Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Limited edition: Her kan du købe en uimodståelig Påskebolle

Af Emil Kjær Jørgensen

Først kom fastelavnsbollen, og nu melder endnu en bager sig med en påskebolle, som en videreudvikling af den populære spise.

Tidligere på måneden kunne vi afsløre, at Penny Lane var klar med en påskebolle, og nu følger Surdejsbageren på Budolfi Plads trop.

Fra i dag kl. 10.30 og KUN til og med på mandag kan du købe en Påskebolle – så længe lager haves.

En uimodståelig mundfuld

Manden bag Surdejsbageren, Henrik Bruse Skougaard, er altid klar på en skæg idé … eller to, eller tre, eller fire?

Så da påsken kom nærmere og nærmere, begyndte han at summe over, hvordan man laver den perfekte påskebolle …

Og resultatet er ganske uimodståeligt!

Påskebollen er, ligesom fastelavnsbollen fra Surdejsbageren, lavet på en brioche-surdejsbolle med riiiiigeligt smør.

Når du bider igennem bollen, bliver du mødt af et blødt indre af vaniljecreme, som har fået fornemt selskab af havtorn.

På toppen finder man en gavmild chokoladeganache lavet på hvid chokolade og frisk lime. Hele herligheden er pyntet med frysetørret havtorn, skovsyre, men som stjernen på værket finder man et påskeæg.

For man kan naturligvis ikke sige påske uden påskeæg, og på toppen er der et helt marcipan-påskeæg – naturligvis det originale fra Anthon Berg.

Påskebollen kan købes for 45 kr. i påsken – til og med mandag (Surdejsbageren holder lukket på søndag).

Hvad: Påskebolle
Hvor: Surdejsbageren, Budolfi Plads
Hvornår: KUN i påsken (minus søndag)