ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar 40% på populære produkter: Løve Apoteket i Aalborg lancerer særligt tilbud

Af Nathalia Hentze Nielsen

Siden Løve Apoteket slog dørene op til en ny butik på Nytorv i 2014, er det hurtigt blevet et af byens mest populære apoteker.

Her er der fokus på god hjælp og faglig rådgivning, så kunderne sikres den bedst mulige behandling, og det er noget, som i den grad tiltaler aalborgenserne.

Apoteket tilbyder dog meget mere end medicin alene, og udmærker sig bl.a. også ved et stort udvalg af hudplejeprodukter i høj kvalitet.

Nu er apoteket klar med et exceptionelt godt tilbud på hudplejeprodukter fra de franske mærker Vichy og La Roche-Posay i marts.

Spar 40% på populære produkter: Løve Apoteket i Aalborg lancerer særligt tilbud

Spar 40% på hele sortimentet af Vichy og La Roche-Posay

”Vichy og La Roche-Posay er nogle stærke mærker inden for hudpleje, som indeholder thermalsk kildevand fra Frankrig”, forklarer apotekeren Finn Ossian.

Det termalske kildevand er nøgleingrediensen i de to hudplejeserier, som skaber ro i huden, og gør huden modstandsdygtig.

Om du allerede har opdaget fordelene ved de franske hudplejeserier, eller du ønsker at dykke ned i plejeuniverset, får du nu den perfekte mulighed med Løve Apotekets særlige tilbud:

  • Torsdag den 4. marts får du 40% på hele sortimentet af Vichy.
  • Fredag den 5. marts får du 40% på hele sortimentet af La Roche-Posay.

Begge tilbud gælder på Løve Apoteket på Nytorv 3 i centrum og på Skalborg Apotek på Otto Mønsteds Vej 1 i Aalborg SV, og de kan ikke suppleres med rabat fra apotekernes loyalitetskort.

Rabatten gælder heller ikke på i forvejen nedsatte produkter fra Vichy og La Roche Posay.

”Vi har masser af varer på lager, så vores kunder skal være velkomne til at forsyne sig med alle deres favoritter,” siger Finn Ossian.

Spar 40% på populære produkter: Løve Apoteket i Aalborg lancerer særligt tilbud
Et udvalg af produkter fra La Roche-Posay.
Spar 40% på populære produkter: Løve Apoteket i Aalborg lancerer særligt tilbud
Et udvalg af produkter fra Vichy.

Nedlæggelsen af det legendariske Svane Apotek

Skruer vi tiden tilbage, startede Finn Ossian egentligt ud på Svane Apoteket, som nåede at ligge i Jens Bangs Stenhus i 374 år.

I 2013 besluttede Lægemiddelstyrelsen at det skulle nedlægges; en beslutning som blev baseret på det faktum, at Svane Apoteket og Løve Apoteket, som dengang lå i Algade, var for tæt på hinanden.

“Det var ekstra trist for mig, at Svane Apoteket skulle lukke, fordi vi havde allerede kæmpet én gang for at bevare det.

I 1996 indsamlede vi næsten 12.000 protestunderskrifter, og vi fik den daværende Sundhedsminister Yvonne Herløv Andersen på besøg i Aalborg. Besøget gjorde sådan et indtryk på hende, at hun besluttede sig for at bevare det,” fortæller den erfarne apoteker.

Desværre blev der ikke lyttet til protesterne igen i 2013, og det legendariske Svane Apotek måtte lukke.

2013 blev dermed startskuddet på et særdeles hårdt år for Finn Ossian, der udover at skulle stå for lukningen af Svane Apoteket, også blev apoteker på Løve Apoteket, samtidig med at han skulle skynde sig at finde større lokaler, der nu skulle huse kunderne fra to apoteker.

Spar 40% på populære produkter: Løve Apoteket i Aalborg lancerer særligt tilbud
Jens Bangs Stenhus

Apotek i en dametøjsforretning

Det viste sig at blive svært at finde centrale lokaler, der var perfekte til Finn Ossians drøm om et nyt, moderne apotek, men det lykkedes, og den 2. januar 2014, kunne apotekeren klippe snoren over til det nye Løve Apotek på Nytorv 3.

“Det er egentligt en sjov historie,” fortæller Finn Ossian om oplevelsen.

“En mægler ringede og fortalte, at han havde en klient, som gerne ville have os ud i sine lokaler,  men det skulle foregå anonymt, da han endnu ikke havde meddelt sin intention om at gå på pension.

Så jeg blev bedt om at tage min kone under armen og lade som om, vi skulle kigge på vinterfrakker i Møllers Damekonfektion på Nytorv 3.

Det viste sig at være de perfekte lokaler, og jeg fik nøglerne den 18. november.”

Under to måneder senere slog det nye Løve Apotek dørene op, og Finn Ossians bekymring om, hvorvidt kunderne ville ønske at handle et spritnyt sted blev gjort til skamme.

“Kunderne valgte os til, og det er vi taknemmelige for.”

Spar 40% på populære produkter: Løve Apoteket i Aalborg lancerer særligt tilbud
Apoteker Finn Ossian åbner officielt Løve Apoteket den 2. januar 2014.

Få din medicin leveret

En af mange grunde til at Løve Apoteket fortsat nyder godt af sine kunders loyalitet her syv år efter flytningen er uden tvivl deres kundeservice.

Under corona-tiden har både Løve Apoteket samt Skalborg Apotek intensiveret udbringningen af medicin og varer – til glæde for mange borgere, der ikke selv har mulighed for at møde fysisk op.

Er man interesseret i udbringning kan man enten aftale det med egen læge, når recepten udskrives, eller man kan ringe direkte til apoteket. Bestiller man inden kl. 14.00, bringes varen ud samme dag.

“Vi har fået ekstra mange udbringninger under corona, og vi har derfor valgt at nedsætte gebyret for også at bidrage til fællesskabet i denne svære periode,” forklarer Finn Ossian.

Spar 40% på populære produkter: Løve Apoteket i Aalborg lancerer særligt tilbud

Løve Apoteket sætter også stor ære i at sikre fremtidens farmakonomer og er derfor et såkaldt “uddannelsesapotek”, der uddanner elever.

Flere af disse uddannes også til rejse-vaccinatører, der kan give de vaccinationer, man har brug for når man skal ud at rejse, på selve apoteket.

“Det er måske ikke så aktuelt lige nu her under corona, men så snart folk skal ud over landets grænser igen, står vi klar til at vaccinere” fortæller han med et smil.

Du finder Løve Apotekets åbningstider her.

Del artikel

Andre læser også