ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Løve Apotek fejrer åbning af Nytorv: Spar op til 30% på kvalitetsprodukter

Af Clara Edgar Jakobsen

Løve Apotek har ligget på Nytorv i syv år.

En placering, som hurtigt gjorde dem til et af byens absolut mest velbesøgte apoteker. Men siden starten af 2020, hvor man gik i gang med at omdanne torvet til den byoase, som det er i dag, har det været udfordrende, fortæller apoteker Finn Ossian.

Det store byggeprojekt har nemlig skærmet adgangen til apotekets indgang. Og når man så oven i det lægger corona-nedlukningerne, som drev folk ud af centrum, har det været lidt af et stormvejr at kæmpe sig igennem. Netop derfor ser han også frem til åbningen af Nytorv med stor begejstring.

Løve Apotek fejrer åbning af Nytorv: Spar op til 30% på kvalitetsprodukter

Løve Apotek fejrer åbning af Nytorv: Spar op til 30% på kvalitetsprodukter
Sådan har det set ud i lang tid ved Løve Apoteket

“Det har været nogle hårde år for os, men vi håber, at åbningen af samfundet og Nytorv, er en ny begyndelse, som vi selvfølgelig gerne vil fejre med en masse gode tilbud,” siger Finn.

Nytorv åbner officielt i morgen, d. 5 november, med borgmestertale og musik, og klokken 17.00 tænder fru Salling for stormagasinets flotte julebelysning. Og inde i Løve Apotek er der altså skruet op for den festlige stemning hele dagen, hvor man kan spare mellem 20 – 30% på en lang række kvalitetsprodukter.

Indre og ydre pleje til særpriser

Man kan blandt andet spare penge på en lang række vitaminer og kosttilskud fra Pikasol, Solaray, Apovit, Vivag og flere andre. Men man kan altså også pleje sit ydre til rabatpriser. Der er nemlig skåret i priserne på hudplejeprodukter fra Faaborg Pharma og Bioderma.

“Tilbuddene er på nogle af de varer, som vi ikke har solgt så meget af under nedlukningerne, fordi mange har handlet på nettet i stedet. Men vi håber, at folk vil komme ind og opleve den service og vejledning de kan få hos os, også med den her type produkter,” siger Finn.

For mens han sagtens kan forstå, at mange har holdt sig væk fra apoteket mens corona var værst, så håber han ikke, at det bliver den nye normal. For som han forklarer, så tilbyder apoteket en rådgivning og menneskelig interaktion, som man altså ikke finder på en webshop.

“Vi gør en dyd ud af at give en god oplevelse, og alle apotekets ansatte har en ekspertise, som kommer kunderne til gavn, og som vi glæder os til forhåbentlig at kunne bruge i fuld udstrækning igen, når Nytorv åbner officielt,” siger han.

Løve Apotek fejrer åbning af Nytorv: Spar op til 30% på kvalitetsprodukter
Nytorv i dag

Har kæmpet sig tilbage før

Løve Apotek åbnede på Nytorv 3 d. 2 januar 2014 efter en turbulent periode for Finn. For inden han blev apoteker på Løve Apotek, drev han nemlig Svane Apotek, som lå skråt overfor de nuværende lokaler i Jens Bangs Stenhus. Men i 2013 besluttede Lægemiddelstyrelsen altså at Svane og det forhenværende Løve Apotek i Algade lå for tæt, og derfor måtte Svane Apotek lukke.

Heldigvis for Finn – og apotekernes kunder – fik han ad bagdøren nøglerne til Nytorv 3 i november samme år, og kun to måneder efter åbnede Finn og de ansatte dørene. Dengang var der også spekulation om, hvorvidt aalborgenserne ville tage det nye apotek til sig. Men til stor glæde for Finn, viste bekymringen sig at være ubegrundet.

Kunderne valgte det nye Løve Apotek til, og selvom omstændighederne er lidt anderledes i dag, krydser Finn fingre for, at det samme vil ske nu. At kunderne efter en svær periode med vejarbejde, nedlagte busstoppesteder og corona igen vil vælge apoteket til.

“Nu prøver vi at se frem og håber, at vi kan få liv i Nytorv igen, for det er jo faktisk blevet rigtig pænt og dejligt hernede nu. Og til vores glædelige overraskelse er nogle busser begyndt at stoppe i Østerågade, som betyder meget for os og mange af vores kunder,” siger Finn.

Tilbuddene gælder kun fredag d. 5 november og ikke på i forvejen nedsatte varer. Rabatten kan heller ikke kombineres med loyalitetskort.

Del artikel

Andre læser også