ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Løb med spillerne på banen: AaB søger indløbsbørn til Superliga-kampe

Af Michael Qureshi

Det kan føre til en uforglemmelig oplevelse, når Magasin og AaB for tredje gang er på udkig efter børn, der har lyst til at løbe på banen med spillerne.

Arrangementet finder sted tirsdag den 18. februar kl. 14-16 i Magasin, og alle børn i alderen 6-12 år kan være med.

Sidste gang Magasin var på udkig efter indløbsbørn, mødte omkring 100 børn op i efterårsferien, mens der første gang var omkring 60 børn med i konkurrencen.

Den store opbakning har derfor fået Magasin til at gentage succesen:

“Vi kan se, at det er en stor oplevelse for børnene at løbe på banen med deres store forbilleder, og derfor har vi valgt endnu en gang at lægge hus til det hyggelige arrangement.

Det spreder en masse glæde i forretningen, og vi håber, at mange børn også denne gang vil møde op og være med til at bakke op om vores lokale fodboldklub,” fortæller Tina Mikkelsen, som er Store Manager i Magasin Aalborg.

Løb med spillerne på banen: AaB søger indløbsbørn til Superliga-kampe

44 børn til kampe mod FCK og Lyngby

Udover at være med i konkurrencen om at være blandt de 44 heldige, der kan løbe på banen til kampene mod FC København den 4. marts og mod Lyngby Boldklub den 8. marts, byder dagen også på sjove aktiviteter, lidt godt til ganen og konkurrencer.

De fremmødte kan blandt andet møde de to spillere fra AaB, målmand Andreas Hansen og midtbanespiller Frederik Børsting, som naturligvis er parate til at skrive autografer og tage billeder.

Desuden vil der være en konkurrence om et sæt tøj fra Hummel, mens der samtidig er 50 fribilletter gemt i Magasins goodiebags, der bliver uddelt på dagen.

Alle børn, der deltager i konkurrencen om at blive en af indløbsbørnene, får taget et billede af en professionel fotograf, som efterfølgende kan tages med hjem som et minde om dagen.

Hvad: AaB søger indløbsbørn
Hvornår: Tirsdag d. 18. februar kl. 14-16
Hvor: Magasin

Del artikel

Andre læser også