ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ankom med stil: Her kan du booke en limousine på 9,5 meter

Af Frederikke Hougaard Hansen

Står du over for at skulle fejre noget helt specielt?

En særlig anledning, der kræver lidt ekstra glamour?

Så er her et rigtig godt tip til at blæse dine festgæster bagover.

Uanset om det er fødselsdag, jubilæum, bryllup, konfirmation eller noget helt andet, så er Limousine Nordjylland blevet svaret på et eksklusivt indspark til din eller dine nærmestes næste store fejring.

Limousine Nordjylland tilbyder limousinekørsel i topklasse, og er de eneste fra Skagen til Aarhus med ekstraordinære limousiner– en Chrysler 300 C fra 2006 på hele 9,5 meter kan eksempelvis blive din for en aften.

Er man nogle stykker sammen kan det sagtens svare sig at være VIP for en dag med en pris på 2000 kr. samlet for den første time med 2 flasker champagne inkluderet.

Ankom med stil: Her kan du booke en limousine på 9,5 meter

”Vores vision er ganske enkel: Servicere vores kunder topprofessionelt og sørge for at dagen bliver den festlige dag, der er lagt op til.

Vi kommer altid i rene og pæne biler,” lyder det fra Daniel Malthe, som er ejer af Limousine Nordjylland og samtidig driver Byens Taxa Hadsund og Mariager Taxa.

VIP for en dag

Forlang kvalitet – forvent en oplevelse er mottoet hos Limousine Nordjylland, og det formår de at leve op til, blandt andet ved at stille an med den største og nyeste limousine der er at finde i Nordjylland, så du blive afhentet og afleveret med manér.

Ankom med stil: Her kan du booke en limousine på 9,5 meter

Ankom med stil: Her kan du booke en limousine på 9,5 meter

”Vores vogne inkluderer alt det, man kan forvente, heriblandt bar, anlæg og lysshow.

Det betyder, at I kun skal bekymre jer om at have det sjovt og nyde turen. Vores chauffører er selvfølgelig klædt på til lejligheden, og vi kører i hele landet,” lyder det fra Daniel Malthe.

De professionelle chauffører er klædt i sorte uniformer, hvide handsker og kasket, så du kan komme i ægte VIP-stemning.

Har kørt med de kendte

Limousine Nordjylland sidder på tronen for limousinekørsel i Nordjylland, og det bringer selvfølgelig nogle specielle oplevelser med sig.

”Jeg har blandt andre kørt med Amin Jensen og Eddie Skoller, når de har været ude og optræde i Nordjylland,” fortæller Daniel Malthe og tilføjer:

”Derudover har en af mine limousiner og jeg også medvirket i filmen Min søsters børn vælter Nordjylland i Fårup Sommerland.”

Daniel Malthe tilbringer det meste af sin arbejdstid bag rattet, og det er for ham intet problem – tværtimod.

”Uanset hvem vi kører med, er det en fest, da folk altid er positive og glade – det skal være en fest i sig selv at køre med Limousine Nordjylland,” slutter Daniel Malthe.

Lækker limousine, flot chauffør og kold champagne: intet skal mangle, når du kører med Limousine Nordjylland, og derfor kan du også arrangere andet tilbehør, når du booker din VIP-kørsel.

Både VIP-kørsel og taxakørsel 24/7 på telefon 60 110 110.

Læs mere om Limousine Nordjylland og tjek priser HER!

Del artikel