Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Limited edition: Aalborg-bager lancerer Cocio-snegl

Af Emil Kjær Jørgensen

Er du fan af den legendariske danske kakaomælk, Cocio, så har vi en særdeles fristende nyhed til dig.

La Bonta i Gravensgade har nemlig valgt at opgradere deres i forvejen overdådige udvalg af hjemmebagt brød og kage med en vaskeægte Cocio-snegl.

Sneglen er i familie med deres populære citron- og pistaciesnegle, men denne variant er i stedet fyldt med hjemmelavet kakaocreme lavet på den guddommelige drik.

Limited edition: Aalborg-bager lancerer Cocio-snegl

Både til den lille og store sult

Cocio blev opfundet tilbage i 1951 og lige siden har den nærmest været folkeeje.

Anker Pallesen var idémanden bag, og han formåede at sammensætte tre simple ingredienser i én drink: Mælk, kakao og sukker.

Mælken leveres frisk fra gården, sukkeret kommer fra enten Danmark eller Tyskland, og kakaoen er den bedste Rainforest Alliance certificerede kakao fra Elfenbenskysten.

Hos La Bonta kan du få sneglen som både stor og lille. Den lille kan du få for 20 kr, mens du kan købe den helt store delevenlige variant til 48 kr.

Cocio-sneglen kan kun købes i en begrænset periode.