ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

You’ll Never Walk Alone: Liverpool-legender holder talkshow i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto
Pressefoto

Liverpool FC er en af verdens allerstørste fodboldklubber, og her i Danmark findes der tusindvis af fans, der følger klubben i tykt og tyndt – uge efter uge, kamp efter kamp.

Mange danske fans ofte tager turen til havnebyen i England for at støtte deres helte, men nu har du snart en helt unik mulighed få et skud ægte Liverpool-magi lige her i Aalborg.

Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) slår tirsdag den 5. oktober dørene op til et fodboldarrangement i særklasse med de to tidligere Liverpool-legender Bruce Grobbelaar og Alan Kennedy som en del af deres turné ”Liverpool – Legends on Tour”.

Med sig har de sangeren Jamie Webster, der leverer Liverpool-sangen You’ll Never Walk Alone.

To halvlege i et “rigtigt” fodboldstudie

Setuppet er i sand fodboldstil med scenen indrettet som et fodboldstudie, hvor de to legender bliver interviewet i afslappet stil af journalisten Daniel Sichlau. Det er lagt op til to ’halvlege’ fyldt med videoklip, anekdoter og gode historier om de tidligere spilleres tid hos ”The Reds”.

Sangeren Jamie Webster leverer i løbet af aftenen Liverpool-sangen You’ll Never Walk Alone, der har givet genlyd på Anfield siden 60’erne, og mon ikke salen i Aalborg kommer til at lyde ligesom et stadion med fællessang på lægterne.

Jamie Webster har haft stor succes med at optræde med Liverpool-sange i sin hjemby under titlen ’BOSS Night’, og for øjnene af intet mindre end 60.000 tilskuere gav han koncert forud for Champions League finalen Liverpool-Tottenham i 2019.

Bruce Grobbelaar (tv) kommer til Aalborg
Bruce Grobbelaar (tv) kommer til Aalborg

Mulighed for at møde legenderne

Bruce Grobbelaar og Alan Kennedy er to af de navne, der står helt skarpt for fodboldfans med interesse for engelsk og europæisk fodbold i 1980’erne. Bruce Grobbelaar var målmand i Liverpool i perioden 1980-1994 og er anerkendt som en af verdens bedste målmænd.

Han er kendt for sin helt særlige spillestil, men også for sin udadvendte personlighed, der ligeledes gør ham til en af nutidens mest flamboyante og vellidte personer indenfor fodbold.

Venstrebacken Alan Kennedy, ’Barney’, spillede i Liverpool 1978-1986. Han er særligt kendt for at levere det vindende mål i Champions League finalen mod Real Madrid i 1981, og i løbet af sin tid i Liverpool var han ofte at finde på forsiden med sine bedrifter på banen, der var med til at sikre Liverpool flere titler i både engelsk og europæisk fodbold i spilleperioden.

Som en del af showet vil det være muligt for publikum at stille spørgsmål til de to kendte spillere, men det er ikke kun på scenen, de kan se frem til at opleve fodboldlegenderne.

Efter showet vil der være mulighed for at møde dem begge samt at få autografer og billeder. Så det er med at finde fodboldtrøjer m.m. frem, så de kan blive signeret.

Billetter til showet koster fra 220 kr, og der er to shows at vælge imellem: Kl. 19.00 og kl. 21.00. Billetinfo lige her.

Del artikel