledning forsikrer indehaveren også om, at alle forholdsregler vil blive taget, hvilket efterhånden er en selvfølgelighed med sprit, afstandskrav og mundbind.

Vigtigheden af bolighandler

At boligmarkedet er velfungerende har stor samfundsmæssig værdi forklarer indehaveren.

”Bolighandler er ekstremt vigtige. Når du sælger et hus, giver du også et job til en masse andre brancher som f.eks. håndværkere, møbelbutikker og flyttefolk, så det er godt for alle.” 

Netop derfor var Bo Ravn hurtig til at gøre tanke til handling, da idéen faldt ham ind, og initiativet vil uden tvivl kunne inspirere andre mæglere på landsplan til at tænke ud af boksen i takt med, at lockdown forlænges.

Det pågældende tiltag gælder indtil videre kun for EDC Danebo Aalborg og byens anden afdeling, EDC Danebo City.

Er du interesseret i booke en coronafri vurdering enten den 29., 30., eller 31. januar, kan du kontakte EDC Danebo her.