Lisa blogger: En uge i selskab med toppen af poppen

Skrevet af: Lisa Dalsgaard
Jesper Buch til Seedster
Jesper Buch til Seedster

Lisa Dalsgaard er Årets Kvindelige Iværksætter 2016. Hun er medstifter af Goodiepack.com og er en engageret iværksætter i Nordjylland. Lisa blogger for migogaalborg.dk

Her er min udsigt i dag. Jeg er til Seedster i Spanien, dét jeg vil kalde Danmarks bedste iværksætter-bootcamp.

Jeg blogger her lidt om min oplevelse med Seedster, Jesper Buch, Morten Larsen og 250 andre inspirerende iværksættere hernede.

Really nice to be working in the sun today! #BootcampBaby #Seedster

A post shared by Rethinking the Goodie Bag (@lisa_dalsgaard) on

 

Det ligner en badeferie ja, men de lækre rammer er bare et udtryk for den standard, der sættes til Seedster – og den er høj. Seedster har solgt sig selv på at være en iværksætter bootcamp med 25 mentorer, 250 iværksættere, 7 dages ophold i Puerto Banus, i Spanien, med fuld forplejning.

Jeg vil starte med at sige, at jeg næsten ikke har oplevet solen, eller nogen der talte spansk, som jeg ellers ville på en normal tur til Spanien. Men det er ikke derfor jeg er her.

Jeg er her for at lære af nogle af de dygtigste iværksættere vi har i Danmark, de mange mentorer.

Seedster har formået at samle det, jeg kalder ”Toppen af Iværksætter-Poppen” til at holde oplæg i løbet af ugen.

Der er lagt et stramt og skarpt program med talere som Morten Lund fra AirHelp og Skype, Morten Larsen fra Hungry og JustEat, Carsten Mikkelsen fra Cult og Crazy Daisy, Morten Wagner fra Dating.dk og Freeway, Matias Dalsgaard fra GoMore, og selvfølgelig vores 2 lokale helte Mads Peter Veiby og Jacob Risgaard, og mange mange andre.

I’m in Spain, but it feels like home – with a lot of #Aalborg presenters on stage! ? @madsveiby @jacobrisgaard ?#Seedster

A post shared by Rethinking the Goodie Bag (@lisa_dalsgaard) on

Førstehåndsindtrykket var vildt!

Mandag morgen startede for fuld musik, og der blev skabt en fantastisk stemning, energi og sammenhold blandt de 250 iværksættere.

Hver gang en taler er på scenen får de en temasang og kæmpe bifald fra publikum, så er linjen ligesom lagt. Dagens vildeste velkomst kom fra energibomben Carsten Mikkelsen, som gav den vildeste pep-talk jeg nogensinde har hørt.Det var en sal med 250 topmotiverede iværksættere, sikke en energi. Sikke en start!

Gennemsnitsalderen er denne gang 37 år, hvilket nok afspejler en prisstigning siden sidste gang, her er måske 20 kvinder og det lader til, at de fleste iværksættere faktisk er fra Jylland. Her er alt fra startups, som lige er startet til serieiværksættere.

Det bedste ved Seedster er den åbenhed og vidensdeling, der finder sted hernede.

Det er dén jeg er kommet for, og den overstiger alle forventninger. Især Morten Larsen fra Hungry er en publikumsfavorit, da han deler alle detaljer om Hungry lige fra følsomme tal til opsætning af konkrete værktøjer og processer, han bruger i hverdagen.

Jeg synes, at det er mega stort af både Jesper Buch og Morten Larsen, at dele så meget som de gør, og give så meget tilbage til de danske iværksættere.

Det motiverer os andre iværksættere super meget til selv at blive ’et godt menneske’ og dele ud af sin erfaring!

Generelt er arrangementet super gennemført. Jesper Buch lytter også til mentorernes oplæg, og bryder ind, hvis han synes, de mangler noget, eller kan udtrykke det lidt skarpere.

Det giver en følelse af at jeg får noget for pengene, en kvalitetssikring.

Fredag skulle vi ud i grupper og improvisere en super pitch, hver gruppe skulle vælge en pitch, som skulle til fælles afstemning. – Jeg vandt for bedste pitch ud af de 250 iværksættere, og vandt en uge i Marbella Fitness Camp.

Lørdag sluttede af med oplæg fra både Morten Lund og Martin Thorborg. Deres klare besked var med ordene ’sørg for at være omgivet af folk, der inspirerer dig.’ Det har jeg nu været i en uge – og det har jeg tænkt mig at blive ved med!

Har du hørt om migogaalborg.dk’s nye fordelsklub Club Aalborg i samarbejde med Goodiepack?

Få tilsendt en online Goodiebag hver måned med fordele og fantastiske tilbud til nogle af Aalborgs bedste spisesteder og butikker.

Tilmeld dig nu for at se alle dine fordele i din goodiebag for april måned. Resten af april er gratis for nye medlemmer og uden binding 
tilmeld dig på det her link