Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ligeglad med bilmærket? Så tjek blandede biludvalg

Af Annoncør

Nogle er Ferrari-mænd og omringer sig selv med Ferrari-merchandise. Andre sværger til Volvo, da de godt kan lide brandets fokus på at få den travle hverdag til at hænge sammen. Og atter andre er på Ford-teamet, da de kan lide biler med lidt historie. Hvis du er lidt ligeglad med, hvilket logo sidder på din bil, så længe at den kører godt, har du lettere ved at finde bil: For du tjekker blandede udvalg.

Tjek en bilforhandler med blandet udvalg

Du behøver ikke lede længe for at finde en bilforhandler med stort udvalg inden for flere bilmærker, fx Renault, Dacia og Kia, men også Volvo, Ford, Mazda og Suzuki. Villigheden til at sælge biler fra mere end én eller et par producenter gør meget i forhold til at sikre, at du får et enormt udvalg at scrolle igennem. Samtidig får du nemt ved at sammenligne biler fra forskellige mærker, bl.a. på pris.

Skal du købe brugt?

Pedersen og Nielsen er et eksempel på sådan en bilforhandler. De er autoriserede forhandlere af flere bilmærker og sælger såvel nye som brugte biler. Har du ikke et stort nok overskud på kontoen, eller har du en romantisk tanke om at køre rundt i noget med en tidligere ejer, er det godt at købe brugt. Men hvis du nu insisterer på at få en spritny bil, så kan du overveje at lease den i stedet for.

Overvej leasing af ny bil

Leasing findes på en masse forskellige former. Fælles for dem er, at du får bilen stillet til rådighed med det samme, og du betaler en månedlig eller på anden måde fast ydelse for at køre rundt i den under leasingkontraktens forløb. Når kontrakten udløber, så skifter det, hvad der skal ske med bilen. Ved visse typer leasing tager selskabet bilen tilbage. Ved andre typer skal du finde en køber til bilen

Del artikel

Andre læser også