Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Livsværket brændte ned på få timer: Kruse Vask rejser sig hurtigt med kæmpe opbakning

Af Stine Kjølby Christensen

Det har været et par hårde dage hos familien Kruse.

Mandag aften gik deres livsværk op i røg, og den efterfølgende morgen var der kun stumperne tilbage af det, som kun få timer tidligere havde været et familieejet industrivaskeri siden 1962.

I dag er det Sarah, Martin og Birgit Kruse, der ejer virksomheden – og også dem, der har måttet se til, mens den brændte ned til grunden.

Livsværket brændte ned på få timer: Kruse Vask rejser sig hurtigt med kæmpe opbakning

Kruse Vask vasker igen

Kruse Vask har været et populært valg inden for især hotel-, industri- og restaurationsbranchen, og mange i både Aalborg og det øvrige Jylland har brugt netop dem.

I Aalborg er Kruse Vask blandt andet leverandører af tekstiler mm. for Aalborg Kongres- og Kulturcenter, Restaurant Tabu og mange andre af byens restauranter.

Derfor stod mange kunder også uden den sædvanlige kontakt og levering fra Kruse Vask her først på ugen – men nu har vaskeriet allerede rejst sig som en anden Fugl Føniks fra asken, og er igen klar til at servicere sine trofaste kunder.

Dette sker takket være vaskeriets egne medarbejdere og underleverandører, hvilket gør det muligt at genoptage alle leverancer allerede i dag.

“Vi har ret hurtigt etableret et nyt, men midlertidigt set-up, indtil vores produktion er blevet genopbygget,” forklarer Sarah Kruse til MigogAalborg.

Livsværket brændte ned på få timer: Kruse Vask rejser sig hurtigt med kæmpe opbakning
Livsværket brændte ned på få timer: Kruse Vask rejser sig hurtigt med kæmpe opbakning
Resterne af Kruse Vask efter den voldsomme brand i mandags.

Stor opbakning fra alle

For det er uden tvivl planen – at Kruse Vask skal genopstå. Og bestå.

“Det var vigtigt for os, at vores kunder blev så lidt berørt af det som muligt, og det har vi heldigvis kunnet sikre takket være en masse god hjælp udefra,” siger Sarah, der stadig er meget berørt af situationen.

Årsagen til branden kendes endnu ikke, men det fylder heller ikke i familien Kruses bevidsthed.

“Vi ved ingenting, men det fylder ikke i hverdagen nu at få den afklaring.

Vi har i stedet fokus på at få bygget tingene op igen og gøre alt, hvad vi kan, får at redde så meget af virksomheden som muligt,” siger hun.

Heldigvis har opbakningen fra vaskeriets kunder og samarbejdspartnere været enorm. Flere har meldt tilbage, at de da bare kunne vaske tekstilerne selv, mens de ventede på, at Kruse Vask var på benene igen.

“Det har været dybt rørende at opleve den store støtte, vi har fået fra alle. Rigtig mange tilbyder deres hjælp, og giver den også, så det er vi lykkelige for,” slår hun fast.

Har du spørgsmål til Kruse Vask, kan henvendelser ske lige her.

Del artikel

Andre læser også